Ik neuk mijn schoonzoon

Ik ben Sandra, 46 jaar, 1,81m lang en ik heb blauwe ogen en een volle c cup tieten.
Ik had mijn interesse voor sex verloren door de ziekte van mijn man . Eerst dacht ik dat het wel wende en mee viel ,maar na een paar jaar kreeg ik er wel behoefte aan .Ik schafte stiekem dildo’s en vibrators aan, maar daar was ik ook gauw op uit gekeken.Mijn man weet niet dat ik dat heb en wil het zo houden ook. Nu zit ik veel op de computer alle vieze sites te bekijken. Ik zoek ze met grote stijve lullen en ik krijg er geen genoeg van . Elk moment van de dag dat ik even vrij bent ,ga ik kijken en vinger mij wel een paar keer op een dag klaar. Maar ik hunker toch naar een echte warme vlees staaf in mijn kutje. Maar ik wil mijn man niet bedriegen ,die kan het ook niet helpen. In het begin vingerde hij mij wel en een beetje beffen , maar dan wou ik verder maar er was niks, ja een slap geval, waar hij dan weleens op mijn snee en op mijn clitje wreef. Maar mijn orgasmes waren niet zo sterk als daar voor.

Het is nu een half jaar geleden dat het gebeurde. Ik heb een dochter van 19 en als die met haar vriend lig te neuken ,word ik zo geil en zal er bij hem op willen springen. Als ik de kans krijg probeer ik aan de deur te luisteren en kom oh zo vaak gelijk met hun klaar . Sta ik echt met mijn hele hand in mijn kut op de overloop klaar te maken. Nu heb ik zijn lul wel eens gezien, maar niet echt stijf en dat is waar ik naar verlangde . Als zou ik hem maar gewoon goed stijf zien ,dan ben ik al tevreden. Ik begon als we met zijn tweeën waren om hem een beetje te testen ,kijken hoe ver ik hem kon krijgen. Stan is een leuke jongen ,stevig en niet al te groot. Als hij voor mij stond zou hij hem er zo in kunnen duwen zonder dat we door onze benen moesten zakken

We kunnen het goed met elkaar hebben en hij weet dat ik hem graag mag. We praten weer wat en ik probeerde de kant van sex uit te gaan ,en ik etaleerde mij zo voor hem dat hij mijn tieten goed kon zien . Hij keek ,maar had dat ook al zo vaak gezien dat dat niet lukte . Onder het praten liet ik hem toch wel meer van mijn dijen zien en hij zag mijn kleine slipje gerust wel . Maar ik deed net of ik het niet door had. Ik praatte maar dat zij zo,n leuke tijd voor de boeg hadden en mijn tijd voorbij was. Kom zei hij ,mam (zo noemde hij mij),doe niet zo raar ,je bent jong en er valt gerust nog wat van te maken.
Ja jongen, maar de helft van mijn plezier in het leven is weg gevallen . U bedoelt seks met Richard ? Ja dat helemaal, ik ben pas 46 hoor en mis dat erg.
Ik zal ook wel weer eens een keertje een lekkere beurt hebben . Mam er zijn zoveel hulp middelen . Ja maar er gaat iets boven een echte hoor.
Als is hij maar tien cm ,dan ben ik al tevreden . Hij kreeg medelijden met me en ik maakte daar gemeen gebruik van . Ik zal wel eens weer een echte stijve lul willen zien, lijkt mij zo geil . Ik merkte dat hij er op inhaakte en ik zei gauw . Stan ,dit mag mijn dochter niet weten hoor ,dat je daar niet over praat ,jij bent de enigste die ik het vertel mondje dicht dus . Ja natuurlijk mam, ik zweer je en hij stond op en omarmde mij en gaf een paar zoenen op mijn wang .
Ik voelde mij gloeien en de tintelingen sprongen door mijn buik.

Hij hield mij nog zo vast en fluisterde lieve woordjes tegen mij . Ik keek hem aan en ik met neergeslagen ogen vroeg ik hem: “Stan, zal ik die van jou eens mogen zien?” Hij liet mij los van de schrik en keek mij verbaasd aan. Hoe bedoel je, mijn stijve lul? Ja, ik knikte, heel graag, 1x maar! Dan ben ik weer blij. Ja, maar hij is nu niet stijf en je dochter dan. Als die het weet. Stan, dit blijft tussen ons, ook die ouwe mag het niet weten, gewoon geheimpje tussen schoonzoon en schoonmoeder. Maar ik had onder het zeuren van mij al mijn hand naar zijn kruis laten zakken en daar groeide iets heel snel.
Hij sputterde nog wat tegen, maar zijn lul echt nie  ,zijn broek stond strak en ik trok hem tegen mij aan en drukte mijn onder lichaam tegen zijn kruis.
Ik deed of ik het niet merkte en ik zei, kom dan maak ik hem stijf als je het goed vind. Mijn hand gleed tussen zijn broeksband door en ik voelde het begin van zijn lul . Een hele dikke knop met daaraan een beste steel. Ik moest even wroeten om in zijn slip te komen en hij hield mij nog stevig vast. Het lukte en ik voelde zijn hete eikel in mijn handpalm ,ik zweefde van geilheid en mijn kutje lekte in mijn slip. Aan zijn omarming voelde ik dat hij het lekker vond. Zachtjes knoopte ik zijn broek los en ik had nu meer ruimte en zijn slip schoof ik ook iets naar onderen . Ik kon het niet laten om met mijn andere hand even onder mijn rokje te voelen . Mijn slipje was zo nat, het geil zat in mijn kruis en het voelde eigenlijk vies glibberig aan. Mijn hand onder het geil pakte ik zijn pik en die gleed zo door mijn hand heen. Hij merkte het niet, maar ik wist nu dat mijn geil aan zijn lul zat en daar werd ik zo geil van. Ik sjorde aan zijn broek en wilde die dikke lul uit zijn broek hebben. Ik trok hem naar de keuken en ik stond met mijn kont tegen het aanrecht aan. Hij zoende mij nu wilder en zijn tong glipte mijn mond in en we hielden een tong gevecht. Hij schopte nu zelf zijn broek uit en met zijn andere hand deed hij mijn slipje naar onder. Zijn hand gleed door mijn snee en hij voelde hoe nat ik was. