Mijn geile buurman

Mijn geile buurman

Oeps ik ben al laat. Ik moet maar snel gaan douchen. Kom op, dat bed uit. Ik doe snel de kraan aan, terwijl ik mijn topje, broekje en slipje uittrek. Ik spring onder de douche, oehh dat is heerlijk warm. Ik voel hoe de stralen mijn huid aanraken. Mijn gevoelige tepels worden keihard va n de harde stralen. Ik zeep me in. Mijn armen, mijn rug en mijn volle ronde billen. Tegenover me, hangt een spiegel.
Ik zie nog net hoe het witte schuim, door het water weggespoeld wordt dop mijn volle ronde billen. Al zeg ik het zelf. Ik mag er best wezen. Die lange benen, volle billen, smalle taille en stevige volle borsten met donkere tepels. Ik knijp even in ze. Meteen voel ik een rilling in mijn natte poes. Hmmm, heb ik nog even tijd, om mezelf te verwennen? Kan nog wel een minuutje, denk ik.

Terwijl ik met mijn linkerhand mijn linkerborst masseer, breng ik langzaam de douchekop naar mijn zeiknatte poes. Ik voel meteen een rilling door mijn hele lichaam gaan. Dit voelt zo lekker, Ik beweeg de douchekop steeds heen en weer en van genot moet ik steeds harder kreunen. Ik wil niet stoppen maar ik ben al laat voor mijn werk. Ik breng twee vingers naar mijn kruis en voel hoe gezwollen mijn schaamlippen zijn geworden. Langzaam breng ik mijn vingers naar binnen en wordt ik geiler. Ik moet nu echt stoppen anders is er geen houden meer aan. Ik zet de douchekop op zijn plaats en droog mezelf af. Zo jammer dat ik niet door kon gaan. Zal deze hete sessie na mijn werk maar moeten afmaken. Terwijl ik naakt door mijn slaapkamer loop, merk ik op dat mijn gordijnen wijd open staan. In een flits zie ik mijn overbuurman voor het raam. Hij kijkt mijn kant op. Van schrik weet ik even niet wat ik moet doen. Ik loop snel naar de kast om een slipje te pakken. Terwijl ik mijn slipje aantrek, voel ik dat mijn poes nog steeds nat is. Niet van het water maar van geilheid.

Het idee dat mijn buurman, waarschijnlijk nog steeds voor het raam staat, doet het van binnen nog meer kriebelen. Voorzichtig kijk ik of hij er nog staat. En ja, hij kijkt nog mijn kant op. Ik ga dichter voor het raam staan en zie dat hij me opmerkt. Hij kijkt een beetje geschrokken maar dan zie ik een lach om zijn mond. Hij ziet er trouwens niet onaantrekkelijk uit. Ik lach terug. Hij wijst naar me en maakt en laat zijn duim zien. Ik moet lachen. Voor de grap, schut ik mijn kont. Ach ik ben toch al te laat, ik kan hem net zo goed een show geven. Terwijl ik alleen in mijn slipje voor het raam sta, masseer ik mijn borsten. Ik zie dat hij met open mond naar me kijkt. Dit moedigt me nog meer aan om met mijn ene hand langzaam naar mijn slipje te gaan. Langzaam duw ik mijn lipjes opzij en ga naar binnen met twee vingers. Och wat ben ik nat, dit is toch ook zo geil. Ik die halfnaakt voor het raam, met mezelf spelend, terwijl mijn overbuurman opgewonden naar me kijkt. Ik zie dat hij zijn hand over zijn kruis beweegt, terwijl hij naar me blijft staren. Ik voel me nu zo geil, ik heb meer dan mijn vingers nodig. Ik heb een harde dikke paal nodig. Die dit natte geile poes hard neemt, laat kreunen van genot en hard laat klaarkomen. Ik wenk dat hij naar me toe moet komen. Hij lacht en ik zie dat hij aanstalten maakt om naar me toe te komen. Ik ren naar de deur, laat die open staan en loop terug naar mijn slaapkamer. Ik ga op mijn rug op mijn bed liggen, met mijn benen gespreid. Ik hoor mijn buurman binnenkomen. Ik kan niet wachten op zijn harde paal…

Share this post