Eerst keer heerlijk deepthroat in mijn vrachtwagen

Eerst keer heerlijk deepthroat in mijn vrachtwagen

Ik ben een biseksuele vrachtwagenchauffeur ik rij voornamelijk in de nacht en was al meerdere dagen geil dus besloot een profiel aan te maken op internet.

Omdat het jaren geleden is dat ik voor het laatst sex heb gehad met een man vond ik het wel spannend. Afgelopen nacht kreeg ik een berichtje van een man uit Oosterhout, omdat op de website waar ik het profiel heb ze werken met gps locatie veranderd mijn locatie op de site.

De man vroeg waar ik ergens was of ik daar bleef overnachten in mijn cabine, ik zei nee maar moet wel ergens nog mijn 45 minuten maken. Dus gaf het mijn locatie, ik parkeerde mijn vrachtwagen onder een brug en bleef daar wachten.

Na een tijdje kwam er een auto aanrijden en parkeerde achter mijn vrachtwagen. Hij stapte uit en kwam naar de cabine lopen, hij keek de cabine in en wenkte dat ik het was.

Hij stapte in en begonnen wat te praten ik zei zullen wij de gordijnen dicht doen? Zo gezegd zo gedaan al snel trok ik mijn broek naar beneden en ging op mijn bed zitten. Het voorvocht droop al uit mijn slappe lul, hij begon mij zachtjes af te trekken.

Al snel nam hij mijn slappe lul in zijn mond en begon er aan te zuigen ik kreunde van genot. Hij had al snel mijn pik heerlijk stijf gepijpt en ging steeds dieper in zijn keel. Hij pakte zijn poppers erbij en snoof even aan zijn flesje, hij pakte mijn pik beet en begon als een gek te deepthroaten heerlijk ik pakte zijn hoofd beet en stoten diep ik zijn keel hij maakte kokhals geluiden. Dat maakte mij nog geiler, dus neukte hem in zijn keel.

Ik hielt het niet meer spoot hem lekker in zijn mond en hij liet een gedeelte uit zijn mond lopen en de rest slikte hij door.

Dit smaakt naar meer!

Share this post