MILF sexverhalen

De heetste milf sexverhalen

Als jongens milf sexverhalen hebben, dan is er natuurlijk niets leukers dan die met elkaar te delen. Drie vrienden zitten bij elkaar, elk met één van hun persoonlijke mature sexverhalen. Geile moeders verhalen die ze onlangs nog zelf hebben meegemaakt. De één nog geiler dan de ander. Geil jij ook zo op die MILF loves Babysitter sexverhalen? Of ben je meer van de buurjongen met de MILF buurvrouw verhalen? Je leest ze hier!

Geile milf sexverhalen

Tom begon met de Milf sexverhalen: Hij was ooit krantenjongen en bezorgde elke ochtend bij een mooie rijpe vrouw van ongeveer 53. Hij raakte wel eens met haar in gesprek tijdens zijn route en op den duur ging hij de krant zelfs even persoonlijk brengen, in plaats van het enkel in de brievenbus te gooien. Dit waardeerde ze en op een gegeven moment kreeg hij wat drinken of wat te eten. En tja, zoals dat gaat in Milf sexverhalen, op een gegeven moment ging het iets verder. Het was rond Kerst en Tom ging langs de deuren om zijn oudejaarsfooi op te halen. Hij weet niet waarom, maar hij koos er al bewust voor om haar huis als laatste te doen. Eenmaal voor de deur werd hij – uiteraard – naar binnen gevraagd. Hij kreeg wat te drinken en te eten. Ze vroeg hem wat anderen zoal gaven. “Sommige vijf euro, sommige een tientje”, zei hij. “Maar jij verdient wel meer”, zei ze. Heel even dacht hij dat ze hem een flink bedrag zou geven, maar het werd alleen maar beter.Ze stapte naar hem toe en ging toen op haar knieën bij hem zitten.

Zonder tegen te stribbelen liet hij zijn broek openmaken. Ook zijn boxershort ging opzij en zijn penis werd eruit gehaald. “Ik zal je eens lekker bedanken”, zei ze nog tegen hem en begon toen aan zijn penis te likken. Het was duidelijk een vrouw met ervaring, want deze rijpe milf zoog enorm lekker aan zijn stijve penis. Met haar tong ging ze voorzichtig langs zijn eikel. En daarna stopte ze zijn penis weer heel diep in haar mond, zo ver als ze kon. Zulke Milf sexverhalen lees je alleen maar in porno, dacht hij, maar nu maakte hij het toch echt zelf mee. Ze begon aan zijn ballen te zuigen en hem met flink wat kracht af te trekken. “Kom maar lekker klaar, krantenjongen”, zei ze tijdens het likken door en begon steeds wat harder aan zijn penis te trekken. Ze zag dat hij al een beetje begon te stotteren, dus deed haar mond wagenwijd open. “Kom maar in mijn mondje!”

Hij hield het niet langer en er kwam een flinke lading zaad uit zijn penis, zo in haar mond en over haar gezicht. Ze likte het van haar gezicht af en keek hem ondeugend aan. “Was dat het waard?” In alle eerlijkheid had hij nog nooit zo’n goede oudejaarsfooi gekregen. En hij kon niet wachten tot hij met zijn vrienden Milf sexverhalen ging uitwisselen. Want nu had hij er toch eentje!

Lekkere stagebegeleidster

Zijn twee vrienden waren onder de indruk van deze Milf prive sexverhalen van Tom. “Maar het kan nog beter”, zei Rene, die vervolgens aan zijn milf sexverhalen mocht beginnen. De geile moeders sexverhalen van Rene begonnen in de periode dat hij nog stage liep bij een vormgevingsbedrijf. Het was een prima stageplek, met veel mannen en weinig vrouwen. Maar zijn stagebegeleidster was een vrouw. Ze was ongeveer 51 jaar en zag er best wel geil uit voor haar leeftijd. Zo’n typische mature waar alles nog strak was, haar tieten nog steeds recht overeind stonden en er waren nog niet heel veel rimpels en grijze haren te bekennen.

De mannen bij het vormgevingsbedrijf keken dan ook veel naar haar, er werkte immers weinig vrouwen. Rene ook, die vond haar ook altijd al erg aantrekkelijk. Zeker als hij een vraag had, vroeg hij het steevast aan haar. Ze kwam het hem dan uitleggen en boog altijd heel ver over hem heen om op zijn computer te kijken. Waardoor hij weer erg aangenaam zicht had op haar grote, mooi gebruinde borsten. Volgens Rene deed ze het allemaal expres en wist ze donders goed dat hij – en zijn mannelijke collega’s - naar haar zaten te staren.Op een avond was Rene nog aan het werk aan een paar logo’s, terwijl iedereen al naar huis was. Ineens kwam zij binnen en verbaasde zich dat Rene nog steeds aan het werk was. “Je bent een goede stagiaire”, zei ze. “Je doet alles wat je gevraagd wordt.” Rene gaf aan dat hij vond dat een stagiaire dat nu eenmaal moest doen, als hem iets gevraagd werd. Ze begon geheimzinnig te lachen. Ze liep naar hem toe en trok haar jurkje iets omhoog.

