Vieze sexverhalen

Vieze sexverhalen waar je van opkijkt

Op een site als deze, kom je wel eens wat tegen. Gek kijken wij dus niet op van vieze sexverhalen. Toch komen we soms zulke ranzige situaties tegen dat ook wij onze neus even ophalen. Dat wijzen wij niet af. Integendeel, we verwelkomen het. Want verhalen waar een luchtje aan zit, daar kunnen we jou vast blij mee maken.

Vieze sexverhalen: als je maar geil genoeg bent

Als je maar geil genoeg bent, da's belangrijk voor vieze sexverhalen. Kick je op vieze oma sexverhalen? Of ga je voor een geil anaal verhaal? Dan verliest het gezond verstand het van je lust. Dan neemt het die in je de overhand van de beschaving, en ga je alleen nog voor genot. Luchtjes, kwakjes en aangekoekte zaken, daar gaat het om in die gore sexverhalen. Iedereen kent wel zo'n voorbeeld. En niemand kent er zoveel als Sjaan. Gek op sex. Zozeer zelfs, dat ze het oog voor de hygiëne af en toe verliest. “Ranzige sexverhalen, daar heb ik genoeg van. Niet dat ik er klaar mee ben. Ik heb het gewoon veel. Genoeg. En het mag altijd meer. Want dat soort gore sex ontstaat altijd uit pure lust. Precies waar het wat mij betreft om draait”.

“Zo had ik hier laatst een vent over de vloer. We hadden elkaar online leren kennen. OP het moment dat ik hem via de intercom zag, wist ik al dat het geen frisse Freek zou zijn. Maar wat boeide het: ik had al meer dan een week niet geneukt, de greppel stond droog. Tijd om de modderschuit er doorheen te trekken zou je zeggen. De beste vieze sexverhalen beginnen zo.Dus ik opende de deur voor hem, wachtte tot hij aankwam op de dertiende verdieping en liet hem binnen.

De wierookstokjes konden zijn zweetlucht niet verbergen, het zachte kaarslicht de rooskorsten in zijn vettige haar niet verhullen. Hij had wel een bosje bloemen meegenomen. Inclusief benzinelucht van het tankstation om de hoek. Lief. 'Alsjeblieft schat'. Door z'n dikke baard kon ik zijn lippen haast niet bewegen. Wel viel er een ranzige kroketkruimel uit. Er zat nog een beetje ragout in. Een pepermuntje verdoezelde de uien in zijn adem een beetje.

Op de bank bij Sjaan

“'Kom 's bij me lekker ding”. Ik ben gek op een man die me complimentjes geeft. Ook in vieze sexverhalen. Op de bank kroop ik wat dichter tegen hem aan. In zijn ogen zag ik een goedzak. Iemand die het allemaal niet zo kwaad bedoelde. Iemand die ook gewoon liefde nodig had. Hij greep me nog eens wat steviger vast, glimlachte en drukte een kus op mijn voorhoofd. Fijn. Ik kuste hem terug, op zijn mond. Van de smaak schrok ik een beetje. Toch was er iets dat me trok. Zijn tong voelde warm, zacht en smeuïg. Met een sterke hand drukte hij mij dichter tegen zich aan. Zijn andere hand verdween onder mijn jurkje. Had ik me maar geschoren...of gedoucht. Het was wat klam daar, en nog niet van de opwinding.

Daar kwam snel verandering. Zijn handen wisten snel het ritme van mijn klitje te vinden. Zo doe je dat nl. Ik voelde het aankomen: dit was het begin van heerlijk vieze sexverhalen”“Hoewel ik hem geil vond, was het geen vingerkoning. Tijd voor de volgende stappen. Ik maakte me los van hem, en zakte langs zijn wat paffige lijf af naar beneden. Ik wilde hem op elke centimeter op weg naar benende zoenen. Zijn spijkervestje zat alleen wat strak, en als ik zijn t-shirt omhoog trok vond ik alleen dikke plukken groezelig zwart haar. Maar ik geef niet op. Ongeduldig sjorde ik zijn riem open, knoopte zijn broek los. Een vreemd bekend luchtje stak op. Iets met zweet, iets lijfelijks, en nog iets zuurs. Niet vreemd, in vieze sexverhalen.

