Medium

Als weduwe trek ik de stoute schoenen aan en maak een afspraak met een helderziende. Om een nieuwe man te vinden had ik verschillende kanalen aangeboord maar vergeefs.

De helderziende raadt mij aan een erotische site te bezoeken om aan een geile minnaar te komen. Zij gaf mij tijdens een consult het advies om daar mezelf te tonen om zodoende weer aan mijn trekken te komen. Zo gezegd, zo gedaan en ja, zij had gelijk! Ik kwam in contact met een geile man en de ontmoeting was snel gemaakt.

Ik heb mijn dekhengst gevonden

Zijn bijnaam wordt dekhengst. Met zijn mooie ogen en sexy lichaam verleidt hij me op het eerste gezicht. Onweerstaanbaar en een grote aantrekkingskracht van beide kanten zindert door de lucht. Een feest in bed, op het aanrecht, in bad, je kan het zo gek niet bedenken of wij doen het. Hij vind het heerlijk om mij te likken en kust me over mijn hele body. Achterlangs tot we bezweet klaarkomen. Het medium had gelijk, zij voorspelde dat er een man zou zijn die de hele dag wil neuken. Ik dacht, dat is overdreven, zij zei: “je moet je kutje alvast gaan wassen!” en ja hoor, het is uitgekomen! Ik wil hem nooit meer kwijt…

Dana International schreef dit hete verhaaltje…

Share this post