Een lekkere collega

Een lekkere collega

Het ging al een tijdje niet zo lekker met mij en mijn vrouw. Dat was ook de reden dat ik een tijdje het gezin heb verlaten en elders heb doorgebracht.

In die tijd had ik ook extreem veel contact met mijn collega Suzanne. En werden we dikke maatjes ze wist ook wat er in mijn relatie speelde en maakte daar achteraf gezien handig gebruik van. Suzanne zelf ook getrouwd en een zoon van 4. Was een niet onaantrekkelijke blonde vrouw van 40 was ongeveer 1.73 lang slank en een heerlijk kontje.

Het is de zomer van 2016 en we hadden al een paar dagen een heftig meningsverschil wat zijn climax beleefde op een maandag avond. Na een lange werkdag vroeg ze of we het een en ander uit konden praten. En we besloten elkaar tegemoet te komen in een parkje vlakbij waar ik op dat moment verbleef. Ik liep erheen terwijl, zij kwam met de auto die kant op. We troffen elkaar bij de vijver van het park en namen plaats op het bankje. De ruzie die we hadden bleek een misverstand te zijn en we hebben heerlijk gekletst die avond. Het liep ondertussen al tegen 2200 uur toen we besloten naar onze huizen te gaan. Ik liep nog even met haar mee naar de auto.

Omdat het buiten iets begon te spetteren bood ze aan om te schuilen in haar auto aangezien zomerse buien heftig uit kunnen pakken. We praten nog even wat en we kwamen weer op de ruzie uit die we hadden. Ze bekende dat ze er verdrietig van was geworden en het haar aan het hart ging dat we in deze situatie beland waren. Vanaf dat moment ging het snel.

Ik legde mijn hand op de plek van haar hart en maakte de opmerking dat deze gelukkig nog leek te kloppen. Suus begon zwaarder te ademen en boog zich naar mijn gezicht haar lippen vonden de mijne en we begonnen elkaar heftig te zoenen. Mijn hand gleed haar shirt naar binnen en belanden bij haar bescheiden borsten. Ik voelde dat haar tepels hard waren en schoof haar bh iets omhoog en nam ze tussen mijn vingers.

We zoende elkaar hevig en intens ze trok haar shirt uit en trok haar bhtje omhoog. Daar zag ik haar schitterende borstjes te voorschijn komen. Met mijn grote handen pakte ik ze vast en kneedde erin ik merkte dat ze er van genoot. Ik boog voor over en begon haar heerlijke tepels te zoenen.

Met mijn rechterhand gleed ik naar beneden maakte haar riem los en gleed met mijn hand naar beneden zo der spijkerbroek in en zo der stringetje in ik voelde hoe zeiknat ze was van de spanning en de geilheid. Ze duwde me weg bij der borsten. Ik keek der aan en ze begon me weer heftig te tongzoenen. Ondertussen maakte ik de weg vrij voor wat eventueel zou kunnen komen. Ik knoopte haar broek los. Mijn hand gleed weer der ondertussen zeer vochtige broekje in. Me vingers glibberde naar haar warme lipjes tussen der benen en vonden makkelijk de weg naar haar clitje, een geile grote. Al zoenend en vingerend ontdeden we haar van haar spijkerbroek.

Daar zat Suus met haar broek op der enkels en haar bh omhoog gevouwen. In haar stationwagon op een afgelegen donker parkeerplaatje nabij het park. Mijn dikke paal zat ondertussen behoorlijk bekneld in mijn broek.

We zetten haar stoel in de achterste stand en lieten de rugleuning naar achter zakken. Mijn lippen verlieten haar lippen onderweg naar haar tepels. Ik voelde haar hand op mijn hoofd en ze duwde deze zachtjes naar beneden. Net zo lang tot ik bij haar perfect gevormde kutje was aanbeland. Ik bedacht me geen moment en begon met mijn tong deze lippen verder te verkennen. Haar lippen glommen van haar geilheid. Met 1 vinger gleed ik haar donkere glibberige tunnel naar binnen terwijl ik met mijn tong plagerig rond haar clitje cirkelde. Met mijn andere hand kneedde ik haar lekkere borstjes om en om. Mijn mond was driftig bezig om haar heerlijk smakende kutje te verwennen. God wat was deze vrouw nat.

Op een gegeven moment voelde ik haar buik heen en weer gaan. En ze begon steeds zwaarder te ademen en te kreunen. Bij wijze van plagen stopte ik alle handelingen. Keek haar nog eens diep in haar ogen aan. Ze had al wat rimpels bij der ogen. Ze was dan ook een jaar of vijf ouder. Maar de rimpels misstonden deze cougar niet.

Ze smeekte dat ik door moest gaan. Ik zakt me mijn hoofd weer naar beneden en bekeek haar wijdt open staande kutje met der super glimmende natte lippen. Ik ging weer verder waar ik al een tijdje lekker mee bezig was….. Het beffen van deze heerlijke vrouw. Na een klein minuutje pakt ze mij. Hoofd en drukte deze strak tegen haar natte kut aan ik likte door en voelde haar lipjes samen trekken van genot. Ze kreunde het uit van geilheid en zei “oh mijn god ik ben in je mond klaargekomen” ik veegde mijn mond schoon van al haar kutvocht en gaf haar een dikke tongzoen. Plagerig legde ik nog mijn hand op haar gevoelige kruis.

Ik zakte weer terug in mijn stoel. Het liep ondertussen al tegen half elf. Mijn dikke paal zat nog altijd bekneld in mij. Broek al voelde ik het voor vocht eruit zeiken. We besloten het hierbij te houden en naar huis te gaan. Haar man zou zich immers afvragen waar ze zou blijven en een goed verhaal hadden we op dit tijdstip niet meer. Ik gaf der nog een knuffel en een kus terwijl ze zich aankleedde. Gefrustreerd stapte ik uit de auto met mijn dikke lul nog in mijn broek. Ze scheurde weg in haar Opel naar de andere kant van de stad.

Wordt wellicht vervolgd

 

Share this post