Erotische verhalen

Soms worden erotische verhalen werkelijkheid

Soms is de opwinding van iemand af te lezen, zonder al te expliciet te worden. Hij of zij kan de kleren gewoon aanhouden en gewoon in de trein zitten of voor je in de rij bij de supermarkt staan. Iets veranderd in hun waardoor je ziet dat iets ze opwindt. Zijn het de rode oortjes, de betrapte blik? Dat schaamteloze binnenplezier krijg ook jij te pakken. Heb je zin in gewoon geile sexverhalen of specifieke erotische fantasieverhalen? Lees dan snel de ervaringen van onze chicks.

Erotische verhalen op de bank

Verhalen waar je de gordijnen voor dicht zou trekken. Waar je niets over vertelt op de werkvloer. En waar ook op verjaardagen over gezwegen wordt. Smul jij ervan? Spannende verhaaltjes die de ero in erotiek stoppen. Sexverhalen waar ze in NL en BE van smullen vind je hier. En de eroische held in onze erotische verhalen? Van ons mag jij dat zijn. Geile, opwindende helden kunnen we altijd gebruiken in onze erotische vakantie verhalen. Wat dacht je van deze vertelling over Myrthe. Ze droomt weg bij romantische films, vooral omdat haar eigen erotice leven nogal te wensen over laat. En dat terwijl ze er toch zeker mag zijn. Uitbundige rode krullen vallen op perfect gevormde schouders, als ze die niet verstopt onder een dikke trui.

Die heeft ze meestal aan als ze ineen gekruld op de bank ligt. Verstopt in een hokje zit ze met de dikke coltrui tot over haar mond getrokken boeken te lezen die bol staan van de erotische verhalen. Voor haar is een eroverhaal geslaagd als er een gespierde lange chirurg in voorkomt met een gebronsd gelaat, donker haar en diepblauwe ogen. Wat hij verder doet zal haar een worst zijn. Als de hoofdrolspeler van haar erotiekverhalen maar knap is en er precies zo uitziet als zij zicht voorstelt. Dat ze er zelf uitziet als de aantrekkelijkste speelster in zo'n erotiekverhaal is haar nooit opgevallen. Ze besteedt nooit aandacht aan haar perfect rond gevormde borsten, met ronde tepels zo zacht als kussentjes gevuld met watten. Haar melkachtig witte huid glooit op precies de goede plekken. Onder die dikke wollen trui van Myrthe zou je zien dat de welving van haar borst scherp afloopt, overgaat in mooi afgetekende ribben zonder mager over te komen. Verder naar beneden loopt de helling scherp af, langs een perfect glad buikje.

De enige imperfectie is een klein moedervlekje, vlak bij haar navel. De glooiing loopt iets op bij haar venusheuvel, waaronder een perfect bijgehouden gazonnetje aan schaamhaar begint. Het streepte is net zo rood als haar krullen. Zachtroze schaamlippen komen op die plek bijeen. Alleen wanneer Myrthe een heel heerlijk hoofdstuk seksverhalen gelezen heeft, spreiden de vochtig glanzende lipjes zich om ruimte te maken voor de voorzichtig tastende vingers van haar linkerhand. Dat prachtige lichaam heeft ondanks haar wilde fantasie nog nooit kennisgemaakt met dat van een man. Die boot hield ze af. Myrthe voelt zicht veiliger in haar wereld van erotische verhalen.

In een erotiekverhaal bepaalt ze haar eigen regels, in mobiele eroverhalen houdt ze zelf de touwtjes in de hand. Daar droomt ze heerlijk weg. En heeft ze geen besef dat ze straks de hoofdrol speelt in haar eigen erotiche verhaal. En het begint zo onschuldig. Met een beetje honger, en zin in een kopje thee bij haar volgende boek 'De verbluffende vingers van Dr. Moreau'. Erotische verhalen staan niet bekend om hun inventieve titels.

Ontmoeting in de supermarkt

Met het blauwe mandje aan haar arm loopt Myrthe langs de schappen, op weg naar dea
afdeling met thee en koekjes. Net voor ze die gang bereikt, loopt ze langs het brood. Een een wat sullige jongeman met een brilletje op het puntje van zijn neus inspecteert het donker volkoren brood in zijn ene, en een speltbrood in zijn andere hand. “Niet die donkere doen”, zegt Myrthe. “Dat kleuren ze met basterdsuiker”. Tevreden over haar goede daad loopt ze verder naar de koekjes en maakt zelf een moeilijke afweging: speculaas of sprits? Een overweging die niet vaak genoeg gemaakt wordt in opwindende erotische verhalen. Helemaal onderaan in het schap ziet ze haar favoriete merk speculaas staan en ze bukt ervoor. Het valt haar niet op dat de spijkerbroek die ze aanheeft laag hangt en zonder riem niet over haar billen blijft zitten. Hoe verder ze bukt, hoe meer er van haar roze kanten string te zien is. Op het laagste punt pas voelt ze de toch tegen haar bleke billen...en de huid van een ander.

