Een geile avond

Een geile avond

Al maanden chatten ze, soms grappig, soms uitdagend en geil. Het is al weer lang gelden dat ze elkaar zagen in het café. Zijn harde grote pik was goed zichtbaar en toen zij haar hand op zijn bovenbeen legde voelde ze en lachte. Ze werd nat en ondeugend streelde ze tijdens het gesprek, hij lekte.

Nu was het eindelijk zover, een afspraakje met zijn drieën bij haar thuis. Ze ging vooraf douchen, schoor haar kut heerlijk glad en werd opgewonden toen ze dit deed. De douchekop op haar lippen zorgde voor extra opwinding… mmm, dacht ze, straks zoenen en twee pikken voelen.

Ze had bedacht een zwart jurkje aan te trekken en haar borsten heerlijk bloot, een zwart lederen slipje met een ketting en open kruis. Terwijl ze zich aankleed hoorde ze de bel. Oh jee daar is hij al, snel wat glijmiddel opsmeren en naar beneden. Haar man was er nog niet en zou zich er later bij voegen.
Toen ze open deed bloosde ze, in één hand een fles wijn en in de andere een cadeautje. Hij rook heerlijk, kuste haar op haar zachte lippen. Hij duwde haar tegen de trap en zoende geil met zijn handen op haar billen… schoof haar jurkje omhoog en bewonderde haar.
Eindelijk zie ik je bloot, proef ik je. Ze waren zo geil dat ze zijn pik uit zijn broek haalde. Jeee, wat heerlijk groot en stijf, haar handen draaien langs zijn huid tot zijn eikel. Ze likte en zoog even…. Dat smaakt naar meer…. Strakjes.

Terwijl ze een wijntje in schonk ging hij achter haar staan en zoende haar nek, ze voelde zijn harde pik tegen haar billen… ze werd nat… zijn vingers streelden haar borsten onder de gladde stof… heerlijk je keiharde tepels…. Langzaam verkende hij haar lichaam… tot zijn vingers haar slipje voelde en natte lippen.. ze kreunde…draaide zich om en zoende hem…

“Geil hoor je open kruis… plannen?”

Ze nam een slok en zoende hem terwijl de wijn uit haar mond gleed over haar lichaam. Hij bukte voorover en likte haar schoon.
Ze hadden niet in de gaten dat ik binnen kwam. Het schouwspel was heet om te zien. Ik liet mijn broek zakken en schoof achter haar. “Mmm, lekker 2 mannen” kreunde ze…. Ze draaide weer om en nu kreeg ik een wijn zoen. Ik zag dat hij zijn broek ook liet zakken terwijl mijn pik heerlijk gemasseerd werd. Haar billen gingen naar achter, zijn grote pik schoof in haar, vol en hard… Ze bukte nog verder en nam mijn pik in haar mond terwijl ze stevig geneukt werd. Een golf van geiligheid. Ze spoot ons nat… “Ohhh, meer! Harder!”

Ze wisSelde en nam zijn pik in haar mond terwijl ze zijn ballen masseerde. Ik liet mij onder haar zakken en likte aan haar kut terwijl mijn vingers in haar gleden. Haar mond om zijn pik was super geil om te zien. Ze kronkelde en kneep haar lippen samen.” Heerlijk” mompelde ze. Weer spoot ze alles nat…

Hij draaide haar om en duwde weer zijn pik in haar terwijl ik bleef likken… Ik zag haar open kut met de harde lul er in en uit schuiven terwijl zijn vingers nu ook haar tepels kneedde en ze hard kreunde. Ze zakte door haar knieen tot ook mijn pik in haar kut verdween. Heerlijk… wauw! “Twee mooie pikken in mij.” Ze schreeuwde: “Neuk mij hard geile mannen!” Alles spande zich aan in haar…. We kwamen tegelijk klaar en het zaad droop samen met haar vocht uit haar. Weer spoot ze alles nat. Wel 5 keer achter elkaar…

Wordt vervolgd…

Share this post