Sexverhalen - Vakantie

Geschreven door: Loreen

5 minuten ontrouw op vakantie

5 minuten ontrouw…

Samen was ik met een vriendin van me, S. op vakantie naar Curaçao. S’avonds liepen we over de boulevard om vervolgens even wat te drinken. We stopten bij een leuke bar en bestelden wat lekkere cocktails. Op een afstandje zag ik een man met zijn vrouw en kinderen zitten. Hij keek zo diep m’n ogen in dat ik er warm van werd, een ...

Sexverhaal lezen
Geschreven door: Sabrina

Vakantie park

Je kent het wel samen met de hele familie een weekendje weg naar een vakantie park. Leuke dingen doen met z’n allen. Ook dit maal was het zo’n uitje. Helaas ik als vrijgezelle dame van 26. Erg spannend klinkt dat niet. Je moet je vakantie toch zelf leuk maken.

Het is etenstijd klokslag 18:00 en we zitten keurig op tijd in het restauran...

Sexverhaal lezen
Geschreven door: Pieta

Vakantie

We waren dit jaar voor het eerst met een bungalowtent met vakantie. In de vakantie drinkt mijn man graag een pilsje en dan ook vaak teveel. Het nadeel voor mij is dan dat hij als een blok in slaap valt terwijl ik andere plannen heb. Ik had hier na een week genoeg van en begon mijn ogen open te houden wat er aan lekkere mannen op de camping rondliep. ...

Sexverhaal lezen
Geschreven door: Samantha

Op de manege

Het was weer eens zomervakantie lekker warm als de dagen zijn zo warm had ik het ook, elk jaar ga in naar de manege om te helpen zo dat ze geen krachten te kort kwamen, als ik hielp mocht ik daar slapen en eten,douchen etz.
Er waren veel andere mensen die ook hielpen, mensen die in de 30 waren of die zelfs 15 waren,vrouw of man het was er wel.
I...

Sexverhaal lezen