Hij kwam met zijn billen omhoog zodat ik zijn broek kon afstropen van zijn klamme lijf. Wie trekt er dan ook zo'n dikke spijkerbroek aan als het bijna dertig graden is. Teleurstellend. Wat dat niet was: zijn gigantische pik. Die kom ik wel vaker tegen in mijn vieze sexverhalen. De dikke aders erop klopten met het tempo van zijn verhoogde hartslag. Meten verloor ik alle remmingen. Ik pakte zijn paarse monster, bracht hem naar mijn mond en...zag meteen waar die zurige lucht vandaan kwam. Meneer had onder zijn voorhuid een imposante verzameling smegma aangelegd. Niets wat een stel babydoekjes niet kunnen oplossen, maar toch. Ik was blij dat ik nog niet had gegeten. Kun je ook beter mee wachten, als je vieze sexverhalen leest.”.

Vliegende maïskorrels

“De smaak van babylotion, smegma en voorvocht was een bijzondere, zelfs voor vieze sexverhalen. Even kokhalsde ik. Ik weet niet of dat van de smaak kwam, of het feit dat hij regelmatig voorbij mijn huig stak met zijn liefdeszwaard. Op een gegeven moment deden we standje 69. Bijzonder, om zo'n baard in je kut te voelen. Zodra ik met mijn gespreide benen boven zijn gezicht kwam, dacht ik hem even te horen hoesten. 'Wat een lucht man...'. Tja, sorry. Alsof jij hier naar roosjes ruikt. Dit zijn immers rijpe vrouwen sexverhalen. Al snel had ik de smaak te pakken. Mijn poesje wreef ik met een steeds sneller tempo in zijn baard. Hij stootte zijn pik steeds dieper in mijn keel.

Gelukkig kan ik die wijd open zetten. Net op het moment dat ik eraan dacht van standje te wisselen, besloot de chili con carne van gisteren op te spelen. Hij zette nog eens aan, ik schok een beetje, en liet een klein scheetje. Met een beetje extra. Precies op dat moment besloot hij klaar te komen. Zijn pik had ik van de schrik uit mijn mond laten vallen, waardoor zijn kleverige kwam in mijn rechteroog belandde. 'Gadver!', schreeuwden we in koor. Dat hoor je vast vaker in extreem vieze sexverhalen. Ik stond op en voelde wat plakken tussen mijn billen. Moet de chili con carne in verteerde vorm zijn geweest. Toen ik hem bekeek, zag ik dat de vertering niet volledig afgerond was: tussen de sputters stront zaten nog wat gele maïskorrels. Het was nog net te zien tussen de slierten sperma in mijn oog door.”.“'Wow, sorry man'.

De lieverd strompelde omhoog. Zijn broek wikkelde zich om zijn enkels waardoor hij struikelde, recht in de gordijnen. In zijn val trok hij die mee naar beneden. Verbaasd stond hij weer op, met smerig gezicht en naakte pik. In vol ornaat stond hij voor het flatraam. Het gordijn in zijn hand gebruikte hij om de troep van zijn gezicht te vegen. In de vitrages wreef hij zijn pik droog. Hij rochelde eens flink en spoog met een vertrokken gezicht een maïskorrel uit die met een tik tegen het raam belandde. Of hij nog koffie wilde, vroeg ik hem. “Neuh, ik ben wel wakker zo. Glaasje whiskey zou d'er wel ingaan. Doe maar een dubbele joah'. Wat een charmeur. Zoveel woorden had hij niet eerder achter elkaar gesproken tegen me. Wie weet is dit wel een blijvertje”. Wil je meer verhalen lezen? Zoals verhalen over dikke vrouwen? Het kan allemaal!