Verboden avontuur in een steegje

Verboden avontuur in een steegje

Zoals wel vaker spelen mijn gedachten, of beter eigenlijk, fantasieën, met herinneringen en verlangens aan hem. Aan die klootzak, maar de man die toch mijn gedachten niet onberoerd laat. Mijn lichaam trouwens ook niet.

Om de zoveel tijd dwalen mijn gedachten af naar die ene man. Die man met een reputatie van een bad boy en dat in het verleden ook liet blijken. Hoewel hij niet het type man is op wie ik normaal gesproken val, heeft hij iets onweerstaanbaars. Iets ontzettend aantrekkelijk en geils. Een aantrekkingskracht die ik bij geen enkele andere man ervaar, ook al heb ik hem jaren geleden voor het laatst gezien. De beelden die ik in mijn hoofd zie, zorgen voor een kraakhelder beeld.

In mijn fantasie ben ik niet het verlegen, ietwat preutse meisje, maar juist de verleider, de initiator, degene die zíjn hoofd op hol brengt. Want oh… wat lijkt dat me heerlijk. De aanstichtster te zijn van het vuur, de passie en de lust. Van het verlangen en het avontuur en van de onweerstaanbare maar oh zo verboden seks met hem.

Ik besluit alle grenzen te overschrijden, trek de foute schoenen aan en na jaren een terugkerende fantasie in mijn hoofd te hebben afgespeeld, ga ik er nu een werkelijkheid van maken. Hij getrouwd, ik getrouwd, maar op dit punt maakt me dat niks meer uit…

In een zwart nauwsluitend jurkje met mooi uitgesneden decolleté waar mijn volle borsten extra goed in uit komen, een goede smokey eye en rood gestifte lippen, loop ik schalks langs zijn huis. Ik weet dat zijn vrouw boven bezig is om de kinderkamer in te richten, dat had ik eerder al gezien, en dat hij beneden op de bank zit. Juist, de bank die vlak voor dat raam staat waar ik langs loop. Ik stop even en met een verleidende blik vol lust, kijk ik even naar binnen. Onze ogen vinden elkaar. Op zijn gezicht lees ik verbazing over mijn aanwezigheid, daar wist hij niks van. Maar ook zie ik herkenning. Dezelfde geilheid en lust vormt zicht een houding op zijn gezicht en lichaam.

Ik knipoog naar hem en loop ogenschijnlijk rustig door, de straat in. Ik merk dat hij achter me aan komt. Beiden zeggen we niks, maar lopen we in ons eigen tempo door zijn straat. In een steegje niet ver van zijn huis vandaan, stop ik met lopen en draai mij om zodat ik hem met flinke stappen op mij af zie komen. Mijn adem stokt even en ik slaak dan een zucht. Precies zoals ik had verlangd, kwam hij achter me aan naar het steegje en eenmaal daar keken zijn ogen mij doordringend aan. We zeiden niks, onze ogen strak op elkaar gericht en ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel en mijn inmiddels kletsnatte kutje in mijn slipje.

Na elkaar een paar tellen aangekeken te hebben, duwde hij mij dwingend maar zacht met mijn rug tegen de muur en begon mij gretig te zoenen. Weer stokte mijn adem even terwijl ik hem aan zijn overhemd tegen me aantrok. Zijn handen inmiddels glijdend over mijn lichaam op zoek naar mijn borsten terwijl zijn zoenen zich verplaatsten naar mijn hals. Mijn gevoelige plekje. Ik voel een siddering in mijn lichaam en besluit mijn gevoel uit te drukken op zijn rug. Terwijl mijn nagels hun weg over zijn rug vinden, gaan zijn handen verder op onderzoek uit. Hijgend en kreunend, vinden zijn vingers hun weg naar mijn poesje. Zijn ogen vragen om toestemming en ik knik. Natuurlijk knik ik! Mijn fantasie blijkt werkelijkheid.

