Ontmoeting in Eindhoven

Ontmoeting in Eindhoven

Claudia raast in haar nieuwe Mini Clubman over de snelweg van Antwerpen richting Breda. Ze heeft Stef, haar man, zojuist geappt dat de vergadering gaat uitlopen en dat ze vanavond pas laat thuis zal zijn. Ze voelt zich best wel zenuwachtig omdat ze over een uur met Rick heeft afgesproken om elkaar te ontmoeten in een cafeetje aan de rand van het centrum in Eindhoven. Rick is een man die ze op internet in het programma “Second Life” heeft ontmoet. Het klikte geweldig tussen hen en ze hadden in SL ook al verschillende keren virtueel met elkaar seks gehad. Rick had haar uitgenodigd om eens bij hem langs te komen in Eindhoven. En nu Claudia voor haar werk een vergadering heeft gehad in Antwerpen is dat een mooie gelegenheid om dat eens te laten gebeuren. Maar nu het moment steeds nader komt wordt Claudia best wel zenuwachtig, en Claudia weet nog steeds niet zeker of ze het ook echt zal doen. De laatste dagen spookt deze ontmoeting ook steeds door haar hoofd en tijdens de vergaderingen van gisteren en vanochtend had ze moeite om zich op het onderwerp te concentreren. Straks bij knooppunt St. Annabosch moet ze definitief beslissen of ze door zal zetten. Misschien had ze beter via Turnhout kunnen rijden, maar in Antwerpen kon ze nog niet besluiten wat ze zou doen, daarom had ze zo de definitieve beslissing nog even uitgesteld.
Nadat Claudia de grens is gepasseerd komt al snel knooppunt Gelder waar ze af moet slaan. Ze merkt dat ze heel gespannen is, nog een paar kilometer te gaan tot de beslissing. Bij de afslag richting Utrecht, wat zal ze doen? Claudia slaat niet af maar rijdt rechtdoor richting Eindhoven, maar ze voelt de spanning nog niet echt verdwijnen. Een halfuur later nadert ze Eindhoven. Ze heeft nog ongeveer een kwartier de tijd. Misschien is ze iets aan de late kant, nu maar hopen dat ze niet te veel verkeer tegen krijgt. Rick had geschreven dat ze haar auto het best kan parkeren in de parkeergarage bij het stadskantoor. Daarop heeft ze haar navigatie ook ingesteld. Twintig minuten later rijdt ze de garage in, waarbij het best nog wel lastig is om een plekje te vinden. Ze is nu al wat te laat, ze hoopt niet dat het nog ver lopen zal zijn naar het cafeetje. Ze vindt het altijd vervelend om ergens te laat te komen. Ze rent de trap op naar de uitgang. Als ze de garage verlaat hoort ze vlak achter zich een stem: “Hallo Claudia”.

“Rick?”, stamelt Claudia een beetje verbaasd. “Hoi, ik had je niet hier bij de garage verwacht.”
“Ik ben met de bus en die was wat aan de late kant en toen zag ik jou lopen, en ik herkende je van de foto” zegt Rick. “Ooooh oké , ja ik ben ook wat aan de late kant door het zoeken naar een plekje hier.” “Oké, zullen we dan maar samen naar het café lopen, hier is het mij te koud”.“Ken jij het café waar we naar toe gaan?” vraagt Claudia. “Ja, ik kom daar af en toe wel, het is daar wel lekker rustig zodat je in ieder geval gewoon met elkaar kan praten en je niet boven de muziek uit hoeft te schreeuwen”. Bij de ingang houdt Rick de deur voor haar open en grapt: “Na u schoonheid”. Claudia grapt terug: “Zeer galant prins charming”. Ze zoeken een leuk plekje en Rick pakt haar jas aan om die onder de zijne op te hangen. Claudia denkt bij haar zelf: “Nou het is wel een gentleman, dat is alvast een pluspunt”. Rick op zijn beurt denkt: “Wow wat een mooie vrouw, daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten zeg”. Claudia heeft voor deze gelegenheid een leuke jurk aangedaan, niet al te ver boven de knieën, en met een leuk decolleteetje. Je kan zo heel mooi de aanzet van haar borsten zien. Rick vindt dat wel lekker geil. De bediende komt naar hun tafeltje en vraagt wat ze willen drinken. “Doe mij maar een cappuccino”, roepen Claudia en Rick tegelijk. “Hahaha, zo zo jullie zijn eensgezind”, antwoordt de bediende, “komt er zo aan hoor”. Rick en Claudia hebben een heel geanimeerd gesprek en de tijd vliegt om. Claudia merkt dat ze best wel zenuwachtig is, dan ratelt ze de hele tijd achter elkaar door. Over haar werk, over haar familie, over haar moeder waarvan ze vertelt dat ze Claudia niet meer herkent en in een verpleeghuis zit. Ze schaamt zich daar wel wat voor dat ze de hele tijd aan het woord is, en bovendien wil ze ook graag wat van Rick weten. Rick zegt op een gegeven moment: “Sorry, je vertelt een heleboel, maar ik kan het allemaal niet onthouden. Maar ik hoop dat we genoeg tijd krijgen om elkaar beter te leren kennen. Je bent ook zo mooi, daardoor ben ik ook helemaal afgeleid. Misschien ben ik wat direct, maar ik zit de hele tijd naar je decolleté te kijken, ik vind dat zo mooi. Dat windt mij best wel een beetje op.” Van die directe benadering moet Claudia best wel wat blozen. “Dank je”, zegt ze, “ik vind het altijd fijn om een compliment te krijgen, ik heb dat ook echt nodig. Want, hoewel dat misschien niet altijd zo lijkt, ben ik eigenlijk best heel onzeker van mezelf.” “Dat is toch helemaal niet nodig”, zegt Rick, “het klinkt misschien wat als een cliché, maar jij bent het mooiste wat mij de afgelopen tijd is overkomen”. “Alleen de laatste tijd?” grapt Claudia. Ze moeten allebei lachen.
Gedurende het gesprek had Rick onder de tafel een hand op de knie van Claudia gelegd. Claudia schrok wel even van die aanraking maar het voelde eigenlijk ook wel goed en vertrouwd. Daarom liet ze het maar zo begaan. Claudia vraagt ook naar Rick’s liefdesleven. Hij vertelt dat hij een paar jaar geleden is gescheiden, daarna nog wel een paar korte relaties heeft gehad, maar dat het liefdesleven de laatste tijd wat stil staat. Hij vertelt ook dat hij het niet meer echt aandurft om een relatie aan te gaan. Hij is te vaak teleurgesteld in zijn leven. Dat hij dit nu samen met Claudia doet, is eigenlijk uitzondering, het was even een spontane opwelling geweest om Claudia uit te nodigen, en een kopje koffie kan toch geen kwaad? Hij heeft ook helemaal geen spijt dat hij dat heeft gedaan, “want anders had ik dit mooie uitzicht gemist”.
Ondertussen zijn Ricks handen al wat omhoog gekropen aan de binnenkant van Claudia’s dijen. Hij doet dit heel voorzichtig om Claudia niet af te schrikken. Claudia moet af en toe de ogen even afsluiten vanwege het heerlijke gevoel dat hierdoor door haar lijf schiet. Rick ziet dat Claudia inmiddels behoorlijk harde tepels heeft gekregen. Die steken parmantig door de stof van haar jurk heen. Rick had ze even graag willen aanraken maar dat durft toch nog maar even niet. Maar hij ziet dit wel als een bevestiging om door te kunnen gaan met het strelen van Claudia’s benen. Hij gaat verder omhoog met de toppen van zijn vingers. Hij verwacht hierdoor Claudia’s kruis te kunnen raken, maar dat lukt toch niet. Hij heeft hier aan tafel toch niet voldoende ruimte om zijn handen nog verder onder Claudia’s jurkje te kunnen steken of hij moet hier op zijn knieën gaan zitten. En dat is hier midden in het café toch wel wat raar. Met geile pretoogjes kijkt Claudia diep in Rick’s mooie blauwe ogen. Rick weet nu bijna zeker dat hij vandaag Claudia nog verder zal ontdekken.
“Wat zijn jouw plannen verder vandaag?” vraagt Rick op een gegeven moment. “Ik wil straks voor ik naar huis ga, nog wel even een hapje eten. Misschien is het wel leuk om samen naar een restaurantje of zo te gaan.” “Ik weet nog wel een heel leuk eetcafé hier in de buurt. Het is al weer een tijdje geleden dat ik daar was, want alleen uit eten gaan vind ik maar niks. Maar samen met jou lijkt het me heel leuk.”
Nadat ze hadden afgerekend in het café gingen ze naar buiten. “Kom deze kant maar op, ik weet nog wel een shortcut”, zegt Rick. “Heb je haast dan?” vraagt Claudia. “Nee, ik ben alleen een beetje lui” lacht Rick en trekt haar mee een nauw steegje tussen twee leegstaande winkels in.
Door de ruk aan Claudia’s arm botsen ze zacht tegen elkaar aan. “Ho, wat doe jij nou?”. “Ooeps, sorry Claudia, dit was niet mijn bedoeling”, en Rick drukt zijn lippen op de die van Claudia. Claudia drukt Rick wat van zich af. “Ze kunnen ons hier zien joh”. “En wat dan nog?”, vraagt Rick, “iedereen mag zien dat ik met zo’n mooie vrouw op pad ben”, en hij drukt zijn lippen weer op de hare. Claudia voelt zich heel verward. Zij voelt zich eigenlijk schuldig dat ze dit avontuur is aangegaan. Rationeel hoopte ze maar dat het zou blijven bij het kopje koffie en daarna weer snel richting Meppel. Maar ze weet dat die gedachte natuurlijk heel naïef was. En diep van binnen heeft ze eigenlijk een ander verlangen. En het voelt eigenlijk ook best goed, zo met Rick, hoe hij haar benen zojuist zo fijn streelde. Zo denkende geeft ze haar verzet op.
Rick verkent haar lippen met de zijne, Claudia kan het niet voorkomen dat haar lippen ook als vanzelf van elkaar wijken. Rick drukt zijn tong naar binnen en gaat daar verder op zoek. Hun tongen raken verstrengeld in een gepassioneerde zoen. Wat voelt dit toch fijn. Rick voelt zijn hart bonzen als een tiener die voor het eerst een meisje kust. Maar al snel wordt het een gevoel van intens genot. Hij drukt Claudia nog steviger tegen de muur om haar nog vuriger te zoenen. Hij knoopt de bovenste knoop van haar jas los en kan het niet laten om met zijn vingers over de binnenkant van Claudia’s goddelijke decolleté te strelen. Dit voelt voor Claudia zo heerlijk dat ze niet kan voorkomen dat ze zacht kreunt. Claudia op haar beurt trekt Rick’s onderlichaam stevig tegen zich aan en knijpt zacht in zijn billen. “Dat komt er nou van als je me zo plotseling een steeg in trekt hahaha.” “Normaal zeggen ze “de eerste klap is een daalder waard”, maar die eerste zoen met jou is me echt veel meer waard” zegt Rick met een licht blozend hoofd. “En wat nu lieverd?” vraagt Rick. “Hoeveel tijd heb je eigenlijk voor je thuis moet zijn?” “Ondeugende jongen, heb je plannen dan?” daagt Claudia hem uit. “Ik heb Stef nog niet geappt hoe laat ik precies thuis zou zijn. Maar ik wil zelf eigenlijk wel uiterlijk 11 uur vanavond thuis zijn. Na zo’n reis kan ik ook nooit meteen naar bed, en morgen is het weer een gewone werkdag. Dus ik moet hier uiterlijk 9 uur vertrekken, liefst nog iets eerder.” “Het is nu halfzes. Als we met jouw auto gaan zijn we binnen een kwartiertje bij mijn huis. We zouden dan ook bij mij thuis wat kunnen laten bezorgen. Wat denk je daarvan Claudia?” Claudia lacht een beetje en zegt: “Jaja zodat jij van alles met mij kan uitspoken zeker. Ik denk dat het verstandiger is om dat nog niet te doen. Ik vind jou een hele leuke vent, en ik zou best nog eens wat met je willen, maar nu is dat nog te vroeg”. Rick antwoordt: “Maar dat hoeft ook helemaal niet schat, maar ik vind het gewoon fijn om samen met je te zijn en ik zou je graag beter willen leren kennen.” Claudia moet even nadenken want in haar hoofd is een hevig gevecht tussen gevoel en ratio bezig. Uiteindelijk zegt ze: “Het lijkt me eigenlijk ook wel leuk om je thuis te leren kennen. Maar ik spring echt niet meteen uit mijn kleren en je moet niet denken dat we vanavond al “all the way” gaan, ik waarschuw je maar even.” “Als je iets niet wilt, dan gebeurt dat ook niet”, antwoordt Rick, “ik ben nog altijd een gentleman hoor.”
“Laten we dan maar gauw gaan voordat ik er spijt van krijg” grapt Claudia en kust Rick vluchtig op zijn wang. “Bovendien voel ik al een paar spetters, volgens mij gaat het zo regenen”. Rick voelt zich best opgewonden dat hij Claudia al zo ver heeft gekregen en die kleine luchtige kus die hij zojuist van haar kreeg was misschien een klein gebaar, maar het maakt hem helemaal gek. “Wacht maar”, denkt hij, “als je me probeert op te geilen dan zul je hem krijgen ook”. Rick pakt de hand van Claudia vast en ze rennen als een stel verliefde pubers naar de parkeergarage. Rick is onder de indruk van de mooie nieuwe auto van Claudia, die staat dan ook te stralen in de parkeergarage. “Een stralende auto van een stralende meid” zegt Rick en hij kust haar voordat ze instappen. In de auto slaat bij Claudia weer een hevige twijfel toe. Wat doet ze nu toch? Ze lijkt wel gek. Maar aan de andere kant vindt ze het allemaal wel heel spannend. Maar dat rottige stemmetje in haar achterhoofd valt haar steeds lastig. Maar veel gelegenheid om na te denken heeft ze niet, want ze heeft al haar aandacht nodig voor het drukke spitsverkeer in een hevige regenbui.

