De vreemdeling

De vreemdeling

Het was een kristalheldere nacht toen ik de mooiste man die ik ooit had gezien tegenkwam bij de ingang van het restaurant waar ik had afgesproken met mijn beste vriendin. Hij hield galant de deur voor me open en ik bloosde lichtjes. Hij glimlachte naar me en ik kleurde nog wat dieper. Achter me hoorde ik mijn vriendin roepen en ik draaide me om en om helsde haar, terwijl hij me met zijn staalblauwe ogen aankeek ik rilde. Mijn vriendin pakte me bij mijn arm en trok me mee verder het restaurant in. We werden door een gerant naar onze tafel begeleid en namen plaats.

Ik keek om me heen en zag dat de man schuin achter onze tafel aan zijn tafel had plaatsgenomen alleen. Mijn vriendin vertelde ondertussen hoe haar dag was verlopen en antwoordde haar met ja en oh wat vervelend voor je. Maar mijn gedachten waren bij iemand anders ik kon niet ophouden aan die spetter te denken die achter me zat.

Toen kwam de ober aan onze tafel om de bestelling op te nemen en vroeg toen of we wat wilde drinken van de man die aan de tafel achter ons zat. Mijn vriendin keek langs me heen en zei wat een spetter moet je kijken maar ik wist al wie zij bedoelde en we zeiden graag. Toen de ober onze drankjes bracht hoorde ik de man van zijn stoel opstaan en onze kant uitkomen. Bij onze tafel aangekomen stelde hij zich voor als Rob en mijn vriendin zei ik ben Betsie en dat is Maaike aangenaam, wilt u misschien bij ons aan de tafel plaatsnemen waarop hij zei graag.

Ik kreeg het plotseling gloeiend heet. Rob keek me aan en vroeg je gloeit helemaal ben je niet in orde en ik hakkelde nee hoor het gaat goed. De ober kwam met de voorgerechten en we aten in stilte. Toen ging er een mobiele telefoon en Betsie pakte haar telefoon uit haar tas en nam op draaide zich van ons af en sprak op zachte toon hallo met Betsie en riep toen nee toch ik kom er nu aan. Ze greep haar tas en zei ik moet gaan het spijt me dat ik je hier achter moet laten maar je bent gelukkig niet alleen. Ik bel je morgen en weg was ze. Rob keek me aan en zei vind je het goed dat ik je naar huis begeleid en ik kon alleen maar knikken. In stilte aten we onze gerechten en al gauw kwam het moment dat we het restaurant moesten verlaten.

Toen we buiten in de heldere sterrennacht stonden pakte hij mijn hand en zo liepen we langzaam door de nacht mijn hart sloeg wel 130 x per seconde. Al snel waren we bij mijn appartement aangekomen en ik aarzelde maar vroeg hem toch om even binnen te komen wat hij accepteerde. Binnen trokken we onze jassen uit en namen plaats op de bank. Ik opende mijn mond om iets te zeggen maar op dat moment zat hij zo dicht bij me dat ik bijna niet meer kon ademen en hij kuste me hartstochtelijk onze tongen vonden elkaar en ik kuste hem vurig terug. Zijn handen gingen onder mijn korte rokje en streelde mijn bovenbenen zachtjes en ging verder omhoog aan de binnenkant van mijn dijen. Mijn adem stokte en ik liet me achterover op de bank zakken terwijl hij me nog steeds streelde. Ik trok hem aan zijn stropdas naar me toe en begon langzaam zijn overhemd los te knopen zijn stropdas deed ik over zijn hoofd heen af en smeet die op de grond met zijn overhemd er achter aan.

Intussen had hij mijn rokje losgeritst en langs mijn heupen omlaag getrokken. Nu zat ik in string truitje en bh voor hem en hij met blote borst ik rilde van opwinding zo mooi al hij was. Mijn handen gingen naar de knoop van zijn broek en maakte die los en vervolgens zijn rits en trok die naar beneden om vervolgens de broek over zijn smalle heupen naar beneden te trekken. Hij zat nu in alleen een strakke boxershort voor me en hij keek me met glanzende ogen aan terwijl hij het truitje over mijn hoofd trok en mijn kanten bh losmaakte en mijn borsten sprongen naar voren. Nu had ik alleen nog een string aan, hij begon mijn borsten zachtjes te strelen en mijn tepels reageerden onmiddellijk werden harder en ik kreunde zachtjes.

Hij pakte mijn handen en leidde deze naar zijn boxershort en zei me trek hem uit en ik gehoorzaamde hem en trok hem naar beneden zijn stijve pik sprong eruit en ik hapte naar adem adembenemend. Hij trok met 1 hand mijn string uit en ging met zijn hand voorzichtig langs mijn schaamlippen en kreunde weer en spreidde mijn benen lichtjes om hem de ruimte te geven hij knielde voor me en zijn tong vond mijn klit en hij ging er zachtjes mee heen en weer en met zijn vingers ging hij mijn kut in mijn onderlichaam kwam omhoog en ik kreunde harder en vroeg om meer. Hij lachte zachtjes en schoof 3 vingers naar binnen terwijl hij met zijn tong sneller om mijn klit heenging ik riep ooh ja harder en dieper neuk me alsjeblieft hij keek me aan en zei wil je me in je voelen en ik kon alleen maar knikken. Hij stond op ging op me liggen en stootte diep bij me naar binnen en ik kreunde luid en zei neuk me hard en diep en hij begon te bewegen en ik bewoog met hem mee totdat ik het niet langer meer tegen kon houden en luid kreunend klaar kwam.

Maar het was nog niet genoeg hij haalde zijn keiharde pik uit mijn kut zei dat ik op mijn knieen moest gaan zitten wat ik zonder protest deed hij ging achter me zitten trok mijn billen iets uitelkaar en drong voorzichtig mijn kont binnen ik kreunde diep in mijn keel ooh god wat was dat gevoel geweldig en hij begon langzaam te bewegen en steeds iets dieper ik stootte met mijn billen tegen hem aan en dit gevoel die keiharde pik in mijn anus was onbeschrijflijk lekker. Hij stootte steeds sneller en dieper tot het moment dat ik voor de 2e x klaarkwam en hij met de allerlaatste diepe stoot kreunend zijn zaad diep in me spoot.Ik zakte langzaam door mijn knieen heen en hij kwam op mijn rug nog steeds in me tot rust. Wat was ik heerlijk geneukt hij neukte zoals hij eruit zag en zoals ik had gehoopt.

Hij trok zich terug en ging zitten en ik draaide me om met mijn gezicht naar hem toe en zag dat hij al weer stijf werd keek hem aan en vroeg of ik hem mocht pijpen hij pakte mijn hoofd en trok dat naar zijn harde pik toe en ik legde mijn lippen om zijn eikel heen en begon die langzaam te strelen met mijn tong en mijn handen masseerden intussen zijn ballen. Hij greep mijn hoofd beet en stootte zijn pik diep mijn mond in steeds weer in en uit steeds sneller totdat hij met een diepe kreun klaarkwam diep in mijn keel en het zaad diep in mijn keel spoot heerlijk. Dit was zonder overdrijven een van de beste vrijpartijen die ik had beleefd sinds lange tijden. Niet lang daarna kleedde hij zich aan kuste me lang draaide zich om en verliet mijn appartement ik heb hem nooit meer gezien.

Share this post