Een geil wellness weekend

Een geil wellness weekend

Een dag sauna op de Veluwe en een hotel overnachting… dat belooft wat. We rijden in de auto over de snelweg richting de Veluwe met een relaxed muziekje op. Ik probeer me te concentreren op de weg, maar jouw hand is eigenwijs en gaat zijn eigen weg via m’n bovenbeen en glijdt langzaam naar een plekje om mee te spelen. Langzaam aan gaat je hand steeds hoger tot ‘ie een rits voelt en mijn harde paal al door mn jeans voelt. Ik lach wat en zeg: ‘Dit wordt een heet weekendje.’ Steeds trekt je hand zich terug en komt weer in de buurt van m’n rits, ik word steeds harder en kan me steeds moeilijker concentreren op de weg.

Ik probeer beide handen op het stuur te houden maar na een klein uurtje van plagen hou ik het niet langer uit en zet de auto op een parkeerplekje onder de bomen. ‘Zo, en nu is het mijn beurt’ zeg ik plagend en ik loop om de auto heen en open de deur. Ik neem je mee de bosrijke omgeving in aan de rand van de parkeerplaats. Ik positioneer je tegen een boom aan en ga op m’n knieën zitten voor je en duw je wijde rok iets omhoog. Je laat je ene been over mijn schouder heen hangen. Je voelt m’n vingers langs de binnenkant van je been omhoog gaan.

Ik duw je slipje iets opzij en je voelt mijn hand over je hete plekje heen gaan, m’n ene vinger voel je iets binnenkomen en snel weer naar buiten gaan nadat ik heel snel je clitje had gevonden. Ik trek de rok nog iets verder omhoog zodat ik een goed uitzicht hebt op je heerlijke, gladde poesje. Je trekt de slip nog iets verder aan de kant, en weer voel je mijn vingers binnenkomen, nu iets dieper naar binnen. Weer trek ik m’n vinger terug, na een aantal keren dit geplaag zie ik dat je gek wordt. Je kijkt naar beneden en uit jouw oogopslag zie ik dat je me wil op die plek. Je ziet aan m’n jeans dat ik zelf ook niet langer wil wachten, maar snel zeg ik dat ik nog niet klaar ben, per slot van rekening plaagde jij mij ook onderweg. Ik trek de slip naar beneden zodat ik nu vrij spel hebt, en ik trek de rok nog iets verder omhoog zodat ik recht uitzicht hebt. Je voelt dat je zo nat ben van opwinding, en dan te bedenken dat we nog 1,5 dag samen hebben, wat moet de rest dan wel niet brengen?

Je voelt nu 2 vingers naar binnen komen, draaien en zo je clitje vinden. Je schokt heel even van genot, en zegt plagend tegen me: ‘Van die plagerijtjes hou ik wel, ga vooral door’. Ik kijkt iets op en antwoord dat ik niet van plan was om te stoppen. Mijn vingers draaien rond in je grotje en ik voel dat je bijna klaarkomt. Ik kom weer omhoog en ik maak m’n riem los en de rits van m’n jeans, erdoorheen voel je mijn harde pik al. Ook jij wordt helemaal gek van deze opwinding. Snel doe ik mijn broek uit, terwijl jij mijn
boxer iets naar beneden trek, voel je mijn hardheid nog meer en zie je mijn hete paal tevoorschijn komen, wachtend op z’n lekkers. Ik duw je iets terug tegen de boom en draai je om, de rok iets omhoog houdend. Je heerlijke kontje naar achter, je zalige natte lipjes, glinsterend in de zon.

Mijn paal glijdt zo makkelijk naar binnen, zo nat en opgewonden zijn we allebei. Ik hou je vast op je heupen en terwijl je tegen de boom aan leunt met je handen voel je mij stoten in je, dieper en dieper en dieper totdat je denkt dat het niet meer verder kan. We bereiken door deze opwarmertjes heel snel onze climax en moeten er allebei erg om lachen dat het eigenlijk zo snel ging. Je fluistert zachtjes tegen me, de volgende keer zal langzamer gaan, en ik antwoord terug dat ik erg benieuwd ben wat dat zal inhouden.