Na zo’n twintig minuten komen ze eindelijk bij de flat van Rick aan. Ze zetten de auto op het parkeerterrein en lopen snel door de regen naar het trappenhuis. Op dat kleine stukje zijn ze al helemaal doorweekt geworden. In de lift kan Rick al niet meer van Claudia afblijven en kust haar op haar lippen. Zo raken ze al snel verwikkeld in een hevige tongzoen en de lift is veel te snel op de zesde verdieping, waar ze uitstappen. Ze lopen over de galerij naar de flat van Rick. De wind staat pal op de galerij dus ook hier krijgen ze de volle laag van de hevige regenbui. Gelukkig hoeven ze maar een klein eindje te lopen. Rick doet de huisdeur open en vlug stappen ze naar binnen. “Oef, hier is het droog, ik zal gauw de verwarming aanzetten, dan wordt het hier lekker warm”. Rick zet de thermostaat een paar graden hoger dan hij normaal doet. “Nou dat had ik niet echt voorzien hahahaha”. Rick pakt de jas van Claudia aan en hangt hem aan de kapstok. “Deze kunnen nu wel lekker drogen”, zegt Rick, en wendt zijn blik weer naar Claudia.
“Ooooh lieverd, je bent helemaal doorweekt”. En wederom valt zijn blik meteen weer op het decolleté van Claudia, en haar knopjes steken nog steeds parmantig vooruit. Hij kan het nu niet laten om zo even haar knopjes, door haar jurk heen, aan te raken. “Zelfs je jurk is wat nat geworden”. “Ja, dat heb je ervan als je een knoop van mijn jas losmaakt en niet weer even dicht doet” Ze knipoogt naar Rick. “Ja sorry, helemaal mijn schuld, hoe kan ik dat nou goedmaken?
Wacht, ik pak even een handdoek voor je, zodat je in ieder geval je haren even kunt afdrogen.” Rick loopt naar de badkamer en roept tegen Claudia, “maak het jezelf gemakkelijk lieverd”. Hij pakt een handdoek en loopt naar zijn slaapkamer om een blouse van hem te pakken. Daarna gaat hij naar de huiskamer terug waar Claudia voor het raam naar buiten staat te kijken en geeft haar de handdoek aan. Ze droogt haar haren terwijl Rick haar zijn blouse aanreikt. “Trek je natte kleren ook maar uit lieverd, dan kunnen ze drogen, deze blouse is groot genoeg voor je.” “Ik denk het niet schatje, leuk geprobeerd, maar zo nat is mijn jurk nou ook nog niet” en ze glimlacht naar Rick en geeft hem een vluchtige zoen op zijn wang. “Zullen we dan eerst eten bestellen, want het is al bijna zes uur en ik begin wel trek te krijgen”, zegt Claudia. “Anders ik wel”, zegt Rick en bijt haar zachtjes in haar hals. “Oei, oei, ik ben bij Dracula terecht gekomen”, lacht Claudia. Ze krijgt een heerlijk gevoel door haar hele lijf, maar met name in haar onderlijf. “Wat een verschrikkelijk leuke vent is dit toch”, denkt ze. “Waar heb je zin in?”, vraagt Rick. “Wat bedoel je? Eerst heb ik weer zin in zo’n zalige tongzoen van jou, je smaakt zo heerlijk”. Nou die wil Rick haar graag geven, en ondertussen zoeken zijn handen haar mooie decolleté weer op. Die borsten hebben een geweldige aantrekkingskracht op hem. Hij streelt weer heel zachtjes over de binnenkant van haar decolleté, en omdat Claudia dat toelaat durft hij wat verder te gaan en gaat met zijn vingers iets dieper, onder Claudia’s jurk en beha. Claudia voelt Rick’s hand in haar beha gaan, oh wat spannend is dit toch, “maar hoe ver moet ik hem laten gaan” vraagt Claudia zich af. “Ik heb eigenlijk wel zin in Pizza of zoiets”, onderbreekt Claudia de kus, “dat eet ik bijna nooit, maar vandaag doe ik wel meer dingen die ik anders nooit doe”. “Dan gaan we dat toch bestellen” zegt Rick en hij pakt zijn telefoon.

