Mobiele sexverhalen

Mobiele sexverhalen – lekker voor onderweg!

Jouw geilheid is net een wild beest dat zich niet laat temmen: het slaat op de meest ongebruikelijke momenten toe. Ook als je onderweg bent. Speciaal daarvoor hebben wij mobiele sexverhalen. Seksverhalen voor onderweg, of juist over anderen die onderweg de meest uitbundige mobiele sex bedrijven. Let's hit the road!

Mobiele sexverhalen vanaf een truckstop

Van vrachtwagenparkeerplaatsen heb je eigenlijk alleen maar slechte verhalen gehoord. Mobiele sexverhalen waar je niet echt warm van werd. En dus kom je er alleen maar als het echt niet anders kan. Zoals op die ene zwoele zomernacht in juli. Je kwam van vrienden aan de andere kant van het land, en je moest toch echt even plassen. Terwijl je half verscholen in de bosjes je ding doet, hoor je opeens gefluit. 'Laat het alsjeblieft geen opgewonden harige Oostblokker zijn', denk je nog, terwijl je wat bevreesd omdraait. “Mooi apparaat heb je daar joh”. Blijkt daar opeens de mooiste truckster te zijn die je ooit hebt gezien.

Een vluggertje langs de snelweg

Met All Stars, een extreem kort spijkerbroekje, een grijs shirt waar een stel borsten stevig doorheen prikt en twee bruine kijkers omlijst door donkerblond haar dat onder een rode pet vandaag steekt. “Nou eh, bedankt” rolt er van je lippen. “Het is eenzaam op de weg. En van dat spelen met de versnellingspook de hele dag krijg ik toch ook wel zin in een echte pook. Wil je mijn cabine eens zien?”. Ze wacht je antwoord niet eens af terwijl ze omdraait en richting een flinke twaalfcilinder loopt. Mobiele sexverhalen als deze, met sex langs de snelweg: dat is een droom die uitkomt! Dis heel wat anders dan die telefoonsex van normaal!

Tinder in de trein

Voor mobiele sexverhalen is de trein zelden een geschikte plek. Toch gebeurt het daar. Zoals met die jongen die in de stiltecoupé op Tinder zat. De één na de ander swipete hij weg. Plots ving een dame zijn bijzondere aandacht. Die donkere krullen, die amandelvormige ogen, die huid van melkchocola....magisch! Blijkbaar dacht zij dat ook over hem, binnen enkele seconden chatten ze met elkaar. “Dat trillen van de trein kriebelt mijn kutje altijd... vertel je me Mobiele sexverhalen?”. Ha, zij zat ook in de trein! “In welke trein zit je?” vraag je haar. “Kijk eens twee stoelen voor je”, krijg je als antwoord.

Even slikken: dit mobiele sexverhaal is te mooi om waar te zijn. Toch kijk je, en ja hoor: daar zit ze. “Let's go kedeng-kedeng, is het enige wat je tikt, voor je opstapt en naar het toilet vertrekt. Daar wacht je, stilletjes, een minuut of twee. Ze zou toch niet...? Plots trilt je telefoon: “Klop klop. Laten we deze mobiele sexverhalen samen beleven ;-)”

Als het al niet op een fysieke locatie is, dan toch zeker op bijzondere gedachten. Bij bijzondere dames, die precies weten wat jou hartje sneller doet kloppen en je bloed op precies de goede plekken aan het koken weten te krijgen. Beleef het via de sexwebcams op Thuis.nl!