Snel fatsoeneren we ons weer en stappen weer in de auto voor het laatste stukje naar de sauna. ‘De rest van de dag mag je alleen kijken, maar niet aankomen’ glimlach ik naar je terwijl we aankomen bij de sauna. We checken in en gaan naar de kleedkamers om ons om te kleden. De rest van de dag genieten we van de diverse sauna’s, whirlpoolbaden en de zon die uitbundig schijnt. Niets hoeft, niets moet, alleen genieten van de dag ontspanning en van elkaar. Je ogen verraden dat je eigenlijk meer wilt, maar ja regels zijn regels. In de bubbelbaden zitten we dicht tegen elkaar aan, en je voelt m’n handen over m’n borsten heen gaan naar beneden onder het water en ik merk dat je weer wil genieten van m’n lichaam.

Aan het einde van de dag als de zon al onder is gegaan, eten we een hapje in het complex voor we het hotel opzoeken. Het is een prachtig en rustig hotel gelegen in de bossen. De kamer heeft een prachtig groot bed en een grote badkamer met ligbad. ‘Hmmm’, zeg ik tegen je, met dat bad kan ik wel wat. Ik laat het bad vollopen. Voor ik er erg in heb sta je al bij me in de badkamer. Jij doet heel langzaam mijn overhemd open en trekt hem uit, je maakt heel rustig mijn riem los en per ongeluk, of toch niet, voel je langs de binnenkant van m’n benen naar m’n lid, hij wordt alweer hard. Je trekt mijn jeans heel rustig uit zodat ik naakt voor je sta. ‘Dat ziet er beter uit’ grijns je naar me, en ik lach
terug dat mijn uitzicht beter kan. Je maakt de knoopjes van je blouse los en ik zie de zwart satijnen beha vrij komen. Je komt dichterbij en kust me in m’n nek terwijl ik je blouse uit trek over je schouders.

Ik voel je zoenen via m’n nek naar m’n oorlel gaan en weer terug naar m’n nek, terwijl mijn handen jouw beha losmaken en naar je borsten gaan. Een hand voel je naar beneden gaan. Ik sta heel dicht achter je en je voelt m’n hardheid dicht bij je lijf door je rok heen komen. Je maakt heel rustig de rits van je rok los en laat hem vallen, en weer heb ik uitzicht op de zwart satijnen slip. Je hoort me zachtjes kreunen van genot. Mijn ene hand blijft met je borsten spelen, terwijl m’nandere hand zachtjes de slip naar beneden trekt. Naakt staan we voor elkaar. Ik trek je naar me toeen begin je wild te zoenen. We voelen de passie alweer oplaaien. ‘Wat is nou die verrassing voor me?’ vraag ik. Jij antwoordt dat de verrassing na het bad komt. Ik ga op het randje van het bad zitten om de watertemperatuur te controleren. ‘Lekker heet’ zeg ik. Jij lacht terug ‘Daar hou je toch van?’, zeg je met een uitdagende blik. Terwijl ik op het randje van het bad zit, zak je door je knieën en begint langzaam m’n ballen te masseren met 1 vinger. Je ziet me sidderen… en je zegt tegen me dat het beste nog moet komen. Je neemt m’n stijve paal in je mond en begint me eerst langzaam te pijpen en steeds harder, terwijl je handen nog steeds om m’n ballen heen zijn en ik me moet vasthouden om niet om te vallen. Je pijpt me steeds harder en harder en ik kreun van genot. ‘Ik kom’ kreun ik ….en ik spuit alles eruit wat ik heb. ‘Ahhhh’, kreun ik na. ‘Wat doe je dat toch lekker’.

Je geeft me een klein zetje en ik plons het warme water in. Terwijl jij het bad instapt met een been, voel je mijn vingers in je komen, door mijn verwen momentje ben je zelf ook weer heet geworden en je moet je nu zelf vast houden om niet om te vallen. Ik zit met m’n rug naar de muur en jij komt voor je zitten, langzaam begin ik je met een hand in te
zepen zodat het hele bad gevuld is met schuim. M’n andere hand voel je weer naar de binnenkant van je benen gaan en naar je poesje. ‘Je smaakt naar meer’ fluister ik zachtjes in je oor. Eerst gaat een vinger naar binnen en begint langzaam te draaien, kort hierna voel je nog een tweede vinger erbij komen… je kronkelt van genot in het warme water. Zo genieten we nog wat van elkaar… op gegeven moment draai je je om naar mij, terwijl er overal schuim op je zit en vraagt of ik nog meer wil. ‘Ja, natuurlijk!’ zeg ik, ‘Van jou krijg ik nooit genoeg’. Jij zegt tegen me dat ik me dan moet afdrogen en in de kamer moet wachten op jou. ‘Je ziet vanzelf wanneer de verrassing klaar is.’ zeg je
met een uitdagende glimlach. Ik kijk je begerig aan en ga snel uit bad, en neem een handdoek mee om mezelf af te drogen. Ik ga wat op bed liggen, benieuwd wat er komen gaat..