“Over een halfuurtje worden de pizza’s bezorgd”. “Dan kunnen we ondertussen de tafel wel even dekken”, zegt Claudia, “dat vind ik gezelliger dan de pizza even voor de televisie naar binnen te schrokken”. “Dat is prima schatje, dat zal ik wel even doen. Een paar kaarsen erbij en het doet niet onder voor een restaurant.” “Heb je nog wat sla in huis, dan maak ik er wel even wat sla bij, dat vind ik er wel lekker bij.” “Kijk maar even in de groentela van de koelkast, volgens mij ligt er nog een halve krop.” En zo zijn Rick en Claudia samen bezig met de voorbereiding van de maaltijd. Als Rick de tafel heeft gedekt gaat hij achter Claudia staan die aan het aanrecht bezig is. Hij legt zijn handen op Claudia’s schouders en kneedt langzaam haar schouderspieren. “Volgens mij ben je heel gespannen”, zegt Rick, “je schouders zijn heel stram”. “Mmmm, het voelt wel even lekker zo, maak mijn spieren dan maar even los”, antwoordt Claudia. Rick neemt Claudia’s schouders even flink onder handen en hij gaat dicht tegen haar aan staan. Claudia voelt Rick’s opwinding tegen haar billen drukken en ze realiseert zich dat het “point of no return” nu heel snel nadert. Misschien is dat punt zelfs al gepasseerd. Maar ze kan dit nu niet meer stoppen. Ook zij geniet hier enorm van en het stemmetje in haar achterhoofd wordt steeds zwakker. “Zal ik je schouderbladen ook even kneden, want volgens mij zijn die ook heel stram”, vraagt Rick. “Mmmm, graag” antwoordt Claudia. “Dan moet ik de rits van je jurk wel wat naar beneden doen, anders kan ik er niet zo goed bij. Vind je dat goed?” Als antwoord kreunt Claudia alleen wat. Rick beschouwt dat maar als instemming en laat de rits van haar jurk heel langzaam een paar decimeter zakken. Vervolgens schuift hij haar jurk en de schouderbandjes van haar beha over haar schouder wat omlaag. Hij doet dat niet te ver om Claudia niet meteen af te schrikken. Rick vindt dit allemaal verschrikkelijk opwindend, hij heeft al een knoert van een erectie die eigenlijk gewoon wat pijn doet in zijn broek. Rick doet erg zijn best om Claudia een fijn gevoel te geven. En zo knedende voelt hij langzaam de spanning wat uit Claudia’s spieren wegtrekken. “Voelt dit goed lieverd?” “Hmmhmm ja dit voelt heel goed”, kreunt Claudia met een zachte stem. Claudia drukt haar onderlichaam naar achter tegen de inmiddels keiharde bobbel in de broek van Rick. “Is dat een rolletje pepermunt Rick?” vraagt ze lachend. “Waarom onderzoek je dat niet?” lacht Rick terug. Rick trekt de rits van Claudia’s jurk nog wat verder omlaag en trekt ook de jurk en schouderbandjes wat lager. Na de schouders nog even te hebben gemasseerd laat Rick zijn handen van de schouders naar beneden zakken tot aan de borsten van Claudia. Hij kneedt Claudia’s borsten door haar beha heen. Rick verwacht min of meer een draai om zijn oren, maar als Claudia alleen maar kreunt, dan weet hij dat het voor vanavond wel goed zit. Hij gaat dit wijf vanavond lekker palen. Zijn linkerhand beweegt hij naar boven tot de hals van Claudia en drukte haar hoofd achterover op zijn schouders. Daardoor kan Rick, over Claudia’s schouder heen, boven in haar beha kijken, een geweldig uitzicht dat Rick’s opwinding nog meer doet stijgen. Met zijn rechterhand gaat Rick nu in de beha en pakte de linkerborst van Claudia. Hij wacht even op een reactie van Claudia maar zo te horen geniet zij volop waardoor Rick wordt gestimuleerd om een stapje verder te gaan, en hij tilt Claudia’s linkerborst uit haar beha. Rick kan nu haar volledige borst zien, wow wat een mooie tepel heeft zij daarop staan. Heel mooi donkerrose, bijna rood, met een geweldige harde punt. “Daar kun je zo een jas aan ophangen”, denkt Rick. Zo te horen vindt Claudia deze behandeling helemaal niet vervelend. Integendeel, ze kreunt: “Oh Rick, wat voelt dit toch lekker”. Daarom haalt hij nu ook haar rechterborst uit haar beha en neemt beide borsten in zijn handen. Rick neemt de tepels tussen zijn vingers, draait er aan en knijpt ze zacht samen. “Auhhhh”, kreunt Claudia. “Deed ik je pijn”, vraagt Rick, maar Claudia kreunt “ga alsjeblieft door Rick, dit voelt zo fijn”. Voor Rick is het ook een fijn gevoel om Claudia’s borsten in zijn handen te hebben. Het is lang geleden dat hij zo fijn een stel borsten heeft gekneed. Hij wordt op deze manier verschrikkelijk geil en hij bedenkt wat hij nu voor geils zou kunnen doen zonder Claudia af te schrikken. Hij draait haar om zodat ze elkaar recht in de ogen kunnen kijken. Oh wat heeft Claudia ook mooie grijsblauwe ogen die dwars door hem heen kijken. Hij gaat door met het kneden van haar borsten en legt zijn lippen op die van Claudia, en ze raken weer verstrengeld in een heerlijke tongzoen. “Wow, wat kan deze meid kussen”, denkt Rick. Na een tijdje laat zijn mond de hare los en deze zakt af naar haar borsten. Zo kan hij haar borsten heel goed bekijken. Haar harde tepels nodigen uit om deze met zijn mond aan te raken. Hij kust beide tepels heel teder. Vervolgens likt hij met zijn tong over Claudia’s rechter tepel.

Claudia’s tepels zijn door haar opwinding geweldig gevoelig geworden. Eerst had Rick even flink in haar tepels geknepen waardoor een pijnscheut door haar lichaam ging. Zij is helemaal niet zo van de pijn maar deze pijn schoot recht naar haar kruis en ze vermoedt dat daar nu heel wat vocht vrij komt. Toen Rick haar omdraaide kon ze recht in zijn ogen zien, wow wat een passie en opwinding zag ze daar. Die opwinding had ze trouwens zojuist ook wel gevoeld toen hij met zijn onderlijf tegen haar billen gedrukt stond. Daarna kreeg ze van Rick weer zo’n heerlijke tongzoen. Nu is Rick bezig met het verder teasen van haar tepels. Eerst had hij ze alleen maar gekust, een heel mooi en teder gebaar. Daarna had hij ze gelikt en nu heeft hij haar tepels in zijn mond genomen en zuigt daaraan zachtjes. Op zich is dat heel gevoelig en hoe meer zijn zuigkracht toeneemt, neemt ook Claudia’s pijn toe. Maar ze zou dit niet willen missen en laat Rick daarom ook zijn gang gaan. Maar nu Rick ook nog heel zachtjes in haar rechter tepel bijt, kan ze een kreet van pijn niet onderdrukken. Rick schrikt enorm van deze kreet. “Sorry schat, heb ik je veel pijn gedaan, dat was niet mijn bedoeling. Dat was ook een beetje dom van mij, maar ik weet even ook helemaal niet wat ik doe.” “Geeft niet schat. Het deed best wel pijn, maar ik vond het ook wel lekker. Maar die beet kon ik even niet handelen. Maar ik vind het best fijn, dus ga maar door, maar wees alsjeblieft een beetje voorzichtig. En zorg ook dat er geen sporen ontstaan die ik thuis niet kan verklaren”, lacht ze. “Zullen we dan naar mijn slaapkamer gaan”, stelt Rick voor. “Laten we eerst maar even op de pizzaman wachten en eten”, antwoordt Claudia, anders worden we straks misschien wel gestoord. En dan zien we daarna wel even hoe we verder gaan. “Je hebt gelijk”, beaamt Rick, “het duurt nog wel eventjes voor hij er is, maar met jou ben ik nog lang niet klaar” lacht hij en kust haar weer vol op de mond. Na een tijdje plaatst Claudia haar handen aan weerszijden van haar lichaam op het aanrecht, en hijst ze zichzelf er zo bovenop en gaat zitten. Rick bekijkt haar zo eens goed en ziet dat ze haar benen iets spreidt. “Nu kan je verder gaan waar je in het café bent gestopt”, en Rick begrijpt meteen de bedoeling. Hij legt weer een hand aan de binnenkant van Claudia’s dijen en laat zijn hand langzaam omhoog kruipen. Eerst een beetje verder en dan weer wat terug. Maar op een gegeven moment raakt Rick met zijn vingers het slipje van Claudia. Het slipje is helemaal vochtig van Claudia’s opwinding. Op het moment dat Rick haar kutje aanraakt schiet er een genotsflits door Claudia’s lijf. Ze kreunt zacht als teken dat ze het heerlijk vindt wat Rick allemaal doet. Zij zoent Rick dan ook innig en vol passie. Haar hand glijdt ondertussen over het kruis van Rick en knijpt plagend in de harde bobbel. Rick laat een zacht grommetje van genot horen en fluistert: “Claudia mijn broek zit nu veel te strak denk ik, misschien…..”. Maar voor Rick zijn zin af kan maken zegt Claudia: “niet vandaag Rick. Begrijp me niet verkeerd Rick, ik voel me echt heerlijk bij je. En ook ik ben heel erg opgewonden, maar ik heb meer tijd nodig voor ik all the way ga.” Rick kijkt wat beteuterd naar Claudia, maar hij begrijpt het wel. “Ja misschien is dat toch wel beter anders lijkt het ook net een goedkope versiertruc om je in bed te krijgen”, zegt Rick. Het volgende moment gaat de bel. “Dat zullen de pizza’s zijn”, zegt Rick. “Ja en ik rammel ook echt wel”, zegt Claudia. “Gered door de bel”, denkt Claudia.

