Waargebeurde sexverhalen

Mijn eerste verslag van waargebeurde sexverhalen

Ik kom hier al langer en geniet erg van jullie waargebeurde sexverhalen, waarvoor dank. Daarom bedacht ik me dat het misschien wel eens tijd werd om ook een van mijn seksverhalen te delen. Zo kunnen jullie misschien ook eens genieten van mijn verhalen over sex en de avontuurtjes die ik beleef.

Waargebeurde sexverhalen zijn het best

Mijn vriendin en ik waren laatst op weg naar familie die zo’n anderhalf uur verderop woont. Het is dus een aardig ritje in de auto. Ik was geil en had zin in seks, maar dat zou zeker niet gebeuren bij mijn ouders thuis en dus nog lang duren. We waren wat aan het ouwehoeren en ik vroeg haar om me te pijpen. Ze zei direct nee, want we reden op klaarlichte dag en we zouden dus betrapt kunnen worden. Toen ik haar uitdaagde en opgeilde zwichtte ze toch en opende ze mijn broek.

Onder het rijden begon ze op mijn lul te zuigen en ik zorgde ervoor de we precies met het verkeer meekonden rijden en niemand hoefden in te halen of ingehaald werden op de snelweg. Tot we achterop een vrachtwagen raakten die veel langzamer reed en ik wel voorbij moest gaan. Bij het passeren zag ik dat de vrachtwagenchauffeur recht in mijn ogen en schoot keek door het dakraam van mijn auto. Hij moest lachen, ik grijnsde en mijn vriendin had niets door.. Even later spoot ik haar mond heerlijk vol en likte ze mijn lul netjes schoon. Volgende keer zal ik jullie vermaken met een van mijn langere waargebeurde sexverhalen op de webcamsex site van Thuis.nl