Als je de baas bent

Als je de baas bent

Toen ik onder de douche stond werden m’n tepels lekker hard van mijn stoute gedachten. Lekker geen slipje aan vandaag. Met m’n blote kutje in een kort rokje met kousen. Ik werk in de ochtend uren op kantoor. Op m’n hakjes de auto in, vol spanning dat m’n tepels hard bleven en ze priemde in m’n shirtje ooohhhh wat zouden ze kijken op kantoor. Mijn borste n zijn zo groot, cup maat D, ze zijn erg dik en lekker stevig. Ik deed mijn bh los in de auto, zo nog geiler. Met schuddende tieten stapte ik het kantoor binnen, mmmm m’n blote kutje begon een beetje te zweten, ik ging zitten op m’n stoel en spreidde m’n benen een stukje van elkaar. Een collega bleef meteen staren ooooohhhh wat geil, m’n tieten hangen los en ik voel ze bewegen in het shirtje.

Ik zag hem smoezen met de baas en ik werd geroepen, oh jeetje dacht ik. De deur ging dicht en de baas wilde onder mijn rokje voelen. Ooohh nee en ik ben nat. Die collega bleef gewoon kijken hoe ik gevingerd werd. “spreid je benen nog wijder slet” riep hij. De directeur werd zo wild hij pakte me bij m’n billen en legde me op zijn bureau, hij stootte z’n harde pik in m’n natte kutje, die collega trok m’n shirt over mijn hoofd, m’n blote borsten bewogen wild op en neer. Hij naaide me hard en snel, “stop z’n pik in je mond” zei de baas. Die collega pakte z’n paal en eerst moest ik der alleen maar aan likken, totdat ik klaarkwam, dan moest ik m in m’n mond doen. Ooohh ik kreunde en plakte van ’t zweet.

Ik voelde het, ja ik ga komen. “Pijpen slet ” riep hij. Ohhh jee en ik zoog aan die pik en moest het af maken. Hij spoot z’n sperma in m’n mond, ik slikte alles door. De baas spoot z’n lul leeg in m’n kutje met z’n beide handen op m’n tieten Ohhh ik ben als een sletje genomen.

Share this post