Overspel sexverhalen

Sexverhalen over overspel en vreemdgaan

‘Vreemdgaan is wel het laatste wat ik doe’, dacht ze ooit. Maar inmiddels is ze flink wat ervaringen op seksgebied rijker en heeft ze al aardig wat sexverhalen met overspel voor zichzelf verzameld. Ontrouw zijn is spannend en opwindend, zo blijkt. Doe je met haar mee?

Niet bepaald brave overspel sexverhalen

Ze was altijd een braaf meisje, zeker als ze zich ging vergelijken met haar vriendinnen. Die hadden – zeker na een paar drankjes op – de grootste sexverhalen over overspel. Vreemdgaan leek haar altijd uit den boze, maar toch zat ze altijd wel met rode oortjes naar de overspel sexverhalen te luisteren. De sexverhalen over het vreemdgaan van haar vriendinnen waren zeer uiteenlopend. De één had verhalen over een leuke vent die ze via internet had leren kennen, de ander had een verhaal over een buurman, waar ze ’s avonds wel eens naar toe was gegaan. De seks was altijd spannend en heerlijk, als ze de verhalen moest geloven.

En dat was juist waar ze stiekem wel naar verlangde. Ze had een prima relatie van tien jaar, dus de passie was niet altijd meer volop aanwezig. De sex was er, maar echt spannende seksverhalen had ze nu ook weer niet te vertellen. Fantaseren over vreemdgaan deed ze, maar om net als haar vriendinnen de sexverhalen over overspel te realiseren was haar lange tijd een stap te ver. Dit veranderde toen ze voor de zoveelste keer in contact kwam met de buurjongen. Een knappe jongen van begin 20, die net weer bij zijn ouders was komen wonen vanwege een relatiebreuk. Hij was knap, sexy en was altijd erg beleefd en vriendelijk tegen haar. Toen ze op een middag baalde dat haar internet weer niet werkte – haar man zou er ooit eens naar kijken, maar was er nooit – besloot ze hem aan te spreken. “Zou je eens voor mij naar mijn internet kunnen kijken?” vroeg ze hem. En voor ze het weet zat hij bij haar thuis.

Geile buurjongen

Ze wist niet waarom, maar terwijl de buurjongen met haar laptop bezig was, spookten voortdurend alle overspel sexverhalen van haar vriendinnen door haar kop. Toen het internet weer werkte en de buurjongen weer wilde vertrekken, greep ze in. “Ik wil je toch bedanken”, zei ze en voor ze het wist had ze haar shirt uitgetrokken. De jongen was compleet verrast, maar bleef rustig zitten. Ze zag er mooi uit en hij zag geen reden om tegen te stribbelen. “Dit is mijn bedankje”, zei ze. “Maar mondje dicht, hè?” Nog voor hij kon knikken, was ze al op haar knieën gedoken en had zijn joggingbroek half uitgetrokken. Ze begon met passie te zuigen aan zijn penis, die al snel flink stijf werd. Er was niet veel tijd – haar man kon immers elk moment weer thuiskomen – en dus trok ze haar eigen broek uit en ging op zijn schoot zitten. Toen de buurjongen bij haar binnen kwam, schoot er een adrenalinerush door haar lijf. Was zij, de brave huisvrouw, nu aan het vreemdgaan? Was dit het begin van haar eigen reeks overspel sexverhalen? Ze wist tijdens het neuken met de buurjongen in ieder geval zeker: dit zal niet haar laatste keer zijn! Jij wilt vast ook wel een geile webcamsex ervaring met deze meid?