Seks in de auto

Seks in de auto

Op een mooie zomer dag was ik onder weg naar het strand, daar eenmaal aan gekomen bleek het al erg druk te wezen en ik dacht als nog maar een plekje vind om me auto kwijt te kennen. En met een beetje geluk nog een plekje weten te vinden. Dus ik zetten me auto weg, en bedacht het is wel erg krap als dat maar goed gaat. En waar ik bang voor was, gebeurde, ik boste tegen een andere auto aan, en dacht o nee, het zal toch niet he.

En ja hoor, deuk in de andere auto, maar ik liet mijn dag niet verpesten, dus had me telefoon nummer op een briefje geschreven en waar ik op het strand lag, zodat de geen waar de auto van was mij kon vinden en dat we het konden afhandelen. Dus ik lag lekker op het strand en het was een mooie dag, veel leuke mannen, de ene knappe man na de andere. Werd er best wel opgewonden van! Het idee dat ik seks kon hebben met een van die mannen op het strand zelf maakte mij best wel geil. voelde me al erg nat van onderen. Was zo heerlijk aan het weg dromen tot me telefoon ging, ik schrok er beetje van, zal die diegene van de auto me nu nou bellen. Ik pakte me telefoon op en ik zei: “Hoi met sabrina”, en aan de andere kan van de lijn klonk een zwoele mannenstem die zei: “u heeft per ongeluk tegen me auto gebost”, met het schaamrood op me wangen zei ik: “ja als u even wilt komen dan kunnen we het afhandelen”, waarop de man zei “komt u anders even naar de parkeerplaats toe”, ik zei: “ik kom er aan”.

Beetje nerveus liep ik naar de parkeerplaats toe, en daar stond die dan en ik dacht: wouw, wat een lekker ding zeg. Beetje ongemakkelijk liep ik naar hem toe en vertelde wat er gebeurd was en dat het me speet. Omdat hij het al druk had zei hij heel lief tegen mij: “het scheelt dat ik het zelf kan maken, ben van beroep automonteur, dus dat komt wel weer goed. Ben blij dat je eerlijk bent geweest tegen mij”. En ik dacht hoe kan ik het toch nog goedmaken met hem, en zonder dat ik er erg in had zoende ik hem ineens en dacht: ojee, wat doe ik nu. Hij keek me aan en zoende me terug, ik voelde zijn handen op me billen en werd er zo ontzettend geil van, en dacht hier op deze plaats wil ik het wel doen, en liet me helemaal gaan!

Voelde zijn handen van me billen naar me rug zo richting me borsten gaan en zijn lippen in me nek, ik dacht en zei: “mmm ga door, en hij maakte me bikini los. Hij streelde heerlijk over me borsten en sabbelde over mijn tepels met zijn tong zo naar beneden, voelde zijn hand tussen met bennen. mmmm… wat is dit lekker! Niet veel later dat me bikini slipje uitging, ging hij met zijn tong naar beneden toe en likte me zo heerlijk. Ik begon te schokken en kwam zo snel klaar, maar ook zo heftig. Normaal ben ik niet zo snel, maar gezien alle omstandigeden was ik zo botergeil dat het snel gebeurd was voor me. Toen was het mijn beurt, trok zijn broek uit en pijpte hem heerlijk met mijn handen streelde ik zijn ballen, hij kreunde van genot tot hij me op de achterbank neerlegde en kwam langzaam met ze harde leuter in me poesje, die was al zo nat dat die grote paal van hem er heerlijk in gleed, heel langzaam neukte hij mij en ik dacht: oww ,wat is dit lekker. Ga door! Ga door! zei ik! Ik bewoog ook heerlijk mee met me poesje, en zag dat hij het heerlijk vond, hij ging steeds sneller en sneller en ik dacht “mmm kom maar lekker in me klaar, spuit me vol!” Hij stootte nog even goed 2 minuten door en daar was het moment. Hij kwam zo lekker in me, en ik voelde de lading, hoe lekker ik volgespoten werd. Ik voelde zijn warme zaad uit me poes langs me benen stromen. Ik voelde me ook zeker niet meer schuldig voor de schade van ze auto! We hebben nog lekker gesproken en zitten relaxen en het was een mooie dag om nooit te vergeten! xxx sabrina

Share this post