Ik wilde meer seks

Ik wilde meer seks

Ik ben altijd al erg seksueel geweest. Wilde altijd meer seks en altijd in voor nieuwe dingen.

Mijn leven zonder seks

Ik ben al 22jaar met dezelfde man, lieve lieve man, Tim. Hij is 42 en ik ben 39. Tim is niet zo seks bewust als ik dat ben. Als we klaar zijn is hij ook echt klaar. Hoeven er niet over te praten, niet nog even lekker naakt nahangen en genieten. Nee, zo snel mogelijk weer de kleren aan. Langste dat we bezig zijn is hooguit een uur. En het lijkt wel naar mate ik ouder word, meer en langer seks wil.

Afgelopen zomer was het zo warm en zo heet. En Tim had mij na dag 3 achter elkaar seks te willen hebben, afgewezen. Dat kan, had op zich niet erg geweest. Het was alleen zo erg dat de kleinste dingen al zorgde dat ik opgewonden raakte. Als ik een knappe man op het werk zie, dan kijk ik graag. Maar nu raakte ik van alleen het kijken al erg nat.

Dus… Ik wilde meer seks. Na al die jaren reclame op second love te hebben gezien, was ik nu toch nieuwsgierig. Dus had ik mij aangemeld. Zo ontzettend veel reacties, waar te beginnen?

Geile, oudere man

1 man stak er met kop en schouders boven uit. Kwam heel spontaan en vrolijk en vooral heel geil over. Wat ik dacht dat een nadeel zou zijn, was alleen maar een voordeel. Hij is 10 jaar ouder dan ik, en ik heb altijd al een dingetje gehad met leeftijden. Maar ok, om het een keer te proberen? Waarom ook niet? Hij woont maar 20 minuten rijden bij mij vandaan. Allebei afgesproken dat we alleen voor extra bezig zijn. Geen gevoelens, alleen seks. Zijn vrouw wilt geen seks en hij wel. Elke dag.

De eerste keer dat ik heen ging was ik zo zenuwachtig. Hoe doe je dit? Stel je jezelf eerst voor? Geef je elkaar eerst een zoen? We hadden wel al gewone foto’s van elkaar gezien. Maar meer ook niet.

Ik kwam bij hem binnen en wauw. Wat een verschijning, grote mooie glimlach. Mooie grote man, beetje grijs. Mooi gespierd en hij weet dat hij knap is. Meestal vind ik dat een afknapper, maar hij bracht het erg leuk. Hij is een heel stuk langer dan ik en dacht nog, hoe gaan we dit in hemelsnaam doen.

Hij weet wat hij wil

Voor ik het door had, zoende hij mij. Zo innig, zo opeisend. Hij drukte mij tegen de muur zodat ik geen kant op kon en zijn handen gleden over mijn lichaam. Eerst lang m’n nek, door m’n haar. Trok en een beetje aan zodat ik meer omhoog ging met mijn hoofd. Zijn tong in mijn mond. Zo innig. En ineens liet hij mij los, gaf mij een grote glimlach en zei: ga je mee naar boven. Ik stond even met m’n mond wagenwijd open en kon even niet meer nadenken. Wat was dit geil, ik was nu al zo nat. En we hadden alleen nog maar gezoend. Met 2 trap tredes tegelijk ging hij mij voor. Wat wilde ik graag meer ontdekken. We kwamen in de slaapkamer en hij trok al z’n kleren ineens uit terwijl hij mij aan bleef kijken. Zijn grote paal was nog niet helemaal aanwezig en toch stond ik daar maar, starend en een beetje zenuwachtig. Ik liep naar hem toe en met 1 hand pakte ik zijn kin zodat ik zijn hoofd goed kon plaatsen voor nog zo’n lekkere zoen en met mijn andere hand pakte ik zijn mooi paal beet. Eerst zachtjes en steeds iets steviger. Ik merkte dat hij dat erg lekker vond want hij begon mij weer zo stevig te zoenen. En zijn paal was er in volle glorie.

