SM sexverhalen

SM verhalen als nooit tevoren

De één droomt weg bij romantische doktersverhalen. Over ontluikende liefde, glimmende lijven, en vooruit, soms eens een stevige beurt. De ander heeft iets meer nodig, en zoekt het extreme op. Gewone sexverhalen doen het voor hem (of haar) niet, hij wil zijn sex kinky. Hij wil met de billen bloot voor extreme sexverhalen..

SM verhalen draaien om meer

Dat kan zover gaan als je zelf wilt. Als je er maar voor open staat. Het geile voor deze personen zit hem niet zozeer in gemeenschap, penetratie, klaarkomen. De rolverdeling in geile sm verhalen is wat deze personen opwindt. En wil hij echt zijn grens opzoeken? Dan kan hij aan BDSM beginnen. BDSM verhalen kennen we hier genoeg. We delen ze graag met je. Net als onze meesteressen achter de cams. Zoek ze op, en misschien vertellen ze je het verhaal van Ruud. Ruud is een kale man van een jaar of vijftig.

Hij rijdt in een grote Duitse auto, heeft schoenen van glimmend Italiaans leer die passen bij de riem in zijn donkerblauwe pak. Onder zijn jasje draagt hij geen stropdas, zijn bloesje staat altijd half open. Laat je dat er niet toe verleiden te denken dat Ruud een relaxte gast is. Integendeel. Ruud is een echte killer. Zijn werk: interim manager. Wanneer een bedrijf reorganiseert, bellen ze Ruud. Hij kiest uit wie mag blijven en wie er weg mag. Hij beslist over wie over een maand nog een goed belegde boterham heeft en wie volgende maand mag aansluiten in de rij voor de voedselbank.

De meeste mensen zouden daarvoor bedankten, ondanks het riante salaris. Je zou nog liever parkeerwachter of deurwaarder worden. Ruud boeit het niet. Het verdient goed. Het beste van zijn baan: de macht die hij heeft over honderden, hem totaal onbekende mensen. Voor hem is het niet meer dan een spel. Maar dan met echte gevolgen. Vaak is dat niet zo in extreme sm verhalen.

Het hutje in het bos

Al die mensen die tegenover hem aan het bureau zitten, zouden eens moeten zien wat hij op de weg naar huis doet. Zijn kinky sm verhalen beginnen bij afslag 23 op de snelweg. Ruud draait de provinciale weg af, een bos in. Twee keer recht, een keer links en dan nog anderhalve kilometer rechtdoor. Een zandpad. Als dat ophoudt, loopt hij verder. Na een kwartier stevig doorstappen zie je dan een bouwkeet. Het is er donker, op een kaars na. Voor de deur doet Ruud zijn Italiaanse stappers uit en zet ze tussen de dennennaalden. Zijn jasje, bloesje en broek volgen. Tot hij daar in zijn onderbroek staat. Voor de deur knielt hij. Laat zijn hoofd hangen. En kruipt door een groot soort kattenluik in de deur. Het eerste dat hem binnen te wachten staat, is een trap van een puntig gehakte laars in zijn zij. “Te laat!”. Zonder op te kijken kruipt Ruud een hoekje in. “Ja meesteres”. “Ik hoorde je niet”.“Ja...”“Harder!”“Hu-hjaa!”“Harder, teef!” Een zweepklap, gejank uit de hoek van de kamer. “JA MEESTERES!”. De geur van urine vult de kamer als Ruuds onderbroek donkerder kleurt. Angst voor de meester of afzien? Ruud houd er in ieder geval van als de rollen compleet omgedraaid zijn. Nu is hij de onderliggende partij. In zijn sexverhalen danst hij naar de pijpen van een ander, geeft hij zich compleet over. En niet te mild ook. Juist omdat hij zulke macht over mensen heeft, zoekt hij het heftigste contrast op.

En laat hij zich in zijn geile sm verhalen tot het uiterste vernederen. “Uit je hok, nu”. De zweep mag in échte BDSM verhalen niet ontbreken, en motiveert ook nu om voort te maken. Heel even durft hij de Meesteres aan te kijken. Haar naam kent hij niet, alleen haar uiterlijk. Ze heeft lange benen, altijd gehuld in gelakte laarzen met hoge hakken. Een donkerpaarse slip, afgezet met palletjes en een subtiel bontrandje omhult haar billen. Een bijpassend korset accentueert haar taille. Haar imposante buste is geharnast in donker fluweel. Net als Ruud zijn ogen over haar decolleté laat glijden, hoort hij weer de zweepslag. Niets gebeurt zonder toestemming in extreme sm verhalen. Bij het slaan vliegt de latex cape van Meesteres vurig op. Een wind slaat door de ruimte die de kaars laat flikkeren. Streng kijkt ze over haar donkere bril.

“Doe de blinddoek om. Doe de bal in je mond. En ga liggen op het kruis”. In een normale situatie zou niemand hieraan gehoorzamen. De situatie is in een SM verhaal echter anders. Ruud gehoorzaamt zonder aarzelen. Met een routine van iemand die dagelijks fabriekswerk doet, voert hij de bevelen van Meesteres uit. Zijn verhaal is er één van uitersten. Wanneer Ruud gaat liggen op het houten kruis in het midden van de ruimte en zichzelf vastsnoert, glipt een van de touwen uit zijn hand. “Oops...”, mompelt hij. Meteen weer de zweepslag. “Eerst de bal in je mond, dan het kruis. Luister je wel naar me, slaaf?”. Ruud maakt zich los en begint weer van voor af aan.  Ooit zulke geile billenkoek verhalen gehoord?

De grens bereikt

Als hij uiteindelijk ligt, maakt Meesteres het laatste snoer vast. In kinky sm verhalen is er altijd iemand die het laatste touwtje in handen houdt. Ze stapt naar de grote rode kaars en neemt hem mee naar Ruud. “Dus, vertel eens naar ventje. Het leven van hoeveel mensen heb je deze week verwoest? Wie staan er dankzij jou op straat? Heb je je werk goed gedaan jochie? Blij met wat je aangericht hebt? Die bonus is makkelijk verdient he?”.

Bij het vragen neemt ze zijn tepel tussen duim en wijsvinger, en voert langzaam de druk op. Ze draait net zo lang tot Ruuds gillen door de bal heen dringt. Zelfs in geile sm verhalen kun je een grens bereiken. Meesteres kent die maar al te goed. Toch betekent dit niet het einde in zulke verhalen. “Heb je spijt van wat je hebt gedaan? Ga jij je leven beteren? Ga je nu eindelijk eens iets goed voor de maatschappij doen?”. Bij elke vraag laat Meesteres een druppel gloeiend heet kaarsvet op Ruud ontblote lijf druipen. Elke druppel veroorzaakt een gil. “Je bent niets, hoor je dat? De wereld heeft niets aan je. Zelfs het stof onder mijn schoenen is meer waard, onderkruipsel”. De druppels uit de kaars vormen een bloedrode waterval. Een waterval die nl pas stopt wanneer Ruud zich gedraagt zoals Meesteres wil. Ben jij al helemaal klaar? Of heb je meer zin in geile overspel verhalen, of verhalen over sex in de sauna? Je leest het hier allemaal!