Gesproken sex verhalen

Gesproken sex verhalen door onze vrouwen

Heb je wel eens naar erotische gesproken sex verhalen geluisterd? Het is al seksverhalen lezen, maar dan heerlijk relaxed met je ogen dicht en nog meer zintuigen worden beïnvloed. Je inlevingsvermogen wordt getest en je orgasme wordt op de proef gesteld. Dit moet je proberen!

Probeer eens gesproken sex verhalen wanneer je dit leest

Klonk dat gek? Ik weet dat je hier waarschijnlijk net als ik graag komt voor het lezen van sexverhalen. Of misschien, wederom net als ik, schrijf je ook wel graag seksverhalen omdat je het geil vindt om je eigen geile ervaringen en fantasieën met anderen te delen. Vertellen wat voor bloedgeile sexverhalen je allemaal hebt meegemaakt, terwijl niemand echt te weten zal komen dat jij die ondeugende dingen uitgespookt hebt. Ik snap het helemaal en vind het ook net zo opwindend om andermans seks verhalen te lezen als wanneer ik ze zelf deel. Laatst was ik er naar op zoek en stuitte ik op gesproken sex verhalen.

Exact hetzelfde als de seksverhalen die je hier leest, maar dan dus gesproken en dan beeld je je niet alleen in hoe iets zou zijn om het te beleven, maar dan luister je ook nog eens naar een geile stem in het verhaal en beleef je de erotiek nog intenser. Wanneer je de geile stemmen in zulke sex verhalen hoort ontstaat er echt een bepaalde verbondenheid met het karakter en voelt het alsof hij of zei het verhaal aan je verteld en je daarmee verleid of dat je werkelijk over komt. Ik luisterde laatst naar een van die gesproken sex verhalen en alleen al door het geluid van haar zwoele en geile stem voelde ik al een siddering in mijn lichaam.

Met mijn ogen dicht en koptelefoon op leek het alsof ze naast me lag. Het was echt een ontzettend erotische stem zoals je die ook wel eens op de radio hoort en denkt en voelt dat het alleen maar een ontzettend knappe en sexy vrouw kan zijn. Je moet en wil haar gezicht zien en bent benieuwd hoe haar lichaam eruit ziet. Zo’n vrouw vertelde mij nu ook een van de meest geile gesproken sex verhalen die ik ooit had gehoord.Het verhaal was gericht tot een man. De man die er naar luisterde was de man waarom het draaide. Iedereen zou zich meteen aangesproken en ingepakt voelen. Ze deed niets anders dan verleiden en werkte toe naar het punt waarvan je wist dat het zou komen: je zou sex met haar hebben. Met mijn pik in mijn hand lag ik zachtjes te masturberen onder het luisteren.

Het leek op gesproken telefoonsex, zo erg werd ik opgegeild door dit luister sex verhaal. Ze vertelde hoe ze me overal zou zoenen, hoe ze me af zou trekken en waarbij het plots leek alsof niet mijn hand om mijn pik zat maar die van haar. En bijna voelde ik haar lippen toen ik in mijn oren hoorde fluisteren hoe lekker ze op mijn pik zoog. Het moment waarop de beschrijving van de vrijpartij aankwam en de manier waarop ze geil in mijn oren fluisterde maakte dit echt tot een van de geilste luister seksverhalen die ik ooit had gehoord. Ik hield het dan ook niet meer en kwam hard klaar op een bijzonder intense manier. Dit had ik zo nog nooit gevoeld. Dit zou echt iedereen eens moeten proberen! Lekkere webcam sex met mij meemaken? Bezoek me dan snel!