Dit is zo geil

Ik deed een stapte naar achter en bekeek hem eens goed. Dat was volgens mij niet de bedoeling want hij keek me aan met duistere ogen. Liep naar me toe, had 1 hand op m’n kont en met z’n andere hand begon hij m’n kleren uit te trekken. Toen ik alleen nog in m’n lingerie stond deed hij op zijn beurt een stapje naar achter om mij eens te bewonderen. Zoals hoe hij op dat moment naar me keek, zo ontzettend geil en stout en verlangend. Ik liet mij op m’n knieën vallen en zonder iets te zeggen wist hij waarom. Liep naar mij toe en stond precies goed zodat ik hem in mijn mond kon nemen. Ik proefde zijn opgewondenheid en daardoor ging ik steeds sneller heen en weer. Hij greep met beide handen m’n haren beet en bewoog langzaam mee. “Fuck wat is dit geil” zegt hij. Het eerste wat hij zegt sinds we naar boven zijn gegaan. Ik glimlach omhoog terwijl jij nog in m’n mond zit. En blijkbaar doet dat ’t ‘m voor hem. Hij zet een stapje achteruit, pakt mij onder m’n oksels beet zodat hij mij snel en behendig terug op m’n benen krijgt en gooit me op het bed. En in een snelle beweging ligt hij boven op mij, met z’n volle gewicht en zoent me weer zo veeleisend.

De seks is fantastisch

We beginnen meer en meer te bewegen en te doen en ineens zegt ie: “Ja dat doet ’t m…” duwt met 1 hand een been van mij opzij en voelt even hoe nat ik ben. “Jezus,” zegt ie. “Je bent er heerlijk klaar voor. Zo ontzettend nat.” En langzaam glijdt hij bij me naar binnen. Hij is breder dan m’n kutje gewend is en dat voelt hij. Hij gaat langzaam heen en weer. Steeds een beetje dieper. Nog altijd zijn mond op de mijne. We zijn heerlijk bezig en ik kom al bijna. Ik kreun zo hard en dat vind hij heerlijk want hij gaat iets omhoog, leunt op z’n polsen en kijkt naar mij terwijl hij mij steeds sneller neemt. Mijn rug bolt en ik kreun nog harder. Mijn handen schieten naar zijn rug, over z’n kont en als ik dan heerlijk kom gaat hij maar door. Ik ben dat niet gewend en mijn lichaam al helemaal niet. Ik vraag hem om iets rustiger te gaan en hij gromt nee en gaat plagend en tergend door. Fuck wat is dit geil en voor ik het door heb, kom ik weer.

Z’n vrouw belt…

Ineens springt hij op grijpt naar z’n telefoon en zegt: “Hoi lieverd, wat is er aan de hand?” Het is zijn vrouw. “Oké” zegt hij en hij hangt op.
“Ik moet haar ophalen, sorry” zegt hij. Enigszins teleurgesteld zeg ik natuurlijk ok. En ik wil m’n kleren pakken. “Nee nee” zegt hij, komt achter mij staan. Zorgt dat ik voorover buk en glijd weer heerlijk bij me naar binnen. “Fuuuuck” kreunt hij… “Je bent zo nat.” En dat ben ik ook nog steeds. “Bereid je” voor zegt hij… En hij begint te stoten, steeds sneller en harder en dieper. Met z’n vrije hand vind hij m’n klitje en draait er super snel rondjes om. Voor mijn idee doen we dit nog best lang en ik gil het weer uit. Hij stoot nog een paar keer en hij komt zelf ook. Tevreden komt hij weer uit mij, kijkt mij aan, haalt m’n haar uit m’n gezicht en geeft me een heerlijke zoen. “Volgende keer langer” glimlacht hij. We stappen samen zijn voordeur uit. Ik ga in mijn auto zitten, hij in de zijne. En we vertrekken allebei de zelfde kant op. Na een kleine 5min rijden moeten we allebei de andere kant op. Hij geeft een klein toetertje en zwaait speels naar mij. Ik grijns en blaas hem een kus toe.

We zien elkaar regelmatig

Vanaf dat moment zien we elkaar regelmatig. Soms sturen we elkaar wat geile foto’s of ideeën van wat we zouden willen doen bij en met elkaar. Soms zien we elkaar 3x in de week en soms 1x per 2 weken. En het is dan ook langer, 1x zijn we 5 uur bezig geweest. De volgende dag voelde ik hem nog steeds, zo’n heerlijk gevoel is dat! Ik kan er met niemand over praten, dus schrijf ik er maar over. Seks met mijn Tim is heerlijk, en wat deze man, laten we hem Richard noemen, mij laat voelen. Ik krijg energie van die man, energie waarvan ik dacht dat ik die als zelfverzekerde vrouw al in mij had. Samen zijn we soms helemaal weg en genieten we intens van elkaar. Ik weet nog steeds maar heel weinig van hem, en hij ook maar heel weinig van mij. Soms baal ik daar een beetje van. Maar aan de andere kant, zo kunnen er ook geen gevoelens komen. Ben ik gek op hem? Ja, maar gek op zijn sekskunsten.

Share this post