Na korte tijd gaat de badkamerdeur open, en ik kijk naar de deuropening. Ik ga gelijk rechtop zitten op het bed met m’n mond wagenwijd open en wijde ogen…
Jij komt de kamer in, in een zwart kanten setje. Zwarte jarretels en kousen. Op hoge zwarte pumps… je loopt heel rustig naar me toe…. Ik zit op bed en je duwt me iets naar achteren zodat ik achterover op het bed val… ‘You like what you see?’ Ik knik en kom weer iets naar voren zodat ik het hele plaatje eens goed kan opnemen. Je staat op en de handdoek valt op de grond. Je ziet dat het uitzicht me niet onberoerd heeft gelaten en ziet m’n pik al weer groeien en stijf worden. Je pakt me vast en begint me gepassioneerd te zoenen. Je lippen en je handen voel ik overal over m’n lijf en ik voel de hitte al weer toenemen bij ons allebei. ‘Je weet me ook steeds weer te verrassen’ fluister ik tussen alle zoenen door in je oor. ‘En dit is pas het begin van de verrassing’ grinnik je tegen me.

Je duwt me zachtjes achterover op het bed, terwijl mijn pik fier overeind staat. Je begint m’n benen te strelen en je vingers glijden langzaam naar boven, naar m’n ballen en m’n paal, eerst m’n ene been, dan de andere. Je glijdt over me heen zodat ik je gezicht niet zie, en de kousen en de hakken aan weerskanten van me komen te liggen. Je begint m’n ballen weer te strelen en pakt met een hand m’n pik vast en begint langzaam te likken, eerst heel langzaam, dan steeds harder en harder, tot je hem helemaal in je mond hebt en me heerlijk begin te pijpen. In de tussentijd voel je mijn vingers weer in je komen en we sidderen allebei van genot, zo heerlijk is het om van elkaar te genieten.

Ik doe je slipje uit, maar de jarretels en de hakken blijf ik van af, die mogen aan blijven. Je ziet dat ik van dit uitzicht geniet. Terwijl je me heerlijk pijpt, begin ik je te vingeren en afwisselend te likken. Dit is zo lekker om op deze manier van elkaar te genieten. Mijn arm glijdt over jouw rug en maakt eenvoudig de bandjes van de beha los zodat deze losvalt, terwijl je m’n ballen nog eens extra masseert. Je wil niet dat ik nu klaarkom, we hebben geen haast vanavond. Je gooit de beha op de grond en ik begin met een hand je zalige borsten te strelen. Allebei je tepels reageren hierop en de passie laait alleen maar verder op tussen elkaar. Jij begint me weer verder te pijpen en mijn tong gaat weer dieper naar binnen bij je. Jij glijdt iets verder naar voren zodat m’n keiharde paal nu recht onder jouw kletsnatte
poesje ligt. Je laat je rustig neerkomen en in een vloeiende beweging zorg je dat ‘ ie zo naar binnen glijdt. Mijn paal kan zo recht naar binnen en je heupen draaien zo dat je mij steeds dieper voelt in je. Je kreunt van genot en ik kom na een paar keer stoten iets overeind, zodat ik nog dieper kan stoten.
Harder, harder en harder tot we allebei zwetend en kreunend klaarkomen. ‘Dat was nog eens een verrassing’ grijns ik naar je… Jij antwoordt terwijl je been over mij heen ligt
met de hak nog aan ‘Je bent de man van mijn dromen. En ik wil jou ook meenemen in mijn dromen.’ Je komt daarna heerlijk tegen me aan liggen en zo genieten we nog lang na van deze heerlijke dag.

Share this post