Als de pizza’s zijn afgerekend en uit de dozen zijn gehaald gaan ze aan tafel zitten en Rick steekt de kaars op tafel aan. “Romantisch dineren bij kaarslicht”, zegt Claudia met een knipoog en een grote glimlach. “Eet smakelijk Claudia”, en Rick schenkt een glaasje rode wijn in. “Eentje gaat wel toch?” “Ja hoor lekker.” “Oeps, zouden we bijna de sla nog vergeten” lacht Claudia en haalt de sla uit de keuken. Ze beginnen te eten en allebei zijn ze wat stil en vol met hun eigen gedachten. In Claudia’s gedachten gaat van alles om. Ze is behoorlijk nat tussen haar benen door de handtastelijkheden van Rick, het voelt best wel wat kleverig aan. Het is ook zo heerlijk om weer eens hartstochtelijk bemind te worden. Bij Stef is alles zo normaal geworden en altijd op dezelfde manier. En ze hebben, nu ze definitief besloten hadden om niet meer te proberen om zwanger te worden, toch afgesproken om elkaar vrij te laten? Ja maar, hoe ver wilden ze eigenlijk gaan?
“Hoe nu verder?”, vraagt Claudia plotseling. Rick glimlacht naar haar en kijkt haar diep in de ogen. “Oh lieverd, jij bent het beste wat me in jaren, misschien wel ooit, is overkomen. Ik zou zo graag met je verder willen, en ik had al gefantaseerd dat je vannacht bij mij zou blijven, maar ik snap ook wel dat dat niet kan. Ik was graag veel verder met je gegaan. Zoals ik al zei: “Ik ben nog lang niet met je klaar”.” Claudia kijkt Rick diep in zijn ogen en ze voelt een traan opkomen. Het voelt verkeerd maar eigenlijk ook zo verschrikkelijk goed. En Rick gaat verder: “Maar ik begrijp ook wel dat je al een man hebt, en daar wil ik echt niet tussenkomen. Maar ik baal er natuurlijk wel van dat je even niet verder wil, want ik ben verschrikkelijk opgewonden, volgens mij ben ik nog nooit zo opgewonden geweest. Als je straks weg bent zullen mijn handen wel even aan het werk moeten om die opwinding weg te krijgen.” “Oh lieverd, het spijt me zo, en ik schaam me eigenlijk dat ik zo egoïstisch was om wel van jou te genieten. Want je bent een fantastische lover. Ik weet het allemaal niet meer zo goed wat ik eigenlijk wil” En zo eten ze verder van hun pizza zonder daar echt van te kunnen genieten. “Meende je dat, dat je zei dat je heel graag wilde dat ik vannacht bij je bleef?” vraagt Claudia. “Nou ja, ik zei dat ik daarvan gedroomd had, maar ik zou dat echt geweldig vinden.” Claudia denkt even na en pakt haar telefoon en kiest het nummer van haar man Stef.

“Hallo Stef, Claudia hier. Mijn vergadering is uitgelopen en ik heb een verschrikkelijke hoofdpijn. Ik was wel naar huis vertrokken en ben nu in de buurt van Eindhoven, maar ik denk dat ik zo ergens een hotel ga zoeken want het is onverantwoord om verder te rijden. ……. Ja, er was een omleiding want er was bij Oosterhout een ongeluk gebeurd of zo. …… Oké, dan zie ik je morgenavond na je werk wel weer. …… Dank je, tot morgen.”

Claudia doet de telefoon helemaal uit en stopt die weer in haar tasje. Ze durft Rick nu even niet in zijn ogen te kijken. Maar Rick pakt haar kin vast en draait haar gezicht zodat ze elkaar weer in de ogen kunnen kijken, maar Claudia slaat haar ogen neer. “Wat ben jij van plan?”, vraagt Rick. Claudia slikt nog een paar keer en veegt de tranen uit haar ogen. “Misschien is het verkeerd wat ik doe, en tegenover Stef voel ik me er ook verschrikkelijk schuldig over, ik moet nog maar eens zien hoe ik dat oplos, maar voor nu schreeuwt mijn lichaam gewoon om jou. Ik wil gewoon wat meer tijd voor je nemen en wil me niet opgejaagd voelen. Dus misschien neem ik later vanavond hier in de buurt nog wel een hotelletje, maar net als jou verlang ik er ook naar om vannacht bij jou te blijven. We moeten trouwens wel voorzichtig zijn want ik ben niet aan de pil. Bij Stef is dat niet nodig want we proberen juist heel erg om zwanger te worden, maar dat lukt niet zo best. Maar ik denk dat het misschien ook beter is om gewoon van elkaar te genieten en niet “all the way” te gaan, dus vanavond beter nog even geen piemel in mijn kutje. Maar ik weet inmiddels ook dat mijn vlees momenteel heel erg zwak is. Ik stel voor dat we zo eerst even gaan afwassen en daarna even onder de douche gaan. Na zo’n dag werken en zweten vind ik dat wel zo fris en hygiënisch.” “Oh dat afwassen is niet nodig, die zie ik morgen wel weer”, zegt Rick, want hij is bang dat Claudia zich weer zal bedenken. “Laten we dat maar wel even doen, dat is ook goed om alles voor mij weer even op een rijtje te krijgen” antwoordt Claudia.

Na de afwas halen Claudia en Rick eerst nog even de koffer uit Claudia’s auto, want Claudia vindt het wel fijn om even wat schone kleren aan te doen. Haar jurk was door de regen toch wel wat klam geworden. Op de galerij komen ze nog Rick’s buurvrouw tegen. Ze vraagt lachend of Rick eindelijk een nieuwe vriendin heeft. “Neen, een nichtje van mij die hier een nachtje komt logeren”, antwoordt hij lachend, daarmee in het midden latend wat nu echt de waarheid is. “Wie gaat het eerst onder de douche?” vraagt Claudia. “We kunnen ook samen gaan” antwoordt Rick. “Lijkt me beter van niet”, glimlacht Claudia, “dat lijkt in films altijd wel heel leuk, maar in werkelijkheid is het maar erg nauw. En bovendien wil jij je zaad hier toch nog niet verspillen?” Rick moet haar gelijk geven. “Ga jij dan maar eerst, dan kan ik eerst het bed nog even opmaken, maar mag ik wel kijken als jij je uitkleedt?”. Claudia moet glimlachen om het enthousiasme van Rick. “Maar wel overal afblijven hè, dat is ook het beste voor jezelf anders is jouw pret al voorbij voordat je het wil”, lacht Claudia. Rick geniet van het mooie lichaam dat stukje voor stukje door Claudia wordt ontbloot. Een perfect lijf, heel mooi gevormde borstjes, niet te groot, een prachtig kontje en eindeloos lange gebruinde benen. Misschien net iets te veel vet op de heupen, maar Rick kan daar weinig van zeggen, hij heeft zelf inmiddels ook een aardig zwembandje gekweekt. Hij is blij dat hij de laatste tijd toch wat frequenter de sportschool bezoekt. Daardoor voelt hij zich toch wel toonbaar bij zo’n mooie vrouw. Claudia heeft ook mooie sexy lingerie, maar toch heel beschaafd. Rick vermoedt dat het toch wel een kostbaar setje zal zijn. Hij heeft sowieso wel de indruk dat Claudia meer geld heeft te besteden dan hij zelf. Ook niet zo moeilijk, want na zijn scheiding zit Rick ook aardig krap bij kas. Zijn ex had hem behoorlijk financieel uitgemolken. Hij vindt het toch wel fijn dat Claudia kennelijk veel aandacht voor haar uiterlijk heeft. Rick moet wel wat lachen want zijn ondergoed bestaat alleen uit een veel gewassen onderbroek van de Action. Misschien moet hij voortaan ook maar wat meer aandacht hebben voor zijn ondergoed. “Wat lach je?”, vraagt Claudia. “Ach, eigenlijk niets, ik had een binnenpretje”. “Als je me maar niet uitlacht hoor, want mijn uiterlijk ligt best wel gevoelig” zegt Claudia. “Maar hup, nu heb je genoeg gezien, ga maar gauw het bed in orde maken, want ik hou niet van een stinkbed”, lacht Claudia.

Terwijl Rick onder de douche staat zoekt Claudia in haar koffer naar het lingeriesetje dat ze “voor het geval dat ….” speciaal had gekocht. En het is nu toch zeker “het geval”? Ze vindt het spannend om het setje aan te doen. Het is een heel mooi wit setje, want de kleur wit staat haar altijd heel goed, met een string en een halfcup beha. Claudia’s tepels piepen er net boven uit. De beha heeft een voorsluiting en de kleur steekt geweldig af tegen haar zongebruinde huid. Ze bekijkt zichzelf in de spiegel en is eigenlijk best tevreden met wat ze ziet. “Kom op meid” spreekt ze zichzelf moed in, “je kunt nu toch niet meer terug”.
Rick stapt uit de douche en kijkt in de spiegel, terwijl hij een lekker luchtje op doet. “Ik ben echt nog geen Adonis, maar de sportschool heeft toch wel het één en ander verbeterd.” Toch weet hij zich eigenlijk geen houding te geven. Rick bindt de handdoek om zijn middel en loopt naar de slaapkamer waar Claudia met haar nieuwe lingeriesetje staat. Claudia lacht een beetje als ze Rick ziet. “Waarom lach je schat?” “Nou toen je binnenkwam met die handdoek om je middel en mij zag, wel kijk eens naar beneden.” “Oeps” bloost Rick die daar nu staat met een handdoek om. En zijn harde staaf steekt fier vooruit. “Je bent ook zo mooi lieverd. Is dat een nieuw setje of Robijn gewassen”, grapt Rick een beetje schuchter. Rick loopt op Claudia af terwijl hij zijn handdoek op de grond laat vallen. Claudia bekijkt Rick nog even goed. Eigenlijk best nog een goed figuur voor zijn leeftijd, lacht ze in zichzelf.

