In het park

Eindelijk had ik een dagje rust. Mijn baby zat bij zijn oma en ik had alle tijd om mijn rust te pakken. Ik besloot een eindje te wandelen in het park, het was immers mooi weer.
Na een uurtje wandelen besloot ik even rustig op een bankje te zitten en te genieten van de warmte en de zon. Niet veel later kwam er een man aangelopen. Ik kon mezelf niet ve rhelpen en ik bleef naar hem staren. Hij had iets… Ik weet niet zeker of het zijn uitstraling was, zijn zelfverzekerde manier van lopen, of gewoon het feit dat hij woest, maar dan ook woest aantrekkelijk was. Mijn blik volgde hem de gehele tijd dat hij liep en opeens keek hij terug. Mijn adem stokte en mijn hart begon sneller te kloppen. Hij lachte naar me. Damn, wat was hij sexy! Ik verbrak het oogcontact en glimlachte verlegen. Voordat ik kon bedenken hoe en wat ik moest doen, kwam hij naast me zitten en keek hij me strak aan. Mijn hart klopte harder dan ik hem ooit had voelen kloppen en toch voelde ik me ongemakkelijk. Mijn lichaam schreeuwde het uit van verlangen. Mijn lichaam wilde deze vreemde, woest aantrekkelijke man, maar mijn hoofd hield me nog tegen en zei me: “Je kunt dit niet maken, je kent hem niet. Hoe kun je hem willen zonder hem te kennen? Wat zal je familie en vrienden van je denken als ze erachter komen wat voor gedachtes je hebt?”
“Lekker weertje, hé?” zei de man nonchalant. Maar zijn blik was nog steeds strak op me gericht. Ik voelde dat hij me net zo goed wilde als ik hem, alleen was er minder of misschien wel niets dat hem ervan weerhield.

“Uhm, ja…. heerlijk!” zei ik nog steeds wat ongemakkelijk. Ik keek hem nog steeds niet aan. Ik kon hem niet aankijken. Als ik zou toegeven zou ik mezelf in hem verliezen, en wilde ik dat wel? Ik was er niet helemaal over uit nog.
“Je ziet er erg gespannen uit,” merkte de man op,”van al die spanning kom je vast te zitten.”
Opeens stond hij op en kwam achter me staan en nog voor ik er iets van kon zeggen begon hij me te masseren.
OH MY, wat een handen! Mijn schouders begonnen zich te ontspannen, maar van binnen werd ik warmer en warmer en voelde ik me met de minuut meer opgewonden.
Ik legde mijn hand op de zijne en stond langzaam op. Ik draaide me om, ging met mijn knieën op het bankje en keek hem aan. Voor ik het wist begon ik hem te zoenen. Wat werkte hij als een magneet! Ik voelde me naar hem toegetrokken en het ging als vanzelf. Hij beantwoordde de kus en sloeg zijn armen om me heen. We gingen door met zoenen en zonder dat ik er erg in had, kreunde ik zachtjes. Hij stopte heel even waar hij mee bezig was, en keek in mijn ogen met een stoute glimlach op zijn gezicht. Vervolgens gingen zijn handen onder mijn rokje. Ik keek hem heel even geschrokken aan, maar ontspande niet veel later. Ik wilde deze man, hier en nu, en het maakte me niet meer uit wat familie en vrienden zouden denken.
Het verlangen was te groot en ik was niet sterk genoeg om me ertegen te verzetten. Sterker nog, ik wilde me niet eens meer verzetten.

Zijn hand rustte op mijn slipje, onder mijn rok, en ik was zo ontzettend opgewonden. Mijn hand zocht de zijne en plaatste hem in mijn slipje.
Geil fluisterde ik: “ik wil je” en de man begon me in mijn nek te kussen terwijl zijn hand mijn poesje bespeelde. Ik klampte me aan hem vast en was flink aan het hijgen. Toen stopte hij uit het niets en keek iets verderop. Er kwam een oud stelletje hand in hand aangelopen, dus we konden niet doorgaan op die plek.
“Misschien moeten we een ander plekje opzoeken?”stelde ik voor. De man stemde erin mee.
Ik stapte van de bank af en liep samen met hem, opzoek naar een geschikt plekje. Mijn hart raasde en vond het zo ontzettend spannend. Gewoon het feit dat ik wist wat er zou gaan gebeuren met deze vreemde. Het feit dat we een plek zochten waar hij me zou nemen. Het maakte me zo ontzettend geil.
De man wees naar een bebost plekje, liep erop af en ik volgde hem. Eenmaal daar, draaide hij zich naar me om. Ik gaf hem een snel kusje op zijn mond, en zakte door mijn knieën.
Ik moest en zou weten hoe groot hij was daar beneden. Ik maakte zijn broek open, trok t uit en zag de bobbel in zijn boxer. Ik haalde zijn penis eruit en voelde een rilling over mijn gehele lijf. Damn! Wat een heerlijke lul had hij. Wat een heerlijke, enorme pik!

Ik begon hem te pijpen en hoorde hem kreunen van genot. Zijn pik ging tot diep achter in mijn keel, af en toe stikte ik erin en kreeg ik tranen in mijn ogen. Maar ik was zo geil, het hinderde me niet. De man zette zijn handen achter op mijn hoofd, en liet me zo in ritme nog harder en dieper zuigen. Hij stopte en begeleidde me naar een boom. Ik bukte en leunde er tegen aan. Hij trok mijn slipje uit, en hij ging bij me naar binnen. Langzaam begon hij te stoten, maar telkens harder en harder en harder. Met een hand masseerde hij mijn borsten, met de ander trok hij aan mijn haar. Het voelde heerlijk en genoot zo ontzettend. Zijn hand om mijn borsten verplaatste zich naar mijn clitje. Mijn lichaam schokte en ik voelde tintelingen over mijn gehele lijf. Ik kwam heerlijk klaar en voelde niets anders dan puur genot. Hij haalde zijn pik uit me en ik ging weer op mijn knieën en ging verder met zuigen. Ook hij kwam klaar en spoot in mijn mond. Het smaakte heerlijk!
Na afloop bedankte hij me, trok zijn kleren aan en zei: “Bedankt!Ttrouwens, mijn naam is Kees. Aangenaam!” Ik lachte en antwoordde: “Jij ook bedankt, en ik heet Nina”

Share this post