Real life

Eindelijk… eindelijk is het zover…

Hij zou haar gaan ontmoeten, ZIJN Meesteres… De hele nacht had hij nagedacht over hoe het zou zijn… hoe ze in het echt zou zijn. Van slapen was dus weinig gekomen, maar dat had hij er voor over. Alles had hij voor haar over, zij was zijn MEESTERES en zo dikwijls had hij haar dit verteld.

Durft hij de MEESTERES te ontmoeten?


MEESTERES

Ojee, rijd ik er nu voorbij..? Nee toch niet. Hier is het, de straat waarin ze elkaar zouden treffen. Nummer 61. Nu pas werd hijecht nerveus, wat zou ze gaan doen met hem? Nog even spookte het door zijn hoofd.. is dit wat ik echt wil? En heb ik wel echt de 3 G’s? Zou ze me goed en gehoorzaam genoeg vinden? Nee, vast niet, denk hij… ik doe het niet ik ga! Hij loopt terug naar zijn auto en rijdt de straat weer uit… Hij rijdt weer terug. Na 5 minuten denkt hij: SUKKEL! Wat een sukkel ben ik toch! Zo lang naar uitgekeken en nu durf ik niet. Ik heb ervan gedroomd nu is de kans hier en dan ga ik niet… ohh ik ga gewoon terug en dan bel ik aan. Ik doe het gewoon!

Daar staat hij weer in de straat. Daar op nummer 61, daar hebben ze afgesproken. Bijna automatisch loopt hij naar de deur en belt aan…

Daar is ze dan… daar staat ze… ZIJN meesteres! Oh, wat is ze mooi… “HALLO, KOM BINNEN,” ZEGT ZE. Hij loopt naar binnen en ze sluit de deur. Op het moment dat de deur in het slot valt veranderd ze. Ze zegt: “KLEED JE UIT GEILE SLAAF EN JE VOUWT DE KLEDING NETJES OP, ANDERS MAG JE ME DIENEN VANDAAG IN DE HUISHOUDING! IS DAT WAAR JIJ VOOR KOMT SOMS?” De slaaf doet zijn hoofd naar beneden en zegt: “Nee, Meesteres,” “DAT DACHT IK OOK! DUS HUP, DOE HET GOED!” De slaaf is naakt en loopt naar de meesteres. “UHH, HEB IK GEZEGD DAT JIJ LOPEN MAG? NEE TOCH ZEKER?” “Nee, Mrs…” “KRUIPEN SLAAF KRUIPEN JIJ! JIJ KRUIPT NAAR MIJ TOE! EN ALS JE BIJ ME BENT, DAN MAG JIJ ME EERST EENS EVEN GAAN VERTELLEN HOE HET NU KOMT DAT JIJ TE LAAT BENT!”

De slaaf ligt op de grond en denkt: pff ze is nog erger dan in onze sessie’s… en kijkt omhoog (maar… dit is wel wat ik nodig heb) “Ik was een beetje nerveus mrs…” “HEB IK GEZEGD SLAAF DAT JIJ MIJ AAN MOCHT KIJKEN?! NEE TOCH?! JIJ WAS EEN BEETJE NERVEUS… OCH KOM NOU TOCH. HOE LANG KENNEN WE ELKAAR NU AL? HOELANG CAMMEN WE NU AL SAMEN?” “Lang Meesteres… heel lang…” “NOU DAN! EN JIJ WAS TOCH DE GENE DIE ALLES VOOR MIJ OVERHAD? OF NIET SOMS GEILE SLAAF?” Ja, ja Meesteres dat is zo..” “NOU, WE ZULLEN ZIEN!”

Heeft hij de 3 G’s mee?!

“IK HOOP WEL DAT JE ZE MEE HEBT GENOMEN, DE 3 G’S?” “Uhh, jaja, mrs… ik ben geil – gehoorzaam – gewillig.” “JA DAT ZEG JIJ. DAT JIJ ZE HEBT, MAAR ER IS ER MAAR 1 DIE DIT BEPAALT. OF NIET SOMS?! EN ONTHOUD: JIJ BENT ER… OM MIJ TE DIENEN! LAAT DIT DUIDELIJK ZIJN!”

“JE MAG MEEKOMEN NAAR MIJN RUIMTE JIJ GEILE SLAAF.” Ze neemt hem mee naar haar speelruimte. “ZO, NU MAG JE MIJ EVEN VERTELLEN HOE JIJ JEZELF VOELT  SLETTESLAAFJE” “Geil mrs, heel geil.” “IS DIT WAT JE WILT SLAAF?” “Ja mrs… dit is wat ik wil.” “NOU SLAAF, IK ZAL JE VERTELLEN… DIT IS NOG MAAR HET BEGIN!” De mrs komt voor hem staan en roept: “KUS MIJN LAARZEN, GEILE SLAAF!” Na een tijdje hoort hij: “OKE STOP MAAR!” Eindelijk, denkt hij. Ze is in het echt nog veel strenger als tijdens onze sessie’s (maar daar was ik voor gewaarschuwd door de mrs zelf). Ze doet haar been omhoog, zo onder de kin van de slaaf… “NU GAAN WE PAS ECHT BEGINNEN,” ZEGT ZE… “KOM HIER TEEF!” Ze pakt een blinddoek en doet hem voor…

OM MIJ TE DIENEN, MOET JE ZUIGEN KRENG!

