Een natte dag

Wat ik nu toch heb mee gemaakt had ik in mijn stoutste dromen niet durven bedenken.
Afgelopen zondag ging ik met mijn vriendin naar het zwembad toe dat doen wij wel eens vaker op zondag lekker ontspannen naar een zwembad waar je lekker een bubbelbad hebt en een sauna en een verwarmd groot zwembad waar je buiten ook lekker warm
kan zwemmen, heerlij k.
Toen wij aankwamen gingen wij ons omkleden in een pashokje en lekker eerst even douchen. We stonden niet alleen, ik zag twee erg leuke mannen ook onder de douch staan, ze waren een jaar of 40 en zagen er leuk en Sexy uit.
Mijn ogen gleden naar beneden toe en ik kon het niet helpen om te zien dat de ene man goed geschapen was. Ik dacht zo die heeft echt geen kleintje en begon te glimlachen. Mijn vriendin zij wat is er nou ik zei kijk leuke mannen en ze zien er nog goed uit ook…..vooral die ene.
De goed geschapen man keek naar mij een ondeugend geil lachje verscheen er op zijn gezicht en hij gaf mij een knipoog. Ik vond het niet erg en dacht leuke man en ik houd wel van de aandacht, Ik mag tenslotte voor mijn leeftijd best nog wel gezien worden. Ik heb mooie Borsten Cup F en lekkere geile ronde billen, een mooie mond en blauwe ogen.
Wij waren klaar onder de douche en besloten om te gaan zwemmen, de mannen met een stoute lach achterlatend gingen we het lekkere warme zwembad in.
Toen we eenmaal in het water waren zagen wij dat de mannen ook het zwembad in kwamen en lachend en pratend onze richting op kwamen zwemmen.
Ik had geen idee waar ze het over hadden maar toen ze eenmaal dichterbij kwamen raakten wij in gesprek en vroegen de heren of wij met hun een kopje koffie wilde drinken, dat vonden wij ook wel een leuk idee.

We pakten onze handdoek en gingen op het terrasje in het zwembad zitten.
De mannen stelde hunzelf voor ik ben Ad en de andere man Rick leuk wij stelde ons ook voor Sabrinax en Silvia.
We raakten weer in gesprek en spraken af om samen het bubbelbad in te gaan.
Rick zat mij de hele tijd flirtend aan te kijken en op een voelde ik zijn hand langs mijn been omhoog gaan zo langs mijn zwembroekje over mijn lippen heen strelend, ik dacht dat ik gek werd van geilheid…Hhmm ik wil meer!
Zijn vinger gleed onder mijn broekje en zachtjes voelde ik zijn vingers tussen mijn lippen, zo fijn dat mijn broekje al nat is want het vocht voelde ik zo uit mij glijden.
Langzaam liet ik ook mijn hand over zijn been heen glijden zo naar zijn super grote harde paal, oh mijn god wat is deze groot, is stopte mijn hand in zijn broek en voelde hoe zijn lul en zijn ballen heerlijk glad geschoren waren. Ik hield zijn paal in mijn hand en begon er zacht aan te trekken, ik voelde hem kloppen alsof hij al ieder moment kon gaan spuiten.
Wat was dit geil, mijn vriendin en de andere man waren in gesprek en hadden niet eens door dat wij elkaar zo zaten op te geilen vlak naast hun.
Ik gaf mijn vriendin een knipoog en vertelde haar en haar gesprekspartner dat wij vast onder de douche zouden gaan.

We stonden alleen onder de douche en hij begon mij te zoenen en streelde over mijn borsten en gevoelige tepels heen en ik voelde zijn harde pik tegen mij aangedrukt.
Toen fluisterde hij in mijn oor; zeg maar tegen je vriendin dat je je vast aankleed dan gaan wij naar een hokje om af te maken waar wij aan begonnen zijn. Ik was ondertussen zo geil geworden dat ik alleen maar knikte en naar mijn vriendin toe liep om het haar te vertellen. Ik liep terug en volgde hem het hokje in en daar begonnen wij gelijk wild te zoenen hhmmm Ik kon gewoon niet meer wachten en zei dat ik zijn harde pik in mij wilde voelen en ik bukte voorover en drukte mijn billen tegen zijn harde paal aan.
Hij haalde zijn paal uit zijn zwembroek en trok mijn zwembroekje naar beneden hij trok mij open en snel gleed hij in mijn diepe warme grotje, hij stootte hard en snel en hield mij strak vast bij mijn heupen, ik voelde zijn grote kop langs mijn lippen glijden en het duurde niet lang voordat ik kreunend klaar kwam, hij hield zijn hand over mijn mond omdat ik nogal hard kreunde. Niet lang daarna voelde ik zijn lul nog meer opzwellen en spoot hij zijn warme zaad diep in mij. Wow wat een genot, zo spannend en zo geil.
Hij zij ik moet gouw opschieten want mijn vriend wacht, ik zei misschien tot volgende week? Jaaa knikte hij gretig, heel graag het was zo heerlijk en opwindend tot snel schat!

Sabrinax xx

Share this post

Comment (1)

  • Harry

    Sabrinax het is een kort verhaal maar wel geil ? laten we het samen eens lekker ? geil overdoen ? kan ik ook je kutje heerlijk likken ?

    30 mei 2017 at 18:19

Comments are closed.