Sauna bezoekje

Sauna bezoekje

Ik heb een lange dag achter de rug en ik loop in de regen naar huis. Ik heb het koud en ik ben helemaal doorweekt. Het is kwart voor zes en het begint al aardig donker te worden. Ik bedenk me dat, als ik een beetje omloop, ik langs de sauna kom. Ik maak een sprongetje in gedachten, daar heb ik echt zin in, die warmte. Eenmaal binnen neem ik snel een douche en loop één van de cabines binnen. Ik leg m’n handdoekje neer en ga lekker liggen. Een paar minuutjes later komt er een man binnen, een jaar of 50. Hij gaat recht tegen over mij zitten en zegt vriendelijk gedag. We zijn beide naakt, wat het eigenlijk best wel spannend maakt. Ik kijk op en zie dat hij naar me zit te kijken, ik schrik daarvan en doe m’n ogen weer even dicht. Langzaam doe ik mijn benen een beetje wijder en ik zie hoe hij nog steeds naar me zit te kijken. Ik glimlach naar hem en hij glimlacht terug. Hij komt naast me zitten en hij vraagt mijn naam. ‘Lindsay’ antwoord ik. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en streelt langzaam naar boven, over m’n buik tot onder mijn borsten. Ik slaak een diepe zucht en begin aardig nat te worden, merk ik. Ik zie dat hij een lekkere dikke lul heeft en ik begin hem af te trekken.

Hij geniet er zo van dat ik hem ook heerlijk begin te pijpen. Plotseling duwt hij me zachtjes naar achteren. Hij vraagt of ik meeloop naar de kleedkamer en al genietend schud ik ja. Ik loop voor hem en ik voel een harde pets op m’n billen. Hihi, lekker is dat. Ik doe de deur open en we lopen richting de douche, daar ga ik tegen de muur aan staan met mijn billen naar achter. Ik doe mijn ogen dicht en ik voel een hand tussen mijn benen, vingers glijden over m’n klitje heen zo naar binnen. Ik kreun van genot, heerlijk is dit. Hij stopt er twee vingers in en haalt ze er snel weer uit. Daarna fluistert hij zachtjes in mijn oor dat ik zometeen het echte werk krijg, hmmmm. Hij legt zijn handen op m’n billen en trekt ze uit elkaar.. Ik hoop dat hij het niet doet, maar hij doet het toch; ik voel een warme dikke paal tegen mijn kontje duwen.. Het geil druipt ondertussen langs mijn benen en ik ben heel erg opgewonden. Hij pakt z’n lul en drukt hem nu tegen m’n kutje aan, nu pak ik mijn eigen borsten vast en leun tegen de koude natte tegels. Ik ben zo geil..

Ik voel zijn eikel naar binnen gaan en hij haalt hem er weer uit, hij plaagt me continu. Hij begint te lachen en beveelt me om voorover te buigen en m’n enkels vast te pakken, ik doe wat hij zegt en ik bereid me snel voor en op hetzelfde moment voel ik zijn hete paal zo naar binnen glijden. Hmmm dit heb ik lang niet gevoeld.. Hij begint te stoten en ik ben nog steeds dubbelgevouwen, heerlijk standje. Bij elke stoot is mijn orgasme dichterbij.. Ik kom weer omhoog en duw mijn billen tegen hem aan, ik kom super lekker klaar.. Ik haal z’n lul er uit en ik begin hem weer te pijpen, hij vraagt of hij in m’n gezicht mag klaarkomen. Ik geef geen antwoord en ik ga gewoon door, plagen kan ik ook. Hij weet zich geen raad en ik blijf maar door pijpen en likken totdat hij niet meer kan en mijn hele gezicht EN borsten onderspuit. Hihi, heerlijk ! Hij geeft me een kus, een tik op mijn billen en loopt zo de kleedkamer uit. Verbluft en nog vermoeider zit ik daar. Zonder ook maar zijn naam te weten .. !

Share this post