Korte sexverhalen

Korte sexverhalen over onze camgirls

Houd jij van snelle seks? Kom jij graag snel aan je trekken als je geil bent? Kijk dan eens op thuis.nl, verschillende sexy vrouwen wachten op jou en brengen je maar al te graag naar een heerlijk hoogtepunt. Als je dat wilt dan vertellen ze je korte geile verhaaltjes waar je opgewonden van wordt. Geen lange doelloze verhalen zonder eind, maar korte sexverhaaltjes. Snel klaarkomen? Lees hier een van onze korte sexverhalen over Denise.

De staljongen nam me hard

Denise is een ster in korte seksverhalen. In korte tijd bezorgt zij menig man een geweldig orgasme. Ik heb het zelf ervaren. Ze begon te vertellen over haar hobby. Denise is gek op paardrijden en in de manege loopt een lekkere geile jongeman die zij graag eens alle hoeken van de stallen zou willen laten zien. Ik wist al waar het verhaal naartoe zou gaan en was in de stemming, ik voelde mezelf hard en stijf worden. Geile Denise vertelde verder…

Ze bukte in de manege, haar truitje viel iets open en liet een stukje van haar borsten zien. Vlak daarna voelde ineens de jongeman achter zich staan. Hij duwde zijn harde deel tegen haar billen. Ze bedacht zich geen moment en draaide zich om. Ze zoende de jongen en terwijl ze zoenden rukten ze de kleren van elkaars lijf. Eenmaal naakt duwde de jongen haar tegen de staldeur en nam hij haar diep. Terwijl ik me achter mijn computer aftrok zag ik het verhaal voor me, nog geen 2 minuten later kwam ik klaar. Heerlijk zulke korte sexverhalen.