In de bus

Mijn auto was die dag stuk dus ik was met de bus naar de stad geweest. Ik was niet echt geslaagd met wat ik wilde kopen dus ik was een beetje chagrijnig. De bus was ook nog stampvol toen ik terug ging wat mijn bui niet beter maakte. Ik moest ergens achterin staan, alle zitplaatsen waren bezet. Ik moest toch wel een half uur in de bus staan dus ik pr obeerde me er maar overheen te zetten. Ik had mijn tassen in het rek boven me gegooid en bleef rustig staan. Toen de bus voor de zoveelste keer stopte, stapte er een knappe neger in de bus. Hij keer rond en zag dat hij ook moest staan. Hij liep bij me langs en lachte vriendelijk naar me. Dit deed me echt goed na zo’n rotdag. Op zich was er achter me ruimte genoeg waar hij kon staan maar hij ging vlak achter me staan. Ik voelde zijn hete adem in mijn nek. Op zich vond ik dat niet eens raar voelen ik kreeg er zelfs kippenvel van.

Hij bleef dicht bij me staan en toen de bus onverwachts moest remmen voelde ik meteen zijn armen om me heen. Ik keek hem dankbaar aan. Als hij dat niet had gedaan dan was ik door de bus heengerolt met alle gevolgen. Toen de bus verder reed bleef hij me vasthouden. Normaal had ik dat nooit toegelaten maar dit voelde gewoon fijn.

Opeens voelde ik dat hij nog dichter tegen me aan kwam staan en zijn onderlichaam tegen me aanduwde. Ik voelde zijn harde mannelijkheid tegen me aanduwen en er ging een schokje van genot door me heen. Voordat ik wat kon zeggen of doen fluisterde hij in mijn oor of ik ook geil was. Hij was geil van mij geworden en hij wilde niets liever dan me verwennen en lekker neuken. Het was of ik in trance was. Voor ik er erg in had had ik al ja gezegd. Hij keek me dankbaar aan en duwde zijn lichaam nog steviger tegen me aan. Bij de eerstvolgende halte zei hij dat we er uit moesten. Hij wilde me dus mee naar zijn huis nemen. Dit deed ik liever dan naar mijn huis gaan want ik had nog al last van glurende buren.

We stapten uit en we begonnen te lopen. Al snel legde hij zijn arm om me heen en fluisterde allemaal lieve woordjes in mijn oor. Na een minuut of 5 waren we bij zijn huis. Hij deed de deur open en liet me binnen gaan. Het zag er gezellig uit. Hij hielp me uit mijn jas en hield me een stukje van hem af om me te bekijken. Ik kreeg er een kleur van. Toen hij dat zag stelde hij me gerust door te zeggen dat hij niets zou doen wat ik niet zou willen. Meteen daarna vroeg hij aan me wat ik het liefst zou willen. Ik keek naar zijn kruis en zei dat ik hem wilde pijpen.

Hij stelde voor dat we naar boven zouden gaan, daar kon niemand ons zien en daar stond zijn bed ook, zei hij met een knipoog erbij. Hij liet mij voorgaan en terwijl ik de trap op liep voelde ik zijn hand op mijn billen. Mijn zenuwen waren verdwenen, ik besloot alleen maar te genieten. Halverwege de trap pakte hij me beet en liet me zitten. Ik zat nu op ooghoogte met hem. Hij boog zich naar me toe en gaf me een heerlijke tongzoen. Ondertussen voelde ik zijn handen overal. Hij wist alle lekkere plekjes te vinden. Ondertussen kleedde hij me uit. Toen ik naakt voor hem zat bekeek hij me nog een keer en zei dat hij me een geile vrouw vond. Hij was meteen verkocht toen hij me in de bus zag staan. Al snel begon hij me op de trap te verwennen. Hij begon met mijn tepels, daar zoog hij lekker stevig aan en zijn handen bewogen naar beneden. Ik was behoorlijk nat geworden, toen hij dat voelde begon hij me heerlijk te vingeren. Hij hoefde niet lang door te gaan. Ik kwam al snel kreunend en kronkelend klaar.

