Rijpe vrouwen verhalen

Rijpe vrouwen verhalen aanhoren?

Benieuwd hoe het opmeten van een maatpak eindigde in geile sex in een pashokje? Lees dan een van mijn favoriete rijpe vrouwen verhalen. Ik schrijf en deel graag mijn sexverhalen over rijpe vrouwen en via deze weg wil ik jullie over mijn nieuwste avontuurtje vertellen. Lees hieronder snel meer over webcamsex!

Zin in een van mijn favoriete rijpe vrouwen verhalen?

Hoi, ik ben Johan. Ik ben zelf net de dertig gepasseerd, dus nog niet zo oud. Je zou zeggen prima leeftijd om je te settelen, kinderen, etc. Dat is alleen niet echt mijn ding. Ik heb wel relaties gehad met vrouwen van mijn leeftijd, maar dat houdt toch nooit echt lang stand. Vraag me niet waarom, maar ik ben er achter gekomen dat ik veel meer val op oudere dames. Dan moet je niet denken aan oma’s, maar wel aan een geile oude vrouw van een jaar of vijftig. Die vrouwen hebben gewoon al wat bereikt in hun leven en zijn niet zo snel van hun stuk te brengen en winden zich ook niet zo snel meer op over nutteloze dingen. Dat vind ik een prettig level om mee te communiceren en samen te zijn. En qua sex zijn ze ook nog eens ervaren en in combinatie met een jongere man als ik zijn die geile oudere dames vaak niet te stoppen. Punt is wel dat ik er nogal snel op aangekeken wordt als ik met een rijpe vrouw gezien wordt. Ik praat er dan ook niet snel over. Toch doe ik wel graag mijn verhaal. Laatst kwam ik erachter dat ik heel veel kwijt kan als ik een sexverhaal schrijf. Zo heb ik ondertussen al een heel rijtje rijpe vrouwen verhalen. De volgende geile gebeurtenis is de aanleiding voor een van mijn favoriete rijpe vrouwen verhalen.

Laatst was ik op een dinsdagochtend voor mijn werk op zoek naar een nieuw maatpak. Van een collega had ik een adresje gekregen van een leuk klein zaakje die door een oudere vrouw gerund wordt en echt vakwerk aflevert. Het was rustig in de zaak vanwege het tijdstip en ik was dan ook de enige. Bij binnenkomst zag ik al dat dit echt het type vrouw was waar ik op val en bij het opmeten van mijn maten, toen de vrouw dicht op mij stond, kon ik mijn erectie niet onderdrukken. Mijn stijve lul werd bij het opmeten van mijn broekspijpen dan ook opgemerkt en ik verontschuldigde met de vermelding dat het me speet, maar zei haar ook dat die web cam sex me opwond.

Die opmerking kon ze wel waarderen blijkbaar, want ze stond op en draaide haar winkeldeur op slot en draaide het bordje op gesloten. “Zo, kom jij maar eens even mee naar de paskamer”, zei ze. Daar aangekomen opende ze de pantalon die net nog opgemeten werd en haalde ze mijn paal tevoorschijn. Ze begon er heerlijk op te zuigen alvorens ze voorover bukte op het krukje in het hokje. In de grote spiegel kon ik goed zien hoe ik de oude vrouw neukte en ze vroeg me om haar hard te nemen. Ik pakte haar stevig vast en stootte hard tot ik klaar kwam. Vlug fatsoeneerde ze zich en opende ze haar winkel weer. Hier kreeg je inderdaad echt service op maat! En ik kreeg nog een fikse korting ook. Vanaf nu absoluut mijn vaste spot voor een nieuw maatpak en favoriet in mijn rijpe vrouwen verhalen!