Voor het eerst sinds lange tijd heeft Rick weer de warme zacht huid van een waanzinnig mooie vrouw in zijn handen. Hij kust Claudia hartstochtelijk, terwijl hij zijn beide handen over de warme zachte huid van Claudia laat glijden. Claudia op haar beurt kreunt zacht door de zachte strelingen van Rick. Op een gegeven moment laten ze zich samen op het bed vallen om elkaar zacht te strelen en al zoenend elkaars lichamen te verkennen. Rick’s hand glijdt over de borsten van Claudia waar de harde tepels die boven de beha uitpiepen weer tussen zijn zacht samenknijpende vingers door glippen. De heerlijke pijn schiet weer door Claudia’s lijf en haar hand baant zich een weg naar Ricks kruis waar ze zijn harde pik beet neemt en hem zacht begint af te trekken. Druppels voorvocht zijn al zichtbaar en met een vinger glijdt ze over zijn eikel om daarna haar vinger naar haar mond te brengen en deze af te likken terwijl ze Rick diep in de ogen kijkt.
“Verdorie, wat heerlijk”, fluistert Rick “ga door schat, want dit voelt allemaal zo lekker.“ Claudia likt nu Rick’s rechter tepel, oh wat is dat lekker, Rick wist niet dat zijn tepels zo gevoelig konden zijn. En als Claudia even plagerig in zijn tepel bijt gaat er een intense maar overheerlijke pijnscheut door zijn lichaam. Terwijl Claudia doorgaat met Rick lekker af te trekken gaat zij met haar tong naar beneden over Rick’s lijf. Zij likt een steeds kleiner wordend kringetje rond zijn navel totdat zij met het pintje van haar tong in Rick’s navel kietelt. Rick wist niet dat zijn lijf zo gevoelig kon zijn. Claudia kijkt nu naar de mooi gevormde pik die een heleboel voorvocht produceert, waardoor haar hand heel gemakkelijk over zijn pik kan glijden. Rick’s opwinding is duidelijk te zien. Het vel van de pik is heel strak gespannen en de eikel is al donker gekleurd en lijkt wel op knappen te staan. Rick’s pik staat op springen, maar het orgasme lijkt maar niet te willen komen. Claudia gaat nu op haar knieën naast Rick zitten, en terwijl haar rechter hand doorgaat met aftrekken pakt ze met haar linkerhand de balzak van Rick vast en kneedt die zachtjes. Terwijl ze zo bezig is laat ze de wijsvinger van haar linkerhand ook tussen Rick’s billen glijden en zoekt daarmee zijn poepgaatje op. Zo te horen vindt Rick dit ook een geweldig gevoel, hij kreunt steeds harder en zijn onderlichaam begint ook onrustig heen en weer te bewegen. “Wil je je orgasme nu al hebben, lukt het wel of zullen we nog even wachten?” vraagt Claudia. “Oh, nee, please, nu niet meer stoppen, ooohmm”. “Ga dan maar even op je handen en knieën zitten.” Rick doet wat Claudia vraagt en Claudia pakt Rick’s pik nu onder zijn lijf door wat steviger vast en maakte wat langere halen en ondertussen oefent ze ook steeds meer druk uit op de anus van Rick. Voor Claudia is het een geweldig gezicht om Rick zo te zien zwoegen, hij briest als een rennend paard.
Plotseling oefent Claudia met haar middelvinger meer druk uit op het kontgat van Rick zodat haar vinger naar binnen schiet. Ze drukt haar vinger helemaal naar binnen en weet met haar vinger Rick’s prostaat te bereiken en te toucheren. Dit is echt te veel voor Rick en hij komt spuitend klaar over de schone lakens. Rick valt uitgeput neer op het bed. “Oeh, wat moest dat ver weg komen, ik was eerst bang dat het niet zou lukken, maar wat deed je het goed. Dat heb je vast wel vaker gedaan”. Claudia moet glimlachen: “Ik ben echt geen non hoor, ik weet wel hoe één en ander werkt.” “Maar kom nu eerst maar even tot rust, we hebben nog genoeg tijd. Ik denk dat je te graag wilt en daardoor te gespannen bent. Ik snap dat wel, want ik ben op dit moment ook nog heel gespannen. We gingen veel te snel van start, maar we hebben geen haast. Ik heb niet voor niets besloten om vannacht hier te blijven. Ga gewoon even lekker liggen en probeer je adem weer even goed op peil te krijgen, want je blaast als een oude stoomlocomotief.” Claudia kruipt lekker tegen Rick aan zodat er langzamerhand weer een rustig gevoel over hen komt.

Zo liggen ze een kwartiertje lekker tegen elkaar aan tot Rick zijn ogen weer opslaat. Hij raakt heel zachtjes Claudia’s gezicht aan waardoor zij ook haar ogen opent. “Ik vind je lief”, zegt ze, “je bent zo lekker puur. Ik zie zo ook de echte Rick, en dat wil ik juist graag. Ik vind het fijn vind dat je ook je kwetsbare kant laat zien”. Rick vindt dit gesprek heel ontroerend. Het is lang geleden dat een vrouw dit allemaal tegen hem gezegd heeft. “Dankjewel”, en hij geeft Claudia een lichte kus op haar voorhoofd. Hij wordt zich weer bewust wat een prachtige vrouw naast hem in zijn bed ligt. Wat een ongelooflijke situatie is dit toch. Hij streelt Claudia’s wangen die wat vochtig zijn. Ze zou toch niet gehuild hebben?

Hij gaat verder en zijn vingertoppen raken haar hals aan. Ze heeft een dun kettinkje om dat hij in zijn hand neemt. Hij bekijkt het hangertje, een klein kruisje. “Ben je gelovig?”, vraagt hij. “Ja, ik ben wel gelovig, maar niet op die manier dat ik elke zondag in de kerk zit. En jij dan?” “Ik ben rooms opgevoed, maar sinds mijn puberteit heb ik de kerk niet meer van binnen gezien, en ik heb er ook niet zoveel mee.” “Ja, zo is het bij veel mensen gegaan de afgelopen decennia”. Zijn handen glijden nu verder naar Claudia’s borsten die nog steeds verpakt zijn in de halve cups. Langzaamaan gaan zijn vingers steeds dichter naar haar gevoelige harde tepels. “Nu even niet knijpen hoor, mijn tepels zijn heel gevoelig”. Er komt een lichte twinkeling in Rick’s ogen en hij heeft de neiging om nu juist wel even een pijnscheut door Claudia’s lijf te jagen, maar hij bedenkt zich op tijd. Hij begrijpt dat hij dit fijne tere moment nu helemaal kapot zou kunnen maken.

Rick’s handen glijden daarna langzaam maar zeker verder door naar beneden. Hij streelt over Claudia’s buik en door de schokkerige reactie van haar lichaam merkt hij hoe gevoelig dit voor haar is. Rick merkt dat Claudia hiervan geniet. Onderwijl streelt ze heerlijk over Rick’s rug.
Rick wacht even totdat hij weer verder durft gaan. Van Claudia’s buik gaat zijn hand over haar heupen naar de binnenkant van haar dijen en streelt daar zachtjes. Hij oefent eerst een heel klein beetje druk uit en is benieuwd hoe Claudia zal reageren. Maar Claudia spreidt haar benen een beetje, om Rick de ruimte te geven want ook zij verlangt hiernaar. Rick maakt van deze ruimte gebruik om heel zachtjes over de binnenkant van haar dijen te strelen. Rick hoort dat Claudia een zachte kreun niet kan onderdrukken. Daardoor durft hij wat verder te gaan naar de plek waar Claudia’s beide benen bij elkaar komen. Als hij haar kutje, door haar string heen, zachtjes aanraakt voelt Rick een lichte schok door Claudia’s lichaam gaan. “Lekker?”, vraagt hij. “Mmmmmm”, is het antwoord. Rick gaat zo door met zijn ontdekkingstocht tussen de benen van Claudia. Hij gaat met zijn vingers achter de stof van Claudia’s string waarbij hij haar schaamlippen zachtjes aanraakt. Oh wat zijn die lekker nat al, Claudia moet ook al verschrikkelijk opgewonden zijn.
Rick streelt zo wat heen en weer over haar lippen waarbij hij steeds meer druk uitoefent. “Oh, wat lekker” kreunt Claudia, wat Rick de stimulans geeft om verder te gaan. Hij komt overeind en knielt tussen Claudia’s benen. Rick pakt met beide handen haar string beet en Claudia tilt haar kontje op. Rick stroopt haar string naar beneden over haar voeten en gooit die op de grond. Zo kan hij haar kutje eens goed bekijken. Best heel mooi, een licht behaard kutje met niet al te grote maar strakke lipjes. En haar clitje is goed door haar lipjes bedekt. Met twee vingers drukt hij de lipjes wat uit elkaar waardoor haar clitje zichtbaar wordt. Een mooi maar heel klein knobbeltje, kleiner dan hij zich herinnert van zijn eerdere relaties. Hij kan het niet laten om even een zacht kusje op haar clitje te geven, wat bij Claudia meteen weer een zachte kreun oplevert.

Claudia kijkt zo door haar wimpers naar Rick die, nu zo heerlijk ontspannen, tussen haar benen bezig is. Rick streelt haar nu zo heerlijk ontspannen, ze is er van overtuigd dat hij, net als zij zelf trouwens, nu veel meer kan genieten. Rick gaat nu met zijn tong door haar gleufje en likt het vocht op dat Claudia zo rijkelijk produceert. “Hij moet nu wel oppassen” denkt Claudia, “anders kan ik straks zelf mijn orgasme niet meer tegen houden”. Voor Rick is het geweldig om Claudia’s kutje zo heerlijk ontspannen te ontdekken. Hij laat een vinger naar binnen gaan en voelt een geweldige vochtige warmte om zijn vinger. Omdat Claudia dit kennelijk wel lekker vindt, drukt Rick twee vingers, tussen de vochtige schaamlippen, haar natte gleuf in en met zijn duim masseert Rick haar inmiddels gezwollen clitje. Zo laat hij een tijdje zijn vingers zacht in en uit haar heerlijke kutje glijden. Tevens legt hij zijn lippen op één van Claudia’s tepels en zuigt deze naar binnen. “OOOH mijn god, wat heerlijk Rick, ga door”, kreunt Claudia. Met zijn tong glijdt hij rond haar harde tepels en af en toe zuigt hij daarbij heerlijk aan de tepels, dan weer de linker dan weer de rechter. Soms neemt hij de tepel tussen zijn tanden en bijt zacht, waardoor er een kleine pijnscheut door het lichaam van Claudia schiet wat haar lichaam doet schokken van genot.“Ooooooooh Rick, wat doe je dit geweldig lekker”. Rick laat de borsten even voor wat ze zijn en met zachte kusjes glijdt hij weer naar beneden met zijn mond. Via de navel steeds verder tot hij met zijn mond en tong weer haar heerlijke kutje, dat nog steeds ritmisch wordt gepenetreerd door zijn vingers, bereikt. Met zijn vingers trekt hij Claudia’s lipjes een beetje uiteen zodat haar gezwollen klitje weer vrij komt. Nu zuigt hij zacht aan het genotsknobbeltje van Claudia die van dat intense gevoel harder begint te hijgen.