Geschrokken kijkt ze om en kijkt in het minstens zo geschrokken gezicht van de jongen met de bril. Hij was de riem vergeten die zijn broek op zijn plek houdt en dat brak hem op toen hij net zijn favoriete merk drop wilde pakken. Ongemakkelijk lachen komt in de klassieke erotische verhalen niet voor. Wel in dit erotiese verhaal. “Oh, sorry, ha. Ik bedoelde het niet zo, eh...ik wilde alleen maar drop...”. Mythe wuift het weg. “Doe niet zo gek joh, kan gebeuren. Wist je dat drop slecht is voor je libido? En voor je bloeddruk? Wel lekker, niet goed”. Wat beteuterd kijkt de jongen naar zijn zak trekdrop. “Misschien heb je gelijk. Ok, bedankt”. Myrthe lacht nog eens vriendelijk en loopt tevreden richting de kassa. Ze leegt haar mand op de lopende band. Broccoli voor vanavond, voer voor de poes, verse muntthee voor vanavond en...hé, waar zijn de koekjes? Net als ze zich dat afvraagt, legt een bekende hand die tussen haar andere boodschappen. “Was je vergeten”, zegt de jongen met de bril verlegen. “Gut, wat attent van je. Bedankt!”. Ze lachen nog eens wat naar elkaar en rekenen dan beiden af. Buiten haalt de jongen met de bril haar in. Een goed erotiesche moment? Nog niet. In romantische sexverhalen moet je elkaar eerst even achtervolgen. Hij tikt Myrthe op de schouder, en geschrokken kijkt ze om. Half hijgend: “Je bankpasje, mevrouw...Dekker?”. “Haha, ja. Myrthe Dekker. Enorm bedankt, meneer...?” “Ehm, Pieter. Meneer Pieter. Och, eh, meneer Leersum. Pieter Leersum”.

Erotische proza waarvan je even moet slikken

Het is niet de meest voorkomende naam in erotische verhalen. Maar snel zou blijken dat het wel een van de meest succesvolle namen in deze erotice vertellingen is. Ze lopen door de stad, langs de gracht. Vrolijk pratend, af en toe raken ze elkaars hand aan. Per ongeluk? Soms. Tijdens het lopen viel Myrthe op dat Pieter, ondanks zijn brilletje en warrige haar, het voorkomen had van een dokter uit haar romantische sexverhalen. Met blauwe ogen, een scherpe kaaklijn en grote handen. Handen waar haar borsten helemaal in zouden passen, zou dit uitlopen op een erotiese ontmoeting. Iets in haar onderbuik vertelde haar dat dat er wel in zat. Vreemd eigenlijk. Ze heeft er nooit behoefte aan gehad, het nooit gedurfd om erotishe verwikkelingen aan te gaan met een man. Maar alle opwindende erotische verhalen die ze las, hebben haar ook overtuigd. Dit gaat alleen gebeuren als je het zelf wil. Als je zelf er open voor staat. Als je zelf de eerste stap zet. Pieter drentelde een beetje bij Myrthes voordeur.

Wilde vragen om nog wat te drinken, durfde dat niet. “Nou, eh, tot de volgende keer dan maar”. Myrthe keek hem niet aan, stak de sleutel in haar slot. “Niks ervan. Jij gaat mee naar binnen”. Haar hart klopte in haar keel, elke spier stond klaar om in actie te komen. Al haar zintuigen stonden op scherp: dit moest ze volledig meemaken. Opwindende erotische verhalen beginnen met iemand die de eerste stap neemt. Vandaag is zij dat. “Kom, ik wil je wat laten zien”.De twee stapten het huisje binnen dat rook naar de rozenblaadjesolie die Myrthe net nog boven een waxinelichtje brandde. De zon zakte al en zette de overwegend wit ingerichte kamer in een gouden gloed. Licht dat lustig over lijven rolt in erotiche situaties. “Ga maar even zitten”.

Ze zette haar boodschappentas op het aanrecht en liep weg. Pieter was wat verdwaast en keek op zich heen. Zijn jas gooide hij over de leuning van een stoel, op de tafel zag hij een boekje liggen: De verbluffende vingers van Dokter Moreau. Halverwege zag hij een ezelsoor. Daar sloeg hij het boek open en zag dat het papier aan een kant vochtig was geweest. Erotische proza van hoog niveau, leerde hij al snel. Zijn hoofd gloeide en iets in zijn broek broeide. “Ben ik weer!”. Hij voelde zich betrapt, verslikte zich zowat en legde snel het boek weg. Toen hij omkeek, verslikte hij zich nog eens.

