Seks op werk

Seks op werk

Je kent het wel: je zit op je werk en je bent enorm geil. Dit is wat mij elke dag overkomt. Daarom ga ik elke dag met een lekker kort jurkje naar m’n werk. M’n jurkje is dan echt heel erg kort: net onder m’n hoerige natte kut. Dan ga ik lekker zo aan het werk, terwijl al die geile mannen naar me kijken.

Af en toe zeggen ze dan: Wil je vanavon d met me naar bed? mmmmmmm. Je kent het wel he! Dan wordt m’n kutje nog natter en nog natter. Dan kijk ik lekker hoerig naar al die mannen, totdat die ene man naar me toe komt en lekker met m’n borsten begint te spelen. Dan haalt hij m’n borsten lekker uit m’n bh en begint hij lekker met mij te zoenen. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Dan begin ik zijn hempje uit te trekken, terwijl hij over m’n hoerige natte kut begint te wrijven.

Dan duwt hij me tegen de grond en doet hij mijn kort jurkje omhoog. Dan begint hij mijn hoerige, natte kut keihard te neuken. Ondertussen vingert hij mijn kontje ook lekker keihard.mmmmmmmmmmmmmmmmm. Ik voel zijn warme zaad lekker in m’n hoerige kut. Hij neukt me zo urenlang, elke dag. mmmmmmmmmmmmmmmm. We hebben zoveel plezier op het werk. mmmmmmmmmmmmmm. Kom jij ook bij ons werken? mmmmmmmmmmmmmmm

Share this post