De meesteres geeft me wat ik verdien

De meesteres geeft me wat ik verdien

Vandaag ging ik de eerste keer naar de meesteres. Ik had al langer gevoelens voor de onderwereld van bdsm. Aangekomen bij de meesteres werd ik meteen vastgenomen bij mijn lul, ze maakte zich baas over mijn lichaam. Ze bond me vast en ging op onderzoek. Even wat spanking tot ik het stopwoord gilde, daarna kijken hoe ver ze kon gaan in het pijnigen van mijn tepels vervolgens klemmen op mijn ballen en met de liniaal tikken op mijn harde lul.

Tot de meesteres naar de kast ging en daar een rokje en panty’s uit nam. Ik moest deze aanschieten en moest opnieuw over haar knie. Ik was niet flink geweest en ze maakte van mij haar meisje. 25 x spanking op mijn billetjes nadat ze het rokje naar beneden trok. Daarna voorover buigen.

De meesteres pakte haar glijmiddel en bracht een vinger anaal in, daar was mijn ontmaagding, helemaal in mijn blootje gezet als man bracht de meesteres steeds meer vingertjes in. Ze rekte mijn kontgaatje op met een buttplug en ging daarna naar de kast om me met een vibrator te neuken. Vervolgens kreeg ik een strap-on in mijn mond, ik moest hem goed nat pijpen. De meesteres gooide me op mijn buik op het bed en penetreerde me met haar dikke voorbindlul hard in mijn achterste. De pijn maakte duw na duw plaats voor genot en ik werd minutenlang in mijn kontje geneukt door de wondermooie meesteres. Heerlijk.

Ik mocht niet klaarkomen, dat was nog verboden. Na de harde neukbeurt kreeg ik een melkmachine op mijn lul en de meesteres stak een fuckmachine aan en deze penetreerde me. Ik kon geen stop roepen en moest toegeven aan zowel genot en pijn. Ik kwam wel 4 keer klaar op amper 2 minuten tijd. Mijn lul zag blauw na deze sessie, ze had me helemaal leeggemolken.

Sindsdien wil ik niets anders meer dan hard gedomineerd worden door mijn favoriete meesteres.

Share this post