“MMMMM, ooooh, ga door, ga door schat, ‘t is zo ongelooflijk lekker wat je met je tong doet”. Rick laat het puntje van zijn tong langs de rand van haar clitje glijden en daarna laat hij zijn tong tussen de natte schaamlippen van Claudia’s kutje glijden, met lange halen van haar nauwe kontgaatje tot aan haar clitje glijdt zijn tong tussen haar lipjes door. Mmmmmmmmm, de smaak van haar liefdessappen is heerlijk en Rick wordt nog wilder.
Als Rick haar kontgaatje met zijn tong raakt schrikt ze wel even. Dit gevoel kent ze nog niet, maar dit maakt haar helemaal gek. Omdat ze Rick’s tong wat intenser wil voelen drukt zij zijn hoofd wat harder tegen haar kutje aan. Zij houdt met beide handen zijn hoofd op z’n plaats alsof ze bang is dat hij er mee op zal houden. Rick heeft inmiddels haar clitje naar binnen gezogen, dit gevoel is bijna niet te doen, haar hele lichaam kronkelt nu wild en wellustig. Van pure geiligheid kneedt Claudia haar borsten en knijpt in haar tepels, want dit geeft haar een heerlijke pijn die ze nodig heeft om alert te blijven. Rick ziet hoe Claudia zo met haar eigen borsten bezig is. Hij schuift wat naar boven, haakt de voorsluiting van haar beha los, en legt zijn harde stijve pik tussen Claudia’s borsten. Met haar beide handen drukt Claudia haar borsten nu stevig tegen elkaar met Rick’s stijve pik daartussen. Zo maakt Rick heerlijke neukbewegingen tussen haar borsten. Claudia kijkt aandachtig naar beneden en ziet zo steeds Rick’s grote eikel tussen haar borsten tevoorschijn komen. Ze steekt haar tong uit en probeert daarmee zijn eikel te raken, maar dat lukt zo niet. Rick, die dat ziet, wil haar graag een handje helpen en stoot zijn pik iets meer naar voren. Zo kan Claudia zijn eikel, steeds als deze naar voren komt, met haar tong aanraken. Voor Rick is het heerlijk om steeds een kort moment haar warme tong op zijn eikel te voelen. Het maakt hem helemaal wild.
Claudia komt wat omhoog en zegt tegen Rick: “Ga maar even op je rug liggen”. Als Rick op zijn rug ligt gaat Claudia op haar knieën met haar kutje boven Rick’s gezicht zitten. Rick begrijpt onmiddellijk wat de bedoeling is en gaat weer met zijn tong door Claudia’s gleuf. Claudia buigt zich voorover met haar gezicht bij de harde pik van Rick. Wat een mooie pik is dat toch, met die grote harde eikel waar het voorvocht al rijkelijk uit stroomt. Claudia neemt zijn pik in haar rechter hand en likt met haar tong helemaal langs de lengte van Rick’s pik. Vanaf de basis langzaam naar boven tot het puntje waar ze het rijkelijk aanwezige voorvocht weg likt. Er gaat een siddering door Rick’s lijf als het puntje van haar tong z’n pisgaatje raakt. Claudia is verrast door de heerlijk zoete smaak. Heel anders dan bij haar haar eigen Stef. Bij hem smaakt het voorvocht veel zouter. Claudia likt zo heerlijk Rick’s pik, waarbij ze af en toe wel even moet stoppen omdat Rick dan een heel gevoelig plekje in haar kutje raakt. Claudia vindt het heel opwindend om Rick’s pik zo te verwennen en ze kan het niet weerstaan om Rick’s eikel in haar mond te nemen. De eikel is zo groot dat haar mond al helemaal gevuld is. Ze probeert een heel klein beetje te zuigen, wat bij Rick al een intensieve kreun oplevert. Claudia proeft steeds meer de zoete smaak van zijn voorvocht. Rick geniet er van als hij Claudia’s tong over zijn eikel voelt gaan als ze heel voorzichtig zijn keiharde pik begint te pijpen.

Doordat Claudia voorovergebogen zit, zijn haar billen wat van elkaar geweken zodat Rick een mooi uitzicht op haar anus heeft. Dit te meer omdat de afstand tot zijn ogen maar een paar centimeter is. Rick kan het niet laten om zijn tong af en toe uit te laten schieten tot aan haar poepgaatje. Elke keer dat hij zo haar holletje raakt voelt hij een kleine schrikreflex door Claudia’s lichaam schieten. Ze is er duidelijk nog niet aan gewend. Maar kennelijk vindt ze het ook wel fijn want af en toe kreunt ze hoorbaar van genot, en als reactie hierop neemt ze de paal wat verder in haar mondje.
Het is ook geweldig hoe Rick Claudia’s kutje verwent. De manier waarop Rick door haar gleuf likt geeft een geweldig gevoel. Claudia vindt het een geweldig lekkere ervaring. Maar als Rick zijn mond op haar kutje zet en hard begint te zuigen, was het niet meer te houden. Ze rent onomkeerbaar recht op haar eerste orgasme van deze avond af. Dat bijzondere gevoel wordt steeds sterker en Claudia kan een kreet van genot niet meer onderdrukken. Haar lichaam begint helemaal te schokken, dit gevoel houdt zeker wel een volle minuut aan. Als het over is, is ze helemaal uitgeput en blijft zwaar drukkend op Rick liggen.
Rick, die door het orgasme van Claudia nog meer opgewonden is geraakt, werkt zich onder Claudia weg en trekt haar op de knieën. Claudia, nog verdoofd door haar orgasme, heeft eerst niet in de gaten wat er gebeurt, maar als ze Ricks eikel tegen haar kontgaatje voelt drukken, schrikt ze op en gilt: “Nee, niet in mijn kontje”. Maar Rick hoort nauwelijks wat Claudia roept en drukt steeds harder. “Nee, alsjeblieft, nee niet doen”, en Claudia probeert weg te kruipen. Maar Rick heeft haar stevig bij haar heupen vastgegrepen. Claudia wordt wanhopig want ze voelt de eikel steeds harder drukken en het doet haar pijn. “Verdorie, ik ben ook zo geil. En je wilde niet dat ik je kutje neukte omdat je bang bent om zwanger te worden. Dus ontspan je, dan valt het wel mee”. “Maar neuk me dan gewoon in mijn kut met een condoom, maar dit trek ik niet. Dit is gewoon te pijnlijk, het is niet glad genoeg”, jammert Claudia. Rick realiseert zich waar hij nu mee bezig is. In zijn geiligheid heeft hij gewoon even niet aan een condoom gedacht. Hij duikt naar de la van het nachtkastje waar hij het doosje met condooms uithaalt. Door de spanning kan hij het doosje eerst niet eens open krijgen, maar uiteindelijk lukt het, Met zijn tanden scheurt hij de verpakking open, haalt het condoom eruit en probeert het over zijn pik te schuiven. Altijd even lastig om te zien wat de buiten- en de binnenkant is en met zo’n spanning helemaal. Maar uiteindelijk lukt het allemaal nog aardig snel. Claudia is weer op haar rug gaan liggen. Ze trekt haar benen zo hoog mogelijk op over Rick’s schouders om zich zo diep mogelijk te laten doorboren door die hete staaf.
Rick zet zijn eikel tegen haar geile kut en penetreert haar. Het is daar allemaal zo nat dat hij amper druk hoeft uit te oefenen om haar kut binnen te dringen. Rick’s bewegingen planten zich voort tot diep in haar kutje. Ze kreunen zwoel. Claudia stoot haar bekken wild vooruit, telkens als Rick in haar binnendringt. Hun stoten doen haar borsten verleidelijk bewegen. Rick kijkt gefascineerd naar haar stijve tepels, oh wat zijn die toch mooi. En wat een heerlijk gevoel is dit toch altijd. Maar het is ook al weer zo’n tijd geleden dat hij nog echt een vrouw heeft geneukt.
Door de verwarring bij de poging om haar kontje binnen te dringen is Claudia toch nog steeds wat overstuur. De tedere behandeling door Rick van nog maar een paar minuten geleden was nu plotseling even omgeslagen in wild en onbeheerst gedrag. Dat vindt ze jammer, hebben alle mannen nu zo’n ruwe kant? Maar ze kan het ook wel begrijpen, Rick is ook zo opgewonden. Maar gelukkig is hij haar kont niet binnengedrongen. Daar moet ze niet aan denken. Maar nu neukt hij haar zo lekker stevig, maar toch heel teder.
Rick is zo opgewonden dat het niet lang duurt voordat hij zijn orgasme ook voelt opkomen door het zaad dat van zijn ballen naar zijn pik stroomt. Gelukkig heeft hij een condoom om zodat hij zijn pik niet alweer uit haar kut hoeft te halen. Hij kan fijn doorgaan zo. Maar hij probeert zijn orgasme nog even tegen te houden, maar als hij aan het wild schokkende bekken van Claudia voelt dat zijn taak volbracht is, is zijn orgasme niet meer tegen te houden en spuit Rick met een oerkreet zijn condoom vol.