Blauw kant in spannende erotische verhalen

Want wat hij zag leek regelrecht uit het erotische verhaal uit het boek weggelopen te zijn. Myrthe had haar supermarktoutfit verwisselt voor een lingerieset van donkerblauw kant. Netkousen werden met jarretels omhoog gehouden. Vol rood, krullend haar viel wellustig om haar schouders. De zon in haar rug omlijstte haar met licht. Haar lippen glommen, haar ogen glinsterden. “Ik heb een erothische verrassing voor je, lieverd”. Bij het laatste woord beet ze op haar lip, Pieter had het niet meer. Spannende erotische verhalen las hij zelf nooit, maar dit moest er een zijn. “Ga zitten”, beval Myrthe hem. Hij kon niet anders dan gehoorzamen. Een tent vormde zich in zijn broek, Myrthe ontging dat niet. Het leek wel of het zijn eerste keer was.

Ongemakkelijk en verleidelijk tegelijk liep ze op hem af, voetje voor voetje. Ze bukte, en gunde Pieter een geweldig uitzicht op haar perfecte borsten, vlak voor ze hem vol zoende. Ze nam weer afstand, deed een stap naar achter en draaide zich om. Ze bukte zich om haar kousen compleet te bevoelen, van onder naar boven. Haar geweldig ronde kont scheen in Pieters gezicht als een opkomende zon, slechts onderbroken door het dunnen reepje stof van haar string dat sterk opbolde op de plek van haar schaamlippen. De stoof leek daar iets te glimmen van vocht. De passiviteit liet hij varen, nu stond Pieter ook op.

Hij pakte met beide handen haar prachtige derrière vast en masseerde beide billen krachtig. Myrthe kwam overeind, keek achterom om hem weer te zoenen. Pieters handen gleden over haar afgetekende heupen, langs haar perfecte buik, omhoog naar haar volle borsten. Een hand verdween achter haar rug en knipte binnen een oogwenk haar BH open. Vrolijk stuiterden Myrthe borsten de ruimte in, waarna Pieter ze enthousiast met beide handen omvatte. Zijn erotise greep paste perfect, Myrthe voelde de lust naar haar lendenen stromen. Duwen tussen haar billen voelde zij ook wat anders: kleine Pietertje was helemaal niet zo klein.

Wat ze wilde doen, had ze al in spannende erotische verhalen gelezen. Vlug knoopte Myrthe Pieters broek los en liet die op zijn enkels glijden. Ze bleef hem daarbij aankijken, ook toen ze de onderbroek naar beneden wilde wrijven. Toen kon ze haar nieuwsgierigheid toch niet langer bedwingen. Ze was niet teleurgesteld door wat ze daar zag. Glimmend van vocht stond daar een fiere penis overeind, perfect gevormd. Lachend keek ze Pieter weer aan. “Lekkerder dan speculaas”. Ze begon hem te likken. Lange halen wisselde ze af met kleine kusjes. En toen nam ze hem in haar mond, zo ver als ze kon. Wat smaakte dit heerlijk! Wat vond Pieter dit lekker. Zijn kreunen was haar beloning. Dit was lekker, maar het echte werk moest nog veel lekkerder zijn. Voor Pieter klaar kon komen, stopte ze ermee. Behendig trapte ze haar slipje uit.

Drie stoten strak in geile erotische verhalen

“Neem me Pieter, alsjeblieft”. Ondanks de intieme situatie, was hij toch nog wat beduusd.
“Moet ik je niet eerst likken schat?” Dat was echt niet nodig, haar schaamlippen kletsten van het vocht. En dat werd snel meer. Bij het lezen van geile erotische verhalen had ze dat niet eerder zo meegemaakt. Pieter trok snel de rest van zijn kleren uit en draaide Myrthe om. Met beide handen leunde zij op de tafel. “Kom in me...”. Met zijn rechterhand ging hij langs haar gezwollen vagina. De warmte straalde ervan af, twee vingers liet hij naar binnen glijden. Een klein kreuntje volgde. Zijn was meer dan klaar voor hem.

Met het vocht op zijn handen van haar kut, wreef hij zijn penis in. Langzaam benaderde hij haar. Samen gleden ze hem naar binnen. Meteen werd hij omringt door een geile warmte die je niet meekrijgt als je alleen sexverhalen leest. Het gevoel was onbeschrijfelijk. Zo nat en gewillig, maar ook nog zo strak, pulserend. Het duurde maar drie stoten, maar dat waren de beste stoten uit hun beider levens. Volgende keer gaan we voor een trio sexverhaal, zei ze terwijl ze knipoogde naar mij.