Billenkoek verhalen

De spannendste billenkoek verhalen vind je hier…

Een keiharde pets. Een rode handafdruk. En dan die prikkende pijn… Vind jij billenkoek verhalen ook de geilste verhalen? Dan moet je hier zijn.

Jij verdient billenkoek

Brave jongens en meisjes zijn maar saai. Die beleven nooit iets leuks. Brutaaltjes daarentegen…dar weten we wel raad mee. Die verdienen billenkoek. En niet zo’n beetje ook. Ik stop niet als de tranen in je ogen staan, als je reet rood is of wanneer je gilt om genade. Dan kom ik pas op gang, ventje.

Verhalen over vernedering

Een pets voor je billen: daar lees je hier verhalen over. Alleen de stoutste jongens trakteer ik op een pak slaag. Alleen de brutaalste kereltje krijgen er met de vlakke hand van langs. Op genade hoef je niet te rekenen: ik geniet van gegil. Je moeder hoort je toch niet roepen: aan mij ben je overgeleverd. En ik ben pas tevreden als ik jou onder de duim heb. Zo gaan mijn verhalen over billenkoek, en niet anders.

Een billenkoekverhaal blijft nagalmen

Droom jij er ook van om drie dagen lang niet te kunnen zitten van de pijn? Dat de tranen in je ogen staan als je poept? En dat iemand jou eens flink de les leest? Je bent aan het goede adres, mannetje. Jij verdient een flink pak rammel en je weet dat je het lekker vind. Hier zul je nog jaren billenkoek verhalen over vertellen. Broekje uit en bukken maar meneertje: tijd om strafregels te krijgen, uitgedeeld in genadeloos harde billenkoek.