Sexverhalen extreem

Sexverhalen extreem vertellen zijn onze dames wel gewend

Al tijden ben ik extreem geïnteresseerd in hardcore seks. Zo heeft BDSM mijn specifieke voorkeur. Op veel websites met camgirls zijn dames te vinden die aan SM doen, maar BDSM gaat een stapje verder… Het is een vorm van seks waarbij de partners gebruik maken van lichamelijk opgelegde beperkingen. Bijna alles draait bij BDSM om macht. Er worden machtspelletjes gespeeld, waarbij wel sprake is van wederzijdse toestemming. De afkorting BDSM is een samenstelling uit de afkortingen BD, DS en SM. BD staat voor Bondage en Discipline, DS staat voor Dominance en Submission en SM staat voor Sadism en Masochism.

Melanie wil haar sexverhalen extreem maken

Ik wist dat harde sexverhalen extreem konden zijn, maar die van mij en Melanie was wel het uiterste. Melanie bleek wel in voor bondage, een onderdeel van BDSM. De onderdanige rol speel ik graag. Volledig vastgebonden lag ik op bed. Ik kon me totaal niet meer bewegen en werd super geil van het idee dat ik me volledig over moest geven aan Melanie. Zij had letterlijk de touwtjes in handen. Ze voelde zich de koningin, ik was een slaaf. Na een paar harde klappen van de zweep begon Melanie mij te bevredigen.

Omdat ik verder niets kon werd ik gedwongen mij volledig te richten op mijn eigen gevoelens. Mijn extreme interesse voor deze vorm van sex bleek terecht: nog nooit had ik een ervaring als deze. Vanaf nu wist ik het: voor mij de onderdanige rol waarin ik me volledig kan richten op mijn eigen genot!

Attributen voor harde sex verhalen

Anita is een geile vrouw van middelbare leeftijd. Ze vertelt haar harde overspel sexverhalen extreem goed, dat had ik al snel door. Ze viel me op en al snel had ik via de webcam contact met haar. In een mooi lingeriesetje zat ze in een op het ook doodnormale kamer met een bordeauxrode muur. Ze was mooi en ik werd alleen bij het zien van haar al super geil. Stukje bij beetje liet ze me meer van de kamer zien, naast de rode muur zag ik nu ook kettingen, zweepjes, buttplugs…

Ik bekeek aandachtig haar verzameling en keek mijn ogen uit. Een nieuwe wereld ging voor mij open en ik was bijzonder nieuwsgierig naar die wereld. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en met haar af te spreken. Daar was ze wel voor in!

Twee uur later stond ik bij haar voor de deur, nog steeds gekleed in het mooie lingeriesetje opende ze de deur. Meteen greep ze me vast en bracht ze me naar het kamertje. Ik liet me vastbinden en ze begon me te spanken. We spraken een stopwoord af, maar eigenlijk was ik niet van plan dit woord te gebruiken…Ze sloeg steeds harder, ik verbeet mijn tranen. Ik had pijn, maar toch vond ik het bijzonder lekker. Van deze vrouw wilde ik meer! Ze bracht me tot een geweldig hoogtepunt waarna we de rollen omdraaiden. Ook Anita genoot zichtbaar van de overgave en kreeg een spatte uit elkaar van genot toen ze uiteindelijk klaarkwam. Met beide billen zo rood als vuur namen we afscheid, toen nog niet wetende dat er nog veel van deze verhalen zouden volgen… Voor meer hardcore sexverhalen extreem als deze kun je gerust bij een van onze vrouwen terecht.