“Was het fijn schat?”, vraagt Rick. Claudia knikt zonder dat ze iets kan zeggen. “Sorry lieverd”, zegt Rick, en haalt zijn half harde pik uit Claudia’s drijfnatte kutje en gaat naast haar op bed liggen. Claudia haalt het condoom van zijn pik en sluit deze af door er een knoopje in te leggen. “Sorry ik weet ook niet wat me overkwam schat, zo ben ik nooit en ik schrok gewoon van mezelf. Ik hou er normaal gesproken zelfs niet van om een kontje binnen te dringen. Het kontje rimmen of misschien zacht een vingertop ertegen drukken oké, maar dit nee. Maar mijn god jij bent toch ook zo’n mooie en heerlijke vrouw, en ik was ook zo verschrikkelijk opgewonden.”

“Ik snap het Rick en het geeft niet lieverd. Ik schrok alleen heel erg, want ik ken je pas, en kort daarvoor was je zo zachtaardig en dat vond ik echt zo heerlijk. En ik was misschien ook onduidelijk geweest wat ik precies wilde. Maar dat weet ik zelf eigenlijk ook nog steeds niet. Ik zit nog steeds in zo’n tweestrijd. Er is nog steeds een stemmetje in me die dit allemaal niet goed vindt. Maar ik vind het allemaal zo verschrikkelijk lekker.” Rick antwoordt met een kleine traan op zijn wang: “Dit zal nooit meer gebeuren schat, dat beloof ik.” Claudia veegt met haar vingers de traan van Rick’s wang en kust hem zacht. “Schat het gevoel wat jij me geeft heb ik nog nooit gevoeld. En geloof me Rick, zelfs toen je bijna mijn kontje binnen drong kreeg ik bijna weer een orgasme. Maar de pijn werd te heftig. Ik denk dat het allemaal nog niet glad genoeg was en ik kon me toen niet echt ontspannen. Eigenlijk zou ik het best wel eens samen willen proberen, maar dan in een heel ontspannen sfeer en niet op het moment dat één van ons tweeën op klaarkomen staat. Maar je zei dat je er eigenlijk niet van houdt, dus misschien moeten we het ook maar niet doen dan.”
Rick strijkt met zijn hand door de haren van Claudia en fluistert: “Ik hou van je schat. Ik weet dat het een verboden liefde is maar ik kan er niet omheen. Je bent het mooiste, het liefste en het lekkerste wat me ooit overkomen is en ik wil je nooit meer kwijt. En als jij het graag wilt proberen, wie ben ik dan om te weigeren”, lacht hij. Hij kust haar op haar zachte warme lippen en Claudia beantwoordt de kus door haar mond te openen en haar tong langs die van Rick te laten glijden voor een intieme sensuele zoen. “Ooooooooh, schat, mmmmmmmmmmmmm”, gromt Rick met rillingen van genot door heel zijn lijf. Ze moesten allebei echt even bijkomen van deze hevige vrijpartij, daarom was het lekker om zo een tijdje tegen elkaar aan te liggen.
Na een halfuurtje gaat Rick op zijn rug liggen en Claudia kroelt met haar vingers door zijn borsthaar. Al snel steekt de harde neukstaaf van Rick weer fier omhoog. “Zo te zien ben jij er weer helemaal klaar voor”, lacht Claudia. Claudia’s hand glijdt naar beneden om Rick’s ballen zacht te masseren en met haar wijsvinger drukt zij nu tegen zijn kontgaatje. Ze neemt Rick’s liefdesschacht in haar mond en begint hem heerlijk te zuigen. Ze proeft het sperma dat op zijn pik en in de pisbuis was achtergebleven. “Oh my god, wat doe je dat toch heerlijk”, zegt Rick met hijgende stem. Terwijl ze doorgaat met pijpen draait Claudia haar kontje in de richting van Rick’s hoofd en zegt met een zachte hijgende stem: “Proef me schat”. Rick zet zijn mond op de kut van Claudia en haalt zijn tong diep door haar kut heen. Hij proeft zo het heerlijk zilte vocht van Claudia. Oh wat is dat lekker geil. Rick steekt twee vingers in de zeiknatte gleuf van Claudia en begint die heen en weer te halen. Hij buigt de vingers licht in haar kutje en probeert haar G-spot te raken. Al gauw voelt hij dat hij goed bezig is, want haar kutje begint al snel te schokken. “Ooooooh wat doe je toch met me Rick, ga door, ga door, ik kom al bijna weer.”
“MMMMMMMM laat je maar lekker gaan schat”, zegt Rick die weet dat Claudia al heel snel heftig en misschien wel spuitend klaar zal komen. “Kom maar lieverd”. En met schokkende bewegingen komt Claudia klaar. Claudia zuigt door haar orgasme hard aan Rick’s pik die op zijn beurt een explosie van zijn warme zaad zo in Claudia’s keel spuit.
Ze vallen beiden weer uitgeput naast elkaar neer op het bed. Claudia heeft haar mond nog vol met Rick’s zaad en weet niet goed waar ze het moet laten. Ze wil het eigenlijk niet doorslikken. Een klein beetje achtergebleven zaad op de pik zoals zojuist dat ging nog wel, maar een hele lading, dat is haar echt te veel. Ze zoekt naar een handdoek maar kan die zo gauw niet vinden. “Geef maar aan mij schat”, zegt Rick en hij trekt haar gezicht naar zich toe en drukt zijn mond op die van Claudia. “Laat het zaad maar in mijn mond lopen” zegt Rick en hij steekt zijn tong in haar mond en begint een heerlijke tongzoen waarbij het speeksel van hen beiden wordt vermengd met Rick’s zaad. Rick slikt het zaad meteen door. Voor Claudia is dit een hele geile ervaring, dit heeft ze nog nooit meegemaakt. “Oh lieverd, wat stoer. Mannen willen altijd wel graag dat de vrouw slikt, maar zelf doen ze het nooit. Dat jij dit nu doet vind ik wel heel lief, maar ook wel opwindend. Ik voel me nu weer wat schuldig, dat ik het niet wilde.” “Geeft niet schat, jouw kans komt nog wel”, lacht Rick. “Nou voorlopig even niet, ik ben helemaal uitgeput”, antwoordt Claudia, “ik ben al verbaasd dat we beiden zo snel al weer klaar kwamen, maar nu wil ik eerst even rusten want alles is nu zo gevoelig. Zal ik even een kopje thee zetten?” “Mmmmm ja dat lijkt me heerlijk schat.”
Claudia kruipt uit bed, en trekt de veel te grote blouse van Rick snel aan en loopt naar de keuken.
Rick komt niet veel later achter haar aan en wijst haar aan waar alles staat. Claudia zet de waterkoker alvast aan. “Rick welke thee wil je?”, en Rick wijst naar een potje waar “Liefdesthee” op staat. “Die daar, die is echt zo heerlijk.” “Hahahahaha”, lacht Claudia, “nou als het net zo lekker is als jouw liefde dan klopt dat zeker wel”.

Na een lekker kopje liefdesthee kruipen ze heerlijk dicht tegen elkaar aan op de bank. Rick streelt Claudia zacht door haar haren. “Je bent echt een mooie vrouw Claudia, en wat voel ik me goed als ik bij je ben.” Claudia kijkt Rick in zijn felblauwe ogen en zegt: “Ja, datzelfde gevoel heb ik ook schat. Alleen het verwart me ook heel erg. Aan de ene kant voel ik me waanzinnig schuldig tegenover Stef, maar aan de andere kant windt het me zo enorm op en voelt het zo goed en lekker met jou”. “Ik begrijp wat je bedoelt schat. En het laatste wat ik wil is een huwelijk kapot maken. Maar nu we hier aan zijn begonnen hoop ik wel dat we elkaar wel blijven zien. Of denk je dat het beter is dat wel elkaar hierna niet meer zien?”
“Neeeee”, zucht Claudia, “het is gewoon echt heerlijk met jou. En ik wil ook meer. Het enige is dat we wel heel voorzichtig moeten zijn. Stef en ik zijn wel open tegen elkaar. Maar dat ik nu met je naar bed ben geweest mag hij echt nooit te weten komen. Ik heb ook zoveel aan hem te danken, dat vertel ik je misschien nog wel eens. Ik zou hem ook echt niet kwijt willen raken. Waarom ben je ook zo lief en lekker”, grapt Claudia? “Ja, dat kan ik ook tegen jou zeggen schoonheid”, waarna beide monden elkaar weer opzoeken voor een heerlijke tongzoen. En voor ze het weten betasten Claudia en Rick elkaars warme, zachte lichamen weer.
Claudia staat even op en draait zich naar Rick toe, stapt met een been over de benen van Rick loopt een beetje naar voren en laat zich langzaam zakken. Claudia neemt zijn harde staaf in de hand en laat zich verder zakken tot ze de eikel tussen haar schaamlippen voelt. De keiharde lul van Rick wordt zo langzaam naar binnen gezogen. Ze zakt verder totdat ze op de schoot van Rick zit, met zijn harde lul diep in haar drijfnatte kutje, en ze begint hem te berijden. “Wat doe je nou lieverd, ik heb nog niet weer ….”. Claudia drukt haar mond op die van Rick zodat hij niet verder kan praten.
Rick grijpt met zijn handen naar Claudia’s borsten en begint ze te kneden. Daarbij knijpt hij zachtjes in Claudia’s harde tepels, wat bij haar weer een zachte kreun veroorzaakt. Op beide gezichten verschijnt een gelukzalige glimlach. “Wat een lekkere strakke kut heb jij”, zegt Rick in vervoering. Claudia lacht tevreden en antwoordt dat het met zo’n dikke tamp als van hem het al snel strak zit. Rick geniet er zichtbaar van dat Claudia z’n lul zo heerlijk melkt met haar kutspieren. Hij kan de aanblik van die voor zijn ogen fantastisch deinende tieten niet weerstaan, hij neemt ze in z’n beide handen en kneedt ze terwijl z’n onderlichaam harmonisch mee blijft neuken op haar ritme. Wanneer Claudia zakt stoot Rick diep haar kutje binnen.
Plotseling stopt Claudia en kruipt van Rick af, niet omdat ze het wil maar omdat het moet want ze voelt dat ze beiden op het punt staan om weer klaar te komen. Rick draait Claudia op haar rug en fluistert hijgend tegen Claudia: “Vertrouw je me schat?” “Ja Rick, ik vertrouw je totaal.” “Wacht maar even”, Rick loopt weg en komt even later terug met een een blinddoek en doet deze voor de ogen van Claudia. Claudia voelt de opwinding door al de vezels van haar lichaam gieren. Ze ziet nu niets meer maar hoort dat Rick nog iets pakt en hoort dat hij met iets bezig is. Ze weet alleen niet wat. Opeens hoort ze Rick een lucifer aansteken en ruikt ze dat Rick een kaars, of zoiets, aansteekt. De spanning giert door haar lijf en ze voelt haar kut steeds natter worden en voelt alweer dat het volgende orgasme niet meer ver weg is.
Claudia licht nog steeds op haar rug, en voelt nu hoe Rick haar linker arm pakt en en vastbindt aan de armleuning van de bank en daarna haar rechter arm. “Wat doe je nou Rick, dit vind ik eng hoor.” “Vertrouw me maar lieverd, ik doe niets wat je niet aankan. Maar als je dit niet wilt dan stoppen we meteen hoor”. Claudia schudt haar hoofd, “nee, ga maar door, maar ik vind het wel heel spannend”. “Dat is het ook” zegt Rick, “want nu ben je helemaal van mij en kan ik doen met je wat ik wil.”
Deze opmerking doet Claudia wel schrikken, maar ze vertrouwt Rick volledig.

