Zaterdagavond

Zaterdagavond, ik had geen plannen. Zat thuis lekker op de bank filmpje kijken. Krijg ik een sms van een vriend “Over een uurtje klaarstaan, sexy gekleed, zonder slip of bh!”.

Hmmm wat heeft hij in gedachte… Ik deed wat mij gevraagd werd. Douche, haartjes mooi, mooie make-up, leuk shi rtje, kort rokje en mijn sexy laarsjes.

Ik stond bij de deur te wachten als hij aankwam. Hij zei niks, ik kreeg een heerlijke natte tongzoen en terwijl nam hij mijn armen en deed ze vast op mijn rug met handboeien. Hij zette me in de auto en deed een blinddoek om. Alleen hiervan al kreeg ik een nat kutje…

Na een half uurtje rijden kwamen we tot stilstand. Hij fluisterde in mijn oor dat ik mijn zetel wat naar achteren moest doen, mijn benen op het dashboard en ze moest spreiden. Ik deed wat mij gevraagd werd. Hij deed de handboeien af… “En nu spelen met jezelf sletje van me.” Fluisterde hij geil in mijn oor.

Mijn handen gingen over mijn borsten, wow mijn tepels reageerde enorm op deze aanraking. Langzaam naar beneden over mijn kutlipjes, ik trilde van opwinding. Wat voelde dit erg geil, vooral omdat ik niet wist waar ik stond. Hij gaf een een dildo in mijn handen en ik moest daarmee spelen. Die gleed er heel makkelijk in zo nat stond mijn kutje. “Kutje neuken sletje en je kontje vingeren is wat ik nu wil dat je doet” was zijn opmerking. Heel gehoorzaam ging die dildo op en neer in mijn kut en terwijl vingerde ik mijn kontje. Mijn sappen liepen over mijn billen zo hitsig.

Blijven verder spelen en niet klaarkomen dat was mijn opdracht terwijl hij de auto verliet. Dit was heel spannend en opwindend. Mijn portier ging open. “Uitstappen en op je knieën slet” was zijn bevel. Ik deed wat mij gevraagd werd. Ik kreeg een lekkere lul in mijn mond, eerst lekker zijn eikel zuigen en dan diep in mijn mond tot aan zijn ballen. Mijn haar werd vastgepakt en zo werd mijn mond heerlijk diep geneukt. Lange stoten telkens tot aan zijn ballen. Zo bleef hij doorgaan. Wow wat is dat, ik voelde iemand achter mijn knielen en mijn tieten pakken. Er werd hard aan mijn tepels getrokken terwijl mijn mond verder geneukt werd.

Het sap druipte uit mijn kut, ik voelde een hand naar mijn kut gaan en ik werd stevig gevingerd, terwijl het neuken in mijn mond harder werd kreeg ik een zalige zaadlozing van lekker warm zaad in mijn mond kreeg.

Ik werd rechtgetrokken en voorovergebogen….

Volgende week meer!

Wil je nu al meer weten kom langs op mijn chat lieverds.

Share this post