Soepel verdwijnt zijn hand onder de rand van mijn jurk en zijn vingers vinden hun weg naar mijn string. Mijn hand glijd inmiddels over zijn billen naar de voorkant van zijn lichaam en ik begin te wrijven over de groeiende erectie in zijn broek. Kneiter hard wordt hij en ik duw mijn heupen in de richting van de zijne. Ze ontmoeten elkaar en zachtjes kreun ik van opwinding en genot. Verlekkerd kijkt hij mij aan en ziet de geilheid in mijn ogen. Dan glijden zijn vingers soepel maar ruw bij mijn kutje naar binnen en begint hij mij vakkundig te vingeren. Er zijn voordelen aan geheime avontuurtjes met een bad boy.

Gauw kijk ik om mij heen of er niemand op straat loopt en ons kan zien, maar zodra ik zie dat het inmiddels donker is geworden en de kust veilig, geef ik mij volledig over. Ik zak door mijn knieën, maak gretig zijn gulp open en haal zijn warme, stijve penis tevoorschijn. Ik was vergeten hoe hij eruit zag, maar het aanblik maakt alles goed. Fier overeind en klaar om in opperste staat van paraatheid te komen. Ik spuug een beetje op zijn penis en vorm dan mijn lippen om zijn mannelijkheid terwijl mijn linkerhand zijn schacht omklemt. Ik lik aan zijn lul, mijn tong speelt met zijn dop en mijn ogen kijken hem geil aan. Dan glijd mijn tong verder naar beneden, likt plagend zijn lies en vind dan zijn weg naar zijn ballen. Hmm… die zijn lekker glad. Nog heel even pijp ik hem, maar dan trekt hij mij omhoog.

Zijn rechter hand en tong verwennen mijn borsten, zijn linkerhand spreid mijn schaamlippen. Ik voel de pulsatie van bloed kloppen terwijl hij met meerdere vingers tegelijk mijn vagina penetreert. Ik merk dat mijn ademhaling sneller gaat en mijn lichaam strak staat van de spanning. Alle aandacht gaat nu naar het vingerwerk beneden, ook zijn ademhaling gaat sneller, en met een kleine maar schelle kreun kom ik klaar, zijn vingers nog in mij. Holy moses! Ik schud nog na van genot, maar veel tijd krijg ik niet.

Gretig duwt hij zijn lul in mijn doorweekte kut naar binnen en zet mij stevig tegen de muur aan. Met zijn arm houdt hij een been opgetild en zijn heupen maken soepele bewegingen die zich uitbetalen in heerlijke diepe stoten. Hijgend in mijn nek, sabbelend aan mijn oor en zijn mond zoekend naar mijn tepel. Ik voel het stoten versnellen en merk aan zijn ademhaling dat hij bijna klaarkomt. Nog voor het zover is, duw ik hem van mij af en zak door mijn knieën. Mijn lippen sluiten zich om zijn lul heen, ik proef een mengeling van zijn en mijn vocht. Hij kreunt, duwt mijn hoofd met zijn handen nog verder over zijn lul en dan laat hij mij los. Hij kan niet meer en kreunend komt hij in mijn mond klaar. Harde, ruwe schokken en het sperma loopt mij in de mond. Ik kijk hem aan en slik het door. Zo proeft de smaak van een verboden avontuur. De smaak van een tot leven gewekte fantasie. Dit smaakt naar meer!

Glimlachend kleden we ons weer aan. Volgens mij heeft niemand ons gezien. Ik geniet van de mix van geilheid en verbazing die nog altijd op zijn gezicht rondhangt. Deze houding en dit avontuur had hij niet van mij verwacht, zegt hij. Flirtend kijk ik hem aan en zeg “Er is nog meer wat jij niet van mij verwacht.” Hij werpt een vluchtige blik op zijn horloge en bedenkt zich dat zijn vrouw nietsvermoedend thuis is. Shit. De uitdrukking op zijn gezicht veranderd en even weet hij zich geen houding te geven. Wat gaat hij doen?

Ik trek mijn jurkje recht en doe mijn haar in een staart. Hij doet het laatste knoopje van zijn overhemd dicht, geeft me een indringende tongzoen en zegt “Doen, we dit binnenkort nog een keer?”. Met een kneepje in mijn billen en een knipoog draait hij zich om en loopt weg.

Share this post