“OOOOOOHHHHH Rick dit maakt me zo enorm geil. Ik geef me helemaal over aan jou.”
Nu pakt Rick de brandende kaars en houdt hem boven de borsten van Claudia en houdt deze kaars een beetje schuin zodat er een klein beetje kaarsvet op de borsten van Claudia terecht komt.
Claudia schrikt en voelt even een hevige pijn. “Aaaaaaaaaaaaaaa” kreunt Claudia hard.
Niet van de pijn maar meer van de opwinding die de pijnscheut geeft zodra ze het kaarsvet op haar warme zacht huid voelt stollen. Rick geniet van het hevig schokkende lijf van Claudia. Een tweede druppel kaarsvet laat hij precies op haar rechter tepel landen. De pijn en opwinding is daardoor zo hevig dat Claudia spontaan spuitend klaar komt. “OOOOOH schat wat doe je me aan”, hijgt Claudia. “Ik herken mezelf niet meer maar dit voelt zo heerlijk en geil.”
Rick blaast de kaars uit, doet de blinddoek af en maakt haar armen weer los. “Ik hoef niet meer te vragen of je dit lekker vond”, lacht Rick, “je spoot me haast van de bank af, hihihihi”. Claudia kijkt met rode wangen naar de vochtige plek op de bank. “Wat is er gebeurd?” “Nou je kwam spuitend klaar meid, wat was dat geil om te zien”. “Dat is mij nog nooit gebeurd, maar Wow zo heb ik ook nog nooit van seks genoten Rick, ik hoop dat het geen vlek achterlaat op de bank.” “Nou”, zegt Rick, “voor mij was dit ook nieuw en ik moet zeggen dat het mij ook enorm opwond. En toen ik jou spuitend zag komen kwam ik ook gelijk keihard klaar. Kijk maar eens op je buik en borsten.” Claudia kijkt en ziet dikke klodders zaad op haar buik en druipend over haar tepels en borsten. Met haar vingers veegt ze wat sperma van haar tepel, kijkt Rick diep in zijn ogen en steekt de vinger met Rick’s zaad in haar mond en likt die schoon. Vervolgens slikt ze het zaad door. Ze vindt het niet echt lekker smaken, ze kan de smaak niet goed omschrijven, maar oh, wat is dit toch geil. Dit heeft ze allemaal nog nooit beleefd. Claudia kijkt ook naar het hard geworden kaarsvet op haar borst. Ze krabt het een beetje los. Oeps, ze ziet dat er wat rode huid op haar borst zit, waar het kaarsvet zat. “Ik hoop dat dat morgen wel weg is anders heb ik heel wat uit te leggen aan Stef”.
“Wacht maar even”. Rick gaat naar de badkamer, pakt een washandje en dompelt het in warm water. Hij gaat naar Claudia en wrijft met het washandje zacht over haar borsten. “Morgen zie je er niets meer van schat”. Hij legt het washandje weer op de salontafel en kruipt weer tegen Claudia aan om haar zacht te strelen. “Schat, dit was voor mij een geweldige nieuwe ervaring. Dank je wel voor het vertrouwen dat je in me hebt.” “Het is eigenlijk wel heel gek”, zegt Claudia. “Thuis wil Stef mij ook graag eens vastbinden en dat wil ik dan niet, en jou laat ik het zo doen. En die pijn van jou is ook zo apart. Op het moment zelf doet, bijv. dat kaarsvet, wel pijn maar daarna krijg ik daarvan een heel lekker geil gevoel. Thuis voel ik alleen maar pijn en daarna geen genot. Ik voel me daar ook nu best wel schuldig over.” “Ja, ik weet eigenlijk ook niet hoe dat werkt, dat schijnt de adrenaline in je lijf te zijn, maar waarom dat bij je thuis niet zo werkt, dat weet ik ook niet. Misschien dat het hier uitsluitend lust is wat we doen, terwijl je thuis veel meer je best wil doen om te voldoen aan Stef’s wensen? Ik ben in ieder geval wel blij dat je hier hebt genoten.” “Het is in ieder geval allemaal heel raar. Volgens mij heb ik vandaag wel tien keer gezegd: “Ik ga niet met je naar huis, ik ga niet uit de kleren, ik ga niet in je bed, ik ga je niet pijpen, ik laat me niet door je neuken. En al die dingen heb ik toch gedaan. We hebben zelfs zonder condoom geneukt. Ik hoop maar dat het goed gaat, maar ik ben niet echt in mijn vruchtbare periode, dus ik denk dat het wel meevalt. Maar door dit alles schaam ik me dood. Rick moet even om Claudia lachen. Hij kust haar zacht op haar lippen. “Ik heb je lief Claudia”.

De volgende ochtend moeten Rick en Claudia al weer vroeg opstaan, want Rick moet naar zijn werk. Claudia was al vroeg wakker geweest en had de hele tijd gekeken naar Rick’s mooie lichaam. Toen Rick ook wakker werd hadden ze nog even gezoend, voor seks was er eigenlijk geen tijd, maar Claudia’s lichaam had het nu ook even niet aangekund. Zo beurs was ze gisteravond geneukt. Hoe vaak was ze eigenlijk wel niet klaar gekomen. Drie keer, nee wel vier keer of misschien wel vijf keer. Ze weet het eigenlijk niet meer. Het was in ieder geval heerlijk. “Voor mij hoef je niet meteen weg hoor”, zei Rick, “het is nu zo druk op de weg. Misschien kan je beter nog even wachten tot een uur of negen, dan wordt het wat rustiger. En je hebt toch geen haast?” “Nou als dat mag, dan zou ik dat wel fijn vinden”. Ze namen met een kus afscheid van elkaar en spraken af om via de mail contact te houden. “Trek de deur maar gewoon achter je dicht, dan komt het wel goed”.

Zo blijft Claudia achter in het huis van Rick. Ze gaat eerst even zitten en leest een tijdschrift dat op de vloer ligt, want ze heeft nog een dik uur voor ze zal vertrekken. Na een tijdje heeft ze het tijdschrift wel gezien en ze kijkt wat om zich heen. Claudia is eigenlijk best wel wat nieuwsgierig hoe Rick woont en ze loopt eens door het appartement. De kamer, de keuken, de slaapkamer en de badkamer had ze wel gezien, maar er waren nog meer deuren. Ze trekt één van de deuren open en dat blijkt een rommelhok te zijn, met wat emmers, een trapje en wat andere troep waar Claudia verder geen belangstelling voor heeft. Als Claudia de andere deur opentrekt merkt ze meteen al dat de deur veel zwaarder is. De kamer is verder behoorlijk leeg, alleen staan er wat kasten en staat er een wat onduidelijke stellage tegen de muur. Ook ziet ze dat er in de muren en het plafond van de kamer verschillende ringen zijn aangebracht. Wat is dit?, denkt Claudia. Ze begint een licht vermoeden te krijgen. Dit is toch niet ……?
Nieuwsgierig loopt ze naar één van de kasten en maakt die voorzichtig open. Eigenlijk zou ze dit niet moeten doen, maar haar nieuwsgierigheid overwint. In de kast hangt verschillende kleding. Ze bekijkt die kleding wat beter en moet wel wat lachen. Haar vermoeden wordt hier bevestigd, dit was duidelijk geen kleding om op je werk of op een feest te dragen. “Ja dat hangt natuurlijk van het werk en het soort feest af”, lacht Claudia in zichzelf. Verder hangen er wat attributen in de kast waarvan ze een aantal wel herkent. Wat zweepjes in verschillende soorten, maar ook een aantal dingen waarvan ze zo niet weet wat de functie is, maar het ziet er allemaal wel heel spannend uit. Ze trekt ook de laden open en ziet daar verschillende dildo’s, veren, tepelklemmen, handboeien en touw liggen. “Oh, oh, stoute jongen”, zegt Claudia, “dat durfde je dus gisteren nog niet met mij”.

Als jullie nieuwsgierig zijn naar de verdere “avonturen” van Claudia en Rick, laat dat dan in een reactie weten. Dan gaan wij (Leo en Brenda) samen weer aan het schrijven. Dat zouden wij helemaal niet erg vinden, want dit verhaal heeft ons ook vele uren plezier opgeleverd. Dus wij kijken zelf ook uit naar de volgende avonturen. B+L

Share this post