Zwemmen

Het was mijn eerste echte avontuurtje, ik denk dat ik een jaar of zestien was. We gingen regelmatig zwemmen met een groepje van vier meiden en vier jongens. Eigenlijk waren het twee groepjes, die toevallig samen naar het zwembad gingen. Als we eenmaal daar waren gingen we onze eigen weg. Het meidengroepje bestond uit mijzelf en drie vriendinnen, het jongensgroepje bestond uit de broer van één van mijn vriendinnen en drie vrienden van hem. Er was een flink leeftijdsverschil, die jongens waren al zeker een jaar of twintig.

Ik denk dat dat vooral de reden is geweest dat ik mijn ogen niet van ze af kon houden. In mijn klas waren de jongens kleiner dan ik. Ze gingen nog belletje trekken na school en dachten mij te kunnen versieren door aan mijn haren te trekken en mijn etui af te pakken. Ik was al toe aan een ander soort contact, dus tijdens het wekelijkse zwemuitje bekeek ik de jongens aandachtig. Sterke lijven met brede schouders. Ze waren zeker één of twee koppen groter dan ik en aan de onderkant van hun buik, net onder hun navel, hadden ze allemaal een streepje haar dat mij enorm fascineerde, omdat het onder de rand van hun zwembroek verdween. Nachtenlang heb ik ervan wakker gelegen, mijn lijf gloeiend heet terwijl ik fantaseerde hoe ik de broer van mijn vriendin onder water stiekem aan zou kunnen raken. Dat spoor van kleine haartjes met mijn hand zou volgen en uit zou komen bij zijn harde lul. Ik kon er niet van slapen en raakte mezelf aan waar ik zijn handen wilde voelen.

Er zijn van die momenten in je leven dat je gewoon ontzettend veel geluk hebt. Het was tijd voor ons zwemuitje en de één na de ander belde af. Ik stond te trillen op mijn benen toen hij me kwam ophalen, helemaal alleen. Wij twee waren de enigen die konden die week. Ergens had ik verwacht dat het dan niet door zou gaan, maar jawel hoor, hij stond keurig op tijd voor de deur. Onderweg naar het zwembad praatten we gezellig, hoewel ik soms wat ongemakkelijk heen en weer schoof op mijn stoel. Bij mezelf dacht ik “Kom op, Rox! Dit is je kans.” Ik had geen idee of hij ooit wel eens dacht aan seks met mij, misschien was ik voor hem wel gewoon een vriendinnetje van zijn kleine zusje. Zou ik het durven om hem aan te raken? Zou hij me niet veel te jong vinden? Ik moest een poging wagen, want volgende week zouden er weer anderen bij zijn. Als ik nu niets zou ondernemen, zou er waarschijnlijk nooit iets gaan gebeuren tussen ons. Maar hoe moest ik, als meisje van veertien, zo’n kerel verleiden die veel meer ervaring had dan ik?

Tijdens het zwemmen trok ik zijn aandacht op de enige manier die ik kende. Ik probeerde hem vanaf de kant in het water te duwen. Hij was natuurlijk veel sterker dan ik, dus na een korte worsteling waren de rollen omgedraaid en gooide hij mij met gemak het zwembad in. In het water stoeiden en speelden we met elkaar, maar ik zorgde er wel voor dat ik mijn lichaam daarbij net iets langer tegen het zijne hield dan echt noodzakelijk was. Het voelde heerlijk om keer op keer door hem overmeesterd te worden, terwijl mijn natte lijf steeds langs hem gleed. Een paar keer dacht ik te voelen dat hij een stijve had, maar het waren steeds maar vluchtige momenten dat ik met een been, of met mijn buik of billen even tegen hem aankwam. Ik wist het niet zeker, maar alleen al van de gedachte werd ik helemaal warm en begon het te tintelen tussen mijn benen. Het liefst had ik mijn handen in zijn zwembroek laten glijden, maar ik durfde het niet. Wat nou als ik alle signalen verkeerd had geïnterpreteerd en het echt alleen een speelse stoeipartij was zonder verdere bedoelingen? Dan zou ik mooi voor schut staan als hij aan iedereen zou doorvertellen dat ik had geprobeerd hem aan te raken of te zoenen.

Toen het tijd was om ons weer aan te gaan kleden, had ik nog steeds niet meer gedaan dan een keer mijn armen stevig om zijn nek slaan zodat hij me niet kopje onder kon duwen. Had ik mijn kans laten schieten? Ik had het risico moeten durven nemen een stapje verder te gaan, maar nu was het te laat! We haalden onze spullen uit de kluisjes en liepen naar de kleedhokjes. Mijn hart begon keihard te bonzen in mijn keel toen ik besefte dat ik nog niet al mijn kansen had verspeeld. Hij opende een hokje en op dat moment zette ik een stap in zijn richting. Om zijn reactie te peilen, bleef ik hem aankijken terwijl ik met ingehouden adem zijn kleedhokje binnen stapte.

Toen ging het ineens heel snel. Voor ik het wist waren we naakt, hij drukte mijn lichaam tegen de wand en zoende me zoals ik nog nooit gezoend was. Ik kon de lust proeven in zijn mond en voelen in zijn aanraking. Hij wilde dit net zo graag als ik! Zijn harde lul wreef langs mijn clitje en ik slaakte zachte kreetjes van genot. Terwijl hij mijn borsten kneedde, hield hij zijn mond stevig op de mijne om te voorkomen dat ze in het hokje naast ons konden horen hoe ik mijn hoogtepunt bereikte. Ik zou me met veel plezier door hem hebben laten ontmaagden op dat moment, maar helaas hadden we geen van beiden bedacht om een condoom mee te nemen. “Pijp me,” zei hij zachtjes in mijn oor. Ik stond zo te trillen op mijn benen dat ik vanzelf al door mijn knieën zakte. Eindelijk kon ik hem aanraken waar ik het al zo lang wilde. Ik nam zijn stijve pik in mijn hand en hij voelde gloeiend heet aan. Ik kon de verleiding niet weerstaan hem tegen mijn gezicht aan te houden, mijn wang erlangs te laten glijden en daarna mijn lippen. Ik had nog nooit eerder een mannelijk geslachtsdeel aangeraakt, maar ik deed gewoon wat voor mij goed voelde om te doen. Ik likte, kuste en streelde hem daar. Uit mijn biologieboek wist ik dat de eikel het gevoeligst was, dus die bewaarde ik voor het laatst. Toen ik langzaam de volle lengte in mijn mondje liet glijden, keek ik even omhoog naar zijn gezicht. Zijn ogen waren gesloten en met zijn handen zocht hij steun tegen de wanden van het hokje. Ik geloof dat ik het best aardig deed. Het duurde niet lang voordat hij me even aankeek en in een trillend gefluister vroeg: “Slik je?” Ik haalde mijn schouders op. Wist ik veel! Ik had nog nooit sperma geproefd. Plotseling trok hij zich terug uit mijn mond en spoot helemaal over me heen. Mijn borsten, mijn buik, mijn schouders en mijn gezicht zaten helemaal onder. Als ik eraan terugdenk word ik weer geil. Ik wreef het sperma uit over mijn borsten, die er helemaal van gingen glimmen. Ik veegde het uit mijn gezicht en likte het van mijn vingers. Het bleek best lekker te zijn. “Schiet op en kleed je aan,” beval hij, “Geen woord hierover, mijn vriendin mag dit nooit te weten komen!”

Share this post