De oudere buurman met toeschouwers in de tuin

De oudere buurman met toeschouwers in de tuin

Het was Zondag ochtend, deed mijn ogen open en voelde de geilheid al door me lichaam stromen, ik klom met mijn naakte lichaam uit bed, de zon scheen door het raam en brandde op mijn borsten. Geil liep ik door de gang en de trap naar beneden zo richting de tuin alsof de hete zon mij aantrok, en mijn geilheid proefde.

Mijn tuin was openbaar e n niet goed afgesloten dus de buren en voorbijgangers konden altijd een kijkje nemen in mijn tuin, Daar stond ik dan helemaal naakt met de zon brandend op mijn heerlijke lijf, ik pakte de tuin stoel en ging lekker liggen. al gauw kon ik het niet laten op mijn hand voorzichtig naar mijn natte kutje te brengen, eerst heerlijk over mijn clitoris wrijven en langzaam vingertje voor vingertje naar binnen,

Ik genoot zo erg dat ik zachtjes begon te kreunen, het duurde niet lang voor de buurman mij had opgemerkt, een iets oudere man. hij deed zijn raam open en begon naar mij te kijken, ik likte over me lip en beet er zachtjes in en gaf hem een knipoog. geen minuut later ging de bel, en ik wist het was de buurman, nog over mijn poesje aaiende ging ik naar de voordeur… ik deed de deur open en daar stond die, 1 blik was genoeg, hij stormde naar binnen gooide met een zwaai de deur dicht, pakte me bij me nek en duwde me fors tegen de gang muur aan.

Zijn diepe ademhaling in mijn nek maakte me nog natter en geiler, ik hield het niet meer! ik deed zijn riem los en trok zijn broek naar beneden .. zakte naar beneden op me hurken, en begon aan zijn grote stijve lul te likken, hij pakte me bij me haren en stootte zijn lul diep in mijn mondje. begon met 1 hand ook met mij zelf te spelen.. hij trekte me omhoog.. en nam me mee naar buiten gooide me op de tuintafel in een zits houding. mijn benen vlogen omhoog over zijn schouders, en daar ging die dan, langzaam mijn natte kutje naar binnen, steeds sneller… en sneller. diepe stoten, onze gekreun kon je van verre al horen.

En het duurde niet lang voor we een paar geile mannen als toeschouwers hadden bij de tuin deur waar je immers doorheen kon kijken. al gauw wou mijn buurman dat ze meededen en mij flink suf zouden neuken. hij liet ze binnen en voor ik het wist stond ik met 4 stijve om mij heen, 1 ging er me mond in en twee neukte me en de ander trok ik af, zo ging het maar door een uur lang met vol gekreun, haren trekken en flinke stoten met afwisseling van de mannen. todat ze allemaal heerlijk in mijn mond en over mijn gezicht spoten.. mmmm.. de mannen trokken hun broek weer aan en verlieten mijn tuin, mijn buurman gaf me een flinke beet in mijn nek en zei : ” tot morgen schatje” …

Share this post