Rijpe Els en haar sneaky manieren van verleiding

Rijpe Els en haar sneaky manieren van verleiding

Ik ben een Midden-Oosterse man in de 30. En mijn op waarheid gebaseerde verhaal gaat over een mooie, rijpe vrouw die nu rond de 63 is, genaamd Els.

Het was de zomer van 2004 toen ik bij een oude maat en zijn ouders te wonen kwam, voor zo’n 4 maanden, omdat ik nog geen huis had. En het was op voorstel van zijn moeder Els. Els was en is nog steeds een mooie vrouw.

Toen ik bij haar introk vond ik het in het begin allemaal leuk en aardig en had nog geen gevoelens voor haar totdat ik haar vaker naakt tegenkwam. Als ik de badkamer in wou lopen, lag zij half naakt in bad. Ze lag een keer naakt in de tuin te zonnen, toen iedereen weg was en deed of ze mij niet kon verstaan, in de zin van “Kom mijn naakte boezem bekijken, want er is toch niemand”. Ik was er niet op ingegaan, totdat ze een keer in een sexy straat orkest kostuum met geile panty eronder, in een kort rokje van de trap naar beneden liep, toen ik naar boven ging. Toen begon ik langzaam op haar te kicken. En dat ging zo een tijd door.

Op een gegeven moment dacht ik alleen maar nog aan Els. Ik stelde haar voorop de meiden die mij leuk vonden. Op een gegeven moment ging het over op het pakken van haar slipjes, om ermee te rukken en vol te spuiten. Ze was echt een fetish voor me geworden.

Ik spoot vaak in haar schone als zowel haar vuile bh’s, panty’s en slipjes. En ik denk dat ze het nog merkte ook. Alleen zei ze er nooit wat van, omdat ze wist en nog steeds weet dat ze stiekem een nymfomaan is.

Op een gegeven moment was ze op vakantie met haar gezin, niet wetend dat ik al een kopie  had van de sleutel van de slaapkamerdeur van haar en haar toenmalige man, waarvan ze de deur op slot had gedaan. Misschien wou ze niet dat ik al haar ondergoed ging bevuilen.
Ik had zodoende een keer een Duitse meid laten komen, en haar geneukt in een panty van Els, om maar het gevoel te hebben dat ik seks met Els had, en niet met haar. Maar ze was wel erg lekker. En toen Els terug van vakantie was, hoopte ik dat ze haar kapot geneukte panty zou ontdekken. Maar ik had daar nooit wat over gehoord.

In het weekend, nadat ze al terug waren van vakantie, kwamen zij en haar man in de nacht best dronken thuis. Haar man lag al diep te slapen, terwijl zij door de overloop naar de badkamer liep in haar geile, bruine panty met zo’n badpak corset erboven aan.
Ik liep van de zolderkamer naar beneden toen onze blikken elkaar kruisden en ben haar toen behoorlijk geil achterna gaan lopen, de badkamer in. Dat is de plek waar ik haar door haar panty heen had gebefd en door haar was klaar gepijpt. Daarna heb ik haar er nooit over gehoord, dan behalve van het werpen van sneaky, gewillige blikken naar mij toe.

Ik had haar een paar maanden terug gebeld en het er nog over gehad. En ze werd er verlegen van. Dat was mijn verhaal over Els, de mooie, rijpe boekhoudster en moeder van een oude maat.

Share this post