“NU GAAN WE BEGINNEN. DUS JIJ HEBT DE 3 G’S? HMMMM EENS EVEN KIJKEN… DOE JE MOND OPEN!” Hij spert zijn mond wijd open .”EN OPENHOUDEN! NU ZUL JE LUISTEREN…” Hij hoort allerlei geluiden waaronder ook voetstappen… ohh…  wat zou er gaan gebeuren? En hoeveel  mensen zijn  er? Pff, had ik nu toch maar terug moeten gaan? PATS! Een ferme tik in het gezicht. “HOOFD OMHOOG! JIJ WOU MIJ TOCH DIENEN ZEI JE? OF NIET SOMS? GEEF ANTWOORD SLAAF!  IK WIL HET HOREN VAN JE… JIJ HAD TOCH ALLES VOOR MIJ OVER?! DAT WAREN TOCH JOU WOORDEN?! IN ONZE SESSIE’S?” “Jaja meesteres!!” “MOOI ZO, DAN GA JIJ MIJ NU DIENEN SLET!”

“DAN BEN JE VANDAAG MIJN GEILE SLETJE! BEGREPEN SLAAF?” Ja mrs…”  “EN GEILE SLETJES DIE WORDEN GENEUKT!” Opeens wordt zijn mondje gevuld… “ZUIGEN TEEF,” hoort hij de mrs zeggen. “JIJ BENT VAN MIJ, EN OM MIJ TE DIENEN MOET JE ZUIGEN KRENG!” Hij zuigt en doet echt zijn best  maar hij heeft dit nog nooit eerder gedaan. Hij moet echt wennen. “DIEPER!” hoort hij de meesteres zeggen. “DIEPER TEEF!” Hij neemt hem dieper in zijn mond… “DIT LIJKT HELEMAAL NERGENS NAAR,” zegt de mrs. “MISSCHIEN HELPT DIT…” Hij voelt een scherpe pijn op zijn billen. “BIJ IEDERE TIK PIJP JE HEM!”

Hij was nog maagd…

“DIT BETEKENT: ALS IK SNEL SLA, PIJP JE SNEL! BEGREPEN?! GEILE TEEF?” “MHH” klinkt het. Ooh, wat slaat de meesteres in een snel tempo. Dit is echt voor een beginneling bijna niet te doen. Maar ohh, wat is dit een supergeil gevoel zeg! Een man te moeten pijpen in opdracht van de meesteres… zooooooo super! Ik word er zo verschrikkelijk opgewonden van dat mijn hele piemel stijf staat. Het voorvocht komt er vast al uit, denkt hij. Eindelijk mag ik het wat rustiger aan doen. “DIE RODE BILLEN STAAN JE GOED,” zegt ze… “LUISTER, JIJ GAAT DOOR! WANT IK BEN NOG NIET KLAAR MET JOU!”  Ohh, wat een genot, denkt de slaaf… de mrs spreid de rode billen van de slaaf. En dan.. voelt hij iets kouds! Ojee, wat nu?!

“JE HEBT ZE TOCH? DE 3 G’S?” “Hmmm ja, mrs.” “GEIL, DAT WAS JE EN BEN JE NU NOG. TOT NU TOE GEHOORZAAM JIJ MIJ… EENS EVEN KIJKEN HOE GEWILLIG JIJ WEL NIET BENT SLAAF! GA JE GANG,” hoort hij de mrs zeggen. Ohhhhhh, nu is hij helemaal gevuld. Hij wordt geneukt, maar door wie? Een andere slaaf… of een slavin met een strapon misschien? Of misschien wel door de meesteres zelf… Jeetje, hij was nog maagd! Gelukkig doen ze het rustig aan. Als de eerste pijn voorbij is wordt hij overspoeld door een waanzinnig gevoel. Ohhh denk hij, dit is waarnaar ik verlangd heb al die jaren! Zo geil en opwindend, deze sessie wie had dit kunnen denken dat het zo lekker zou kunnen zijn? Dat kon tot nu toe alleen maar in mijn dromen, maar bij deze MRS worden dromen waar…

Wordt vervolgd…

Ben jij benieuwd naar de mrs en wil je ook dat je dromen uitkomen? Mrs. Lucy, advertentienummer 3289, zit voor je klaar achter de cam… Heb jij de 3 G’s of ben je niet goed genoeg?

Share this post