Swingen met 3 stellen

Swingen met 3 stellen

Een paar weken geleden waren wij weer eens in parenclub te vinden, maar deze keer op de gangbang dag. Een geile bedoening waar vrouwen zich op die dag onbeschaamd mogen laten gaan en zo veel mogelijk swingen en pikken mogen nemen als dat ze willen. Op het midden van de dansvloer stonden 2 grote 2 persoonsbedden tegen elkaar waar de vrouwen lekker bezig waren. Lucas en ik hingen over de rand van het zwembad om van dat geile tafereel te genieten. Dit had natuurlijk wel het nodige effect op bepaalde lichaamsdelen, waardoor het niet heel lang duurde voordat ik een lekkere harde pik tegen mijn kontje aan voelde drukken. Ik werd opgetild en al kijkend naar de gangbang heerlijk genomen in het zwembad.

Swingen in het swingerscafé

Toen de avond aanbrak begon het swingen in het swingerscafé en na wat rond gekeken te hebben zagen we een stel lopen waar we een paar weken terug behoorlijk geile avonturen mee hadden beleefd. We maakten een praatje en al snel kwam er ook nog een ander bekend stel bij ons staan. Toen er de nodige wijntjes en biertjes in zaten en de sfeer er lekker in zat, besloten we eens met z’n 6en een kamertje op te gaan zoeken. Condooms en handdoeken waren ingeslagen en al snel vonden we een kamertje dat groot genoeg was voor onze stoute plannetjes.

Ik kroop naar Lucas toe en gaf hem teder kusjes in z’n nek en dwaalde vervolgens af naar z’n mond, z’n keel, z’n borst, z’n buik tot dat ik bij de rand van z’n boxer kwam. Er zat al een flinke bobbel in en besloot om die maar eens even te bevrijden. Om mij heen zag ik de andere vrouwen ook al lekker aan het pijpen. Ik kon niet wachten om zijn heerlijke grote harde pik in Mn mond te voelen. Ik pakte zijn erectie vast en voelde hem kloppen in m’n hand. Daarna likte ik over het topje en begon hem een beetje te plagen met mijn tong.

Ik pijpte hem alsof mijn leven ervan af hing

Toen hij klaar was met mijn geplaag pakte hij mijn haar vast en duwde zijn pik hard in mn mond. Ik proefde zijn zilte smaak op mijn tong, mmm heerlijk. Ik begon hem vol overgave te pijpen, alsof mijn leven er van af hing, steeds dieper en dieper. Terwijl ik hem aan het plezieren was streek hij vol goedkeuring met z’n hand door m’n haren. Toen ik voelde dat hij bijna ging komen, pakte hij mijn haren vast en trok m’n hoofd omhoog.

“Op je rug liggen,” zei hij. Ik ging op mijn rug liggen naast Sabine. Zij zat op handen en voeten en werd heerlijk doggy genomen door haar vriend. Haar borsten slingerden heen en weer en ik kon het niet laten om even met haar tepels te spelen. Ondertussen duwde Lucas mijn benen uit elkaar en begon mij heerlijk te likken terwijl ik met Sabine haar borsten aan het spelen was. Met mijn hand die ik nog vrij had ging ik door Lucas’ haar.

Ik ga je heerlijk volspuiten sletje

Naast Sabine lagen Karlijn en Ed heel lief in missionaris de liefde te bedrijven. Terwijl Sabine hard genomen werd leunde ze opeens naar voren en begon aan mijn tepels te likken. Een siddering ging door m’n lichaam. Door de heerlijke tongen die over mijn lichaam heen gingen bouwde zich een orgasme in me op. Lucas zoog op mijn clitje en dat was de druppel: hard schokkend en kreunend kwam ik klaar.

Lucas bedacht zich geen moment en ramde meteen zijn harde pik in me en begon hard te stoten. Ondertussen waren Karlijn en Sabine elkaar aan het strelen en zaten Ed en Nick te genieten van het mooie aanzicht. Lucas begon steeds harder te stoten en ik wist dat hij bijna ging komen hij ging op me liggen en fluisterde in mijn oor: “Ik ga je zo lekker volspuiten sletje van me.” Hij stootte nog een paar keer en toen spoot hij me helemaal vol. Ik voelde een warme gloed diep in me stromen en ik kreeg kippenvel van dat geile moment. Hij bleef nog even in me zitten en toen zei hij: “Ga maar bij de andere meisjes zitten en spelen.”

Iedereen wordt volgespoten

Ik kroop naast Karlijn en begon haar ook te strelen. Sabine wou wel eens weten hoe een poesje smaakte en kroop tussen Karlijn haar benen terwijl ik haar tepels aan het likken was. Toen we Karlijn naar haar hoogtepunt hadden gebracht wou alleen Sabine nog en ze vroeg aan Karlijn of ze haar man even mocht lenen. Karlijn stemde toe en Sabine kroop naar Ed en Nick toe. Ze begon ze beide te pijpen en te trekken.

Toen ze allebei goed hard waren kroop Nick achter haar en stootte hard bij haar naar binnen terwijl ze Ed aan het pijpen was. Nou was het ons moment om even van het uitzicht te genieten en bij te komen. Ed zei tegen Karlijn dat ze ook op haar handen en voeten bij hem moest komen zitten zodat hij haar ook lekker kon nemen. Het duurde niet lang voordat beide vrouwen heerlijk volgespoten waren.

Dit geile sexverhaal is van webcambabe Sabrina! Wil je met haar cammen? Kijk gauw of ze online is op Thuis.nl

Share this post