Trio sexverhalen

Trio sex verhalen als nooit tevoren

Trio sex verhalen zijn waarschijnlijk de leukste verhalen om te vertellen of om over op te scheppen. Dat je daarbij soms net iets teveel je mond voorbij praat kan ervoor zorgen dat je je vrienden op een hele andere manier leert kennen.

Door trio sex verhalen je beste vriend en vriendin van een heel andere kant leren kennen

Een trio. Waarschijnlijk is dat het meest verheerlijkte sex onderwerp dat er bestaat. Bijna iedereen die nog nooit een trio heeft gehad kijkt er stiekem naar uit om er eens of vaker één te beleven. En iedereen die wel al een trio heeft gehad wil er maar al te graag over vertellen in het gezelschap van vrienden: trio sex verhalen. Al zit daar wel ook weer verschil in natuurlijk. Want als man vertel je maar al te graag over je trio met twee vrouwen, maar laat je die ene trio waarbij je bed gedeeld werd door een andere man en een vrouw maar liever achterwege. En waar vrouwen er meestal open voor uit komen dat ze wel eens een trio met een extra vrouw zouden willen of hebben gehad, wordt de grotere wens – namelijk die met een extra man – weer niet hardop uitgesproken uit taboe. En dan zijn er nog de trio sex verhalen die wel worden besproken, maar waarbij de personen die de hoofdrol speelden zorgvuldig en nadrukkelijk niet benoemd worden. Bij deze laatste vorm van threesome verhalen heb ik onlangs mijn beste vriend en beste vriendin van een heel andere kant leren kennen. Uiteraard heb ik ook met elk van hun onze trio sex verhalen besproken op de webcamsex site. Daar zat ook nog eens geruime tijd tussen.

Erik had me zijn verhaal al een tijdje geleden gedaan. Ik vond hem vrij vaag over het wanneer en met wie, maar de details omtrent de sex waren duidelijk. Ook de locatie was nauwkeurig beschreven. Na een avond stappen was hij beland in een statig grachtenpand. Echt het type woning waar wij en onze vrienden altijd al van droomden om in te wonen. Erik was na het stappen met twee vrouwen in bed beland. Het begon met zoenen in de club en vervolgens zogen beide vrouwen even later samen op zijn lul op de Herengracht. Hij beschreef tot in detail hoe de vrouwen elkaar verwenden en hoe hij zich daar op aftrok om vervolgens met beide vrouwen sex te hebben. Het leek weer een van die ideale trio sex verhalen.Maanden later zat ik laatst thuis bij mijn beste vriendin Joyce.

Op de bank met een kop thee kwam ineens hetzelfde onderwerp ter sprake. Alsof ze het kwijt wilde. En wat bleek; ze had een trio gehad. Ook Joyce was erg vaag over het wanneer en met wie, maar toen ze zich liet ontvallen waar het was gebeurd ging er bij mij een lampje branden. Ze vertelde namelijk dat ze naast een jongen ook met een andere vrouw sex had gehad. Het was bij haar thuis in een kast van een grachtenpand. Zelfs hetzelfde hemelbed werd beschreven waarop geneukt was. Mijn beste vriend en vriendin hadden dus stiekem een wilde nacht gehad en hadden mij zonder iets te vertellen toch verklapt dat zij het met elkaar gedaan hadden. Tot op de dag van vandaag heb ik gedaan alsof ik van niets weet. Maar wellicht zit er nog eens een trio in met één van hun met mij..