Het leven als vrijgezelle cam meid

Het leven als vrijgezelle cam meid

Ik ben een jaartje vrijgezel. De meeste mannen weten dit die mij bezoeken omdat ik het aan geef in mijn profiel. Het maakt mij soms populair en soms willen mannen liever een getrouwde ‘veilige’ chat. Ik vertel de mannen altijd dat ik nog nooit een date gehad. Maar ik lieg…ik heb weleens een date via thuis gescoord.

Het begon onschuldig. Een nor male chat. Maar hij kwam terug en iets sprak mij wel in hem aan. Het feit dat hij wel gebonden was? Het feit dat hij, net zoals mij, kickte op buiten seks? Het feit dat hij gewoon een erg stoute man was die in zijn relatie zijn ei niet kwijt kon? Ik weet het niet…..
De chats kwamen vaker voor en wij gingen steeds wat verder maar ik wilde niet alles laten zien. Iets hield mij tegen. Tot hij de woorden uitsprak: “zullen wij een keertje iets gaan drinken met elkaar?” En ik zei ja…..

Dat drinken is er niet van gekomen. Het was een mooie nazomer dag en ik had expres mijn korte rokje en hakken aangedaan, Kijken wat zijn reactie zou zijn. We hadden op een neutrale plek afgesproken, station Utrecht. Ik zag hem, hij zag mij en we begonnen gelijk te tongen met elkaar. Wat was dit nou?? Waar was ik mee bezig. Ik wilde hem!! Daar ter plekke! We zijn haastig op zoek gegaan naar een plek waar we elkaars geilheid de vrije loop konden laten gaan. Want die opgebouwde spanning zat ons behoorlijk hoog. Ik, keurig meisje, als hoerige lellebel op station Utrecht.

Het lopen en zoeken duurde een eeuwigheid naar mijn gevoel. Ik was kletsnat geworden van deze onbekende mysterieuze en gebonden man. Wat een vent, totaal niet mijn type maar hij maakte mij zo geil. Zo ontzettend nat dat het bijna pijn deed tussen mijn benen. Af en toe gleed zijn hand naar mijn slipje en ik stond op springen. Gelukkig vonden we een stil plekje waar hij direct zonder te vragen mij omdraaiden en mijn handen tegen de muur zette. Mijn benen dwong hij open te doen en ik deed alles braaf. Ja, neem mij. Doe maar! Hij gaf me nog een tongzoen, trok mij aan mijn haren en pakte zijn pik die hij bij mij naar binnen bracht. Diepe stoten, het zullen er 4 of 5 geweest zijn en hij kwam klaar. Over mijn kont en ik liet hem begaan, Meneer had overal aan gedacht en maakte mij schoon. Wat een heer! Hij draaide mij om en ging op zijn knieën en likte mij zoals ik nog nooit gelikt was. Of leek di maar zo door de hele sfeer die er omheen hing? God, wat kwam ik klaar. Ik was zo nat, ik was zo geil.

Hij gaf mij een tongzoen en bedankte mij. Hij draaide zich om en liep weg. En mysterie man, ik heb nooit meer wat van hem vernomen.Gelukkig getrouwd maar enorm stout. Deze onbekende man zal altijd een fantasie blijven en een diepe indruk blijft in mijn geheugen gegrift staan.

Share this post