Hij liet me een beetje bijkomen en wees me toen zijn slaapkamer. Hij liet me weer voor lopen. Ik ging op zijn bed zitten en wenkte hem dichterbij me. Toen hij voor me stond begon ik zijn pik door zijn broek heen te strelen. Ik deed al snel zijn spijkerbroek en slip naar beneden en zag zijn grote paal fier omhoog staan. Ik had wel eens gehoord dat negers altijd een grote lul hebben, ik zag nu dat het waar was. Ik begon hem te strelen en elke centimeter aan te raken. Hij was helemaal in extase. Zijn ogen had hij dicht en hij kreunde zacht van genot. Ik besloot mijn tong ook mee te laten doen. Ik begon bij zijn ballen. Daar liet ik langzaam het puntje van mijn tong bij langs gaan. Langzaam bewoog ik omhoog en ik ging met mijn tong de lengte van zijn paal likken. Toen ik bij zijn eikel aankwam likte ik het voorvocht eraf. Hij smaakte zelfs lekker. Ik ging even door met zijn eikel. Ik draaide rondjes met mijn tong erom heen en duwde af en toe mijn tong in zijn pisgaatje.

Opeens duurde het hem te lang. Hij smeekte me om zijn ballen een voor een naar binnen te zuigen. Hij vond dat zo geil en niet veel vrouwen wilden dat doen. Ik was in een stemming dat ik alles wat hij zou vragen zou doen. Ik zoog zijn ballen dus lekker diep naar binnen terwijl ik ondertussen aan zijn pik trok.

Toen hij dat ook niet meer volhield trok hij voorzichtig mijn gezicht en handen weg en legde me op mijn rug op bed. Ik liet ook alles met me doen. Ik was zo geil. Hij kwam over me heen zitten en zei dat hij me wilde neuken. Ik was daar ook klaar voor. Hij ging tussen mijn benen zitten en legde mijn benen in zijn nek. Ik voelde de druppels geil uit mijn spleetje lopen. Hij stootte in een keer zijn lul diep in me. Ik voelde heel even pijn omdat hij zo groot was, maar al snel was het alleen maar heel erg lekker. Hij neukte me door op deze manier tot ik klaar kwam en ging toen van me af. Hij draaide me om zodat ik op handen en knieën voor hem kwam te zitten. Hij kwam achter me en duwde zijn lul weer diep in me. Hij stootte een paar keer en haalde hem er toen even uit. Ik kon niet zien wat hij deed maar hij liet me ook niet lang wachten. Heel voorzichtig duwde hij zijn eikel tegen mijn anus aan. Ik wist dat hij te groot voor me was en vertrouwde hem dan ook volledig. Hij duwde hem er een klein stukje in en stopte toen ermee. Hij stootte hem weer hard in mijn natte grot en begon me nu echt hard te neuken. Zijn handen deed hij om me heen zodat hij bij mijn tepels kon komen. Hij begon ze eerst zachtjes te strelen maar al snel kneep hij er zacht in. We gingen steeds harder tekeer. Ik voelde op een gegeven moment een heerlijk orgasme aankomen en zei dat tegen hem. Ik smeekte hem om mijn kutje vol te spuiten met zijn heerlijke zaad. Door deze woorden van mijn liet hij zich ook helemaal gaan. Hij stootte hem er nog dieper in en op hetzelfde moment kwamen we beiden op een heerlijke manier klaar. Ik voelde zijn zaad diep in me komen.

We bleven nog even naast elkaar liggen en gingen daarna samen douchen. Ik kon niet blijven omdat hij nog een vergadering had. Ik ging met een heerlijk voldaan gevoel naar de bushalte en ben thuis nog een paar keer klaargekomen denkend aan die lekkere seks met die onbekende neger.

Ik heb hem na die tijd nooit weer gezien en vraag me nog weleens af of het echt was of een droom.

Share this post