Spannend trio in de sauna

Spannend trio in de sauna

Spannend trio in de sauna

Mijn vrouw is 31 jaar oud en kort omschreven een lekkere volslanke, zeer vrouwelijke blondine. Tijdens een sauna boek op een doordeweekse avond in een vrij grote sauna in de regio waren wij beide enigszins opgewonden. Stiekeme aanrakingen in het zwembad en een redelijke mate van cock-teasing resulteerde in een wat gespannen situatie waarin wij allebei eigenlijk wel meer wilde maar waar met goed fatsoen eigenlijk geen mogelijkheid was. Na een nieuw rondje sauna en dompelbad belandde we in een aparte ruimte stoomcabine/bubbelbad. Tijdens de bubbelperiode zaten wij, zittend tegenover elkaar, met de voeten redelijk onopgemerkt elkaar wat te betasten. Nadat de laatste mensen zich naar elders verplaatsten en wij dus alleen achterbleven ging ze wat verder bij mij vandaan zitten in de hoek van het bad. Ze trok een been op en zette die op het bankje. Terwijl ze me strak aankeek, met haar andere arm over de rand liggend en een beetje onderuit gezakt, ging ze met heer rechterhand langzaam over haar buik naar beneden. Inmiddels begon mijn eigen opwinding al redelijk zichtbaar te worden. Hierdoor aangemoedigd liet ze haar hand verder afdalen en begon zichzelf te strelen. Niet lang daarna liet ze haar hoofd achterover vallen en sloot haar ogen.

Dit terwijl haar hand wat heviger begon te bewegen. Nadat met haar mond halfopen de ademhaling begon te versnellen opende ze ineens haar ogen en keek mij min of meer vragend aan. Ik begreep de hint en begon mezelf eveneens te stimuleren. Hiermee tevreden gingen de ogen weer dicht en ging ze in alle hevigheid verder. Op het moment dat de eerste kreun te horen was ging de deur open en kwam er een man van een jaar of 25 binnen. Verschrikt stopten we allebei en deed ik snel het bubbelbad weer aan om mijn erectie niet te laten zien. De overigens goed uitziende man nam plaats tegenover mij, schuin tegenover mijn vrouw. Met een schuin oog zag ik hem af en toe gluren naar haar borsten. De houding welke ze nog steeds aannam, wat onderuitgezakt met haar hoofd achterover, deden haar borsten zeer voordelig uitkomen. Ook de nog wat wellustige uitdrukking maakte klaarblijkelijk de interesse van hem zeker niet minder groot. Tot mijn verbazing zag ik toen de bubbels weer stopten, dat haar hand niet was verplaatst en dat als je goed keek er nog enige beweging waarneembaar was. Onze badgenoot deed er enige tijd over om dit door te krijgen maar aan de hand van de ook bij hem vormende erectie was daar iop een gegeven ogenblik geen twijfel meer over mogelijk.

Nadat ik met mijn voet de hare raakte keek ze even om zich heen. Schaamteloos leek ze te controleren of haar gedrag op ons de juiste fysieke uitwerking had. De man had zich inmiddels wat meer naar haar toegedraaid om een beter uitzicht te hebben waarbij nu ook bij hem alles zeer goed zichtbaar was. Wederom sloot ze haar ogen en begon nu duidelijk zichtbaar voor ons allebei zichzelf te bevredigen terwijl wij allebei voorzichtig hetzelfde deden. Ze moet hebben geweten dat ze een fantastisch plaatje vormde, achterover gedrapeerd, met haar borsten naar voren, de benen iets gespreid en haar hand waar die was, want er begon zich een ontdeugend glimlachje te vormen rond haar lippen. Een minuutje later keek ze mij weer aan en wenkte ze me naar zich toe. Ik bewoog me langzaam in haar richting tot ik me met mijn bekken tussen haar benen bevond en haar kon kussen. Onderwijl voelde ik met mijn buik haar hand doorgaan en merkte ik aan haar ademhaling dat ze er van genoot ook. Alsof we de enige waren in de ruimte gebaarde ze me te gaan staan, hetgeen ik maar deed en nam ze me zonder enige plichtpleging in haar mond. Gepijpt worden in een bubbelbad door haar, zacht kreunend door haar eigen toedoen en dit alles terwijl we werden bekeken door een aantrekkelijke, zichzelf bevredigende man, was voor mij een extreem opwindende ervaring.

