Geile baas en secretaresse

Geile baas en secretaresse

Moest ik weer naar zijn kamer komen. Wat nu weer, ik was net bezig met het zoveelste verslag. Maar hij is de baas. Dus ik liep weer naar zijn kamer. Daar stond hij voor het raam, met in zijn ene hand zijn telefoon en de andere een of ander rapport. Toen hij me hoorde binnenkomen,gebaarde hij me te gaan zitten. Ik nam plaats en gooide me ene been o ver de andere. Ik zag dat hij naar mijn benen keek. Ik had toch geen gat in mijn panty? Ik durfde niet te kijken. Zijn blik deed me verstijven. Hij was klaar met zijn gesprek en kwam naar me toe gelopen. Hij zei, je stelt me teleur. Ik had niet verwacht dat je zo’n fout kon maken. Ik schrok. Ik deed mijn werk altijd heel secuur. Ik keek hem vragend aan. Je hebt twee rapporten verwisseld en de verkeerde bestanden ingevoerd. Ik voelde me warm worden en verontschuldigde me. Misschien was het omdat ik van schaamte nauwelijks uit mijn woorden kwam maar er speelde een glimlach op zijn gezicht. Hij zei, ik weet wel hoe je het goed kan maken. Ik keek hem niet begrijpend aan. Hij pakte mijn hand en leidde die naar zijn kruis. Ik zag en voelde een enorme bobbel groeien, terwijl hij mijn hand over zijn kruis wreef.

Ik voelde mijn kut spontaan nat worden. Dit was mijn baas, dit kon toch niet. Maar het was zo spannend. Hij zei wat zeg je ervan. Ik keek hem ondeugend aan en ik kon niet anders dan op mijn knieën zakken en zijn broek los maken. Hij bleek geen onderbroek aan te hebben. Wist niet dat hij zo kinky was. Zijn harde pik stond rechtop, klaar om verwend te worden. Ik nam zijn eikel gretig in mijn mond. Ik hoorde hem kreunen van genot. Terwijl ik met mijn tong zijn eikel verwende, masseerde ik met mijn handen zijn ballen. Hij begon steeds harder te kreunen. Hij zei plotseling, nu is het jouw beurt. Hij liep naar zijn bureau en duwde alles op zij en gebaarde me op zijn bureau plaats te nemen. Ik ging zitten terwijl ik mijn benen spreidde. Hij trok ruw mijn rok omhoog en mijn kousen en slipje omlaag. Ik dacht dat ik die heerlijke paal in mijn natte kut zou krijgen maar hij begon aan mijn kut te likken. Hij maakte me gek van verlangen. Terwijl hij me heerlijk likte, masseerde hij stevig mijn borsten. Ik hield het niet meer, het was zo geil. Ik liggend op de bureau van mijn baas, terwijl hij me zo lekker befte.

Ik voelde het komen en ja, ik kwam kreunend klaar. Terwijl ik nog na rilde van dat geile gevoel, duwde hij zijn dikke paal in mijn kut. Wat was dat heerlijk. Hij plaatste zijn ene hand een beetje stevig om mijn hals en kneep er een beetje stevig in. Ik snakte naar adem, wat was dat geil. Ik had geen idee dat hij zo lekker kon neuken. Hij gebaarde me nu om me om te draaien. Ik draaide me om en duwde mijn stevige kont omhoog. Hij hield mijn heupen vast en stootte krachtig in mijn kut. Ik voelde mijn kut nog natter worden van zijn voorvocht en mijn geilheid. Hij stootte steeds harder en harder totdat hij dat heerlijke, geile zaad in me spoot. Ik hoorde hem nog kreunen en hijgen. Ik draaide me om en nam zijn lul weer even in mijn mond. Ik moest hem nog even verwennen en bedanken voor deze heerlijke neukpartij. Hij lachte en zei dat ik een salarisverhoging had verdiend. Natuurlijk was dit niet de laatste keer.

Share this post