Eerste keer sexverhalen

Sexverhalen ontmaagding

Je ontmaagding is een van die eerste keer sexverhalen waar je als jonge jongen over opschepte toen het net gebeurd was. Maar hoe ouder je wordt hoe extra bijzonder die verhalen worden. Op latere leeftijd kom je er pas achter dat elk verhaal anders is, maar er niemand is die zijn eerste keer vergeet. Tijdens de webcamsex hebben ze het hier graag met jou over.

Eerste keer sexverhalen: Elke is anders en dit is die van mij

Van alle verschillende sexverhalen die er bestaan en hier te lezen zijn zitten er waarschijnlijk veel verhalen tussen die misschien nog een fantasie zijn en nog in vervulling moeten gaan. Of misschien zitten er onderwerpen tussen die je helemaal niet opwinden en een ander juist weer wel. Er is echter één type verhaal waar we allemaal ervaring mee hebben en dat zijn de eerste keer sexverhalen. De verhalen over ontmaagding. En afgezien van of het nou een pijnlijke ervaring was of juist een hele stuntelige, feit blijft vaak wel dat de eerste keer sexverhalen de ervaringen zijn die je het meeste bij blijven.

Doordat alle eerste keer sexverhalen uniek en bijzonder zijn maakt het tot een kostbare herinnering. Daarnaast was je ontmaagding als het goed is ook met je eerste echte liefde en dat is vaak ook een bijzonder gevoel op zich. De eerste keer dat je echt verliefd bent is een soort verliefdheid die je daarna vaak niet zo intens meer ervaart. En als je dan samen besluit om seks te hebben en voor die ontmaagding te gaan dan doorbreek je samen echt een barrière en had je je tot dan toe waarschijnlijk nog niet veel vaker zo volwassen gevoeld als op dat moment. Dat gevoel hadden ik en mijn eerste vriendinnetje wel namelijk.

Geile sexverhalen

We hadden elkaar leren kennen via gezamenlijke kennissen. Dat was natuurlijk super leuk, al woonden we niet bepaald bij elkaar in de buurt. Dan was ruim anderhalf uur rijden en dat is ver als je 15 bent. We zochten elkaar zo veel mogelijk op, maar het gebeurde meer dan eens dat we elkaar een aantal weken niet zagen. Ook al was ik nog jong, ik heb maar weinig iets of iemand zo gemist als haar in die weken. Het was echte kalverliefde. We wilden elkaar zo snel mogelijk weer zien elke keer, maar met seks ging het minder snel.

Zoals het een echte nette jonge meid betaamd duurde dat echt wel een half jaar. Ik was inmiddels net 16 en zij ruim 15 jaar oud. Blijkbaar vond zij de tijd toen rijp en had ik genoeg gezeurd als een geile puber. Nu stoere praatjes, maar eerlijk gezegd gedroeg ik me netjes en wilde ik het alleen als zij het ook wilde. Waarschijnlijk was ik daarom ook zo gek op haar. Ze liet me wachten en dat is alleen een echte liefde waard.Zoals waarschijnlijk bij velen ging het die eerste keer bij ons stiekem. Mijn ouders waren weg die avond, we hadden het rijk alleen en namen alle tijd. Uren lang lagen we in bed. Eindeloos zoenen, enorm lang speelde ik met haar en waarschijnlijk vanwege de spanning zij iets minder lang met mij.

Op een gegeven moment moest het er dan ook gewoon van komen en begonnen we met neuken. Zacht en rustig, vragend of ik haar pijn deed. Ik wilde het niet verprutsen. Gelukkig maakten we beide domme fouten en afgezien van een stroeve start genoten we er beide heel erg van. We waren dan ook zeker niet binnen vijf minuten klaar en de tweede keer duurde ook niet lang. Dat vriendinnetje is inmiddels al mijn ex en dan praten we ook al over 15 jaar geleden. Maar dat ik daar nu over schrijf zegt genoeg. Eerste keer sexverhalen zijn zo bijzonder, dat kan niet lang genoeg terug in de tijd zijn.