Voor haar blijkbaar ook want ze sloeg haar vrije arm om mijn bil heen en duwde mij af en toe wat dieper in haar mond. Ook haar handbewegingen werden wat heviger waarbij haar bekken soms wat begon te schokken, alsof ze tegelijkertijd genomen werd. Om niet direct klaar te komen moest ik af en toe mezelf een aantal maal snel terugtrekken. De variatie wens was denk ik nog onvoldoende vervuld want ze maakte me zonder woorden duidelijk dat ik mezelf moest aftrekken terwijl ze tegelijk steeds harder zoog, haar hand begroef zich bijna tussen mijn billen. Van achter me hoorde ik ook al de nodige kreunende geluiden komen. Op het moment dat ik dacht dat een orgasme onvermijdelijk was stopte ze met alles, ging ze op de rand van het bad zitten en liet zich achterover zakken terwijl ze mijn hoofd tussen haar benen bracht. Met de ogen gesloten onderging ze mijn orale activiteiten. Ik wilde het langzaam opbouwen, normaal niet al te zeer gewaardeerd maar nu wel wat ze wilde. Volledig ontspannen, haar armen omhoog gelegd genoot ze hoorbaar van wat ik deed. De andere man was inmiddels dichterbij gekomen en zonder dat er woorden nodig waren wisselde hij mij soepeltjes af. Aan het bewegen van haar bekken merkte ik haar instemming.

De minuten daaropvolgend werd het oraal bevredigen uitgebreid met een viertal handen die overal streelden en een extra mond om tepels, nek etc te bewerken. Al die tijd lag ze zich volledig overgevend, haar benen licht gespreid en haar armen nog steeds ontspannen naar boven geslagen. Nadat we elkaar, al heviger zuigend en likkend, een paar keer hadden afgewisseld kwam ze terwijl ik met mijn handen haar borsten omvatte luid kreunend voor de eerste keer klaar, zijn hoofd stevig tegen zich aandrukkend. Terwijl het orgasme voortduurde ging ik bij haar naar binnen en veroorzaakte binnen twintig keer stoten haar tweede orgasme. Terwijl ik nog wat nadeinde deed ze voor het eerst haar ogen weer open. Kort daarna merkte ik aan onze bewegingen dat we er allebei weer klaar voor waren. Ze wurmde zich echter onder me uit, ik deed een stap naar achter waarna mijn plaats direct werd ingenomen. Dit was blijkbaar ook de bedoeling want er kwamen geen protesten. Terwijl hij bij haar binnendrong zag ik dat ze zich zichtbaar moest ontspannen. Hij was toch wat groter geschapen dan ik. Aan haar gezicht was te zien dat ze dit geenszins een probleem vond.

Nadat hij over de volle lengte binnen was begon hij eerst zachtjes te bewegen. Mijn vrouw had inmiddels de ogen weer gesloten en begon zachtjes te kreunen. Dit deed het ritme wat versnellen, tegelijkertijd ging ik met een hand over haar buik naar haar venusheuvel. Er werd wat ruimte gemaakt voor mijn hand en terwijl ze werd geneukt door een vreemde man begon ik haar te vingeren. Het resultaat liet niet lang op zich wachten. Onder de heupbewegingen van deze andere man kreeg zij een van haar hevigste hoogtepunten ooit. Nadat deze iets was afgezakt maakte hij aanstalten om zijn plaats weer af te staan. Zij dacht daar blijkbaar anders over en pakte met twee handen zijn billen vast en duwde hem weer volledig bij zich naar binnen. Een diep keelgeluid van zijn kant gaf zijn idee daarover weer. Terwijl ze hem non-verbaal aanmoedigde begon hij haar ritmisch te neuken. Onderwijl gingen haar handen over zijn billen en borst. Ze had inmiddels haar benen iets opgetrokken om hem volledig te kunnen ontvangen. Aan zijn geluiden en het ophogen van het tempo was te merken dat ook zijn orgasme nabij was. Toen zijn penis ook nog werd vastgepakt en ze met twee vingers in zichzelf hem extra stimuleerde werd het teveel en kwam hij klaar. Vlak voor de ejaculatie echter schoof ze weg en maakte met de hand het karwei af. Op handen en knieën hem nog een kleine nabeurt gevende gaf ze mij te kennen dat het nu aan mij was. Ik nam haar achterlangs en in no time was ook ik totaal bevredigd.

Auteur
Paul

Share this post