MILF: moeder die ik neuken wil

“Dus als ik zeg dat je me nu moet beffen, doe je het ook?” vroeg ze. Rene was compleet overdonderd en zei een beetje lacherig dat hij dat dan ook zou doen. Toen zag hij hoe zijn geile stagebegeleidster haar slipje uitdeed en met haar jurkje omhoog en benen wijd op het bureau ging zitten. “Doe maar, dan”, zei ze heel uitnodigend. En dus begon Rene haar te beffen. Hij merkte al vrij snel op dat haar kutje heel nat was. Hij begon haar schaamstreek te likken, eerst zachtjes en daarna steeds sneller. Aan haar reactie te zien vond ze het heerlijk. Hij besloot om ook een vinger in haar vagina te stoppen en deze snel heen en weer te laten gaan. Zijn stagebegeleidster trok haar spieren allemaal samen. Op een gegeven moment was Rene als een bezetene aan het likken en vingeren en zij hield een kast vast, waar door al het getril boeken uit begonnen te vallen. Maar ze gingen ondanks de herrie gewoon door en ineens kwam ze spuitend klaar, met een hele grote zucht van genot. “Dat was heerlijk”, zei ze en gaf Rene een dikke zoen. “Zo krijg je je studiepunten sowieso.”

Sexverhalen over rijpe vrouwen en hete moeders

Dat waren nog eens sexverhalen over huivrouwen. Tom was het er mee eens dat dit verhaal nog beter was dan dat van hem. Maar beide wisten dat Stan nog aan de beurt was. En als iemand grote milf sexverhalen had, dan was het Stan. Die had van het drietal de grootste voorliefde voor rijpe, geile mature vrouwen en had al verscheidene sexverhalen meegemaakt. Maar deze was wel bijzonder. Hij had namelijk eens met een andere goede vriend van hem afgesproken. Toen hij bij zijn huis aankwam, ontdekte hij al snel dat zijn vriend nog niet thuis was. Alleen zijn moeder was thuis, ze deed open in een badjas. Nu had Stan een zwak voor moeders en zeker voor deze moeder. Ze was mooi, had nog een prachtig lichaam en was – zover hij kon inschatten – heel open-minded.

“Hij belde net, hij moest iets langer doorwerken”, zei ze. “Maar kom binnen!” Het zijn ideale scenarios voor Milf sexverhalen, dacht hij: alleen thuis met een hele leuke moeder in een badjas, dat moet toch iets kunnen opleveren. Ze gaf hem heel vriendelijk iets te drinken en vroeg hem van alles over zijn studie. Hoe leuk Stan dit gesprek ook vond, hij begon steeds meer zin te krijgen in sex met deze hele geile rijpe moeder. Toen ze op een gegeven moment opnieuw drinken ging pakken, dacht hij; dit is mijn kans. Ik gok het erop, het ergste wat kan gebeuren is een afwijzing.Hij verzamelde zijn moed, liep naar haar toe en trok haar badjas omhoog, zodat hij haar strakke kontje kon zien. Ze schrok even, maar bleef toch staan. “Wat ga je nu doen?” vroeg ze, half wetende wat hij van plan was. “Ik heb zo’n zin in jou. Ik wil sex met je!” zei hij en hij begon zijn eigen broek open te maken. In plaats van boos te worden, deed ze haar badjas helemaal uit. “Nou, kom maar op dan!” zei ze, terwijl hij zijn broek had uitgedaan.

Hij stak zijn penis met een enorme zucht in haar vagina en begon haar meteen heel hard te neuken. Ze kreunde het beide uit van plezier. “Toe maar. Harder, harder!” riep ze hem toe, terwijl Stan haar steeds harder probeerde te neuken. Maar geile rijpe vrouwen kunnen schijnbaar veel hebben, want ze bleef maar vragen of het harder kon.

Hij bleef doorgaan en doorgaan tot hij voelde dat hij zou gaan klaarkomen. Hij trok zijn penis eruit en spoot over haar rug. De moeder draaide zich op, keek diep in de ogen van Stan en begon te lachen. Op dat moment hoorde ze een auto het grindpad oprijden. Zij trok gauw haar badjas weer aan, terwijl Stan zijn broek weer omhoog trok en ging zitten. Zijn vriend kwam binnen, groette zijn moeder met een kus op de wang en gaf Stan een hand. Toen ze samen weggingen, gaven moeder en Stan elkaar nog even een knipoog. Voor Tom en Rene was het duidelijk, van alle Milf sexverhalen won deze van Stan ongetwijfeld.

Hoewel hun geile moeders sexverhalen zeker niet de minste waren, het verhaal van een moeder neuken in de keuken is toch wel een klassieker. Gelukkig was er nog veel meer te beleven en de vrienden keken nu al uit naar de volgende keer, dat ze weer geile Milf sexverhalen met elkaar konden gaan uitwisselen.  Toch meer geïnteresseerd in Belgische sexverhalen of andere verhalen? Lees dan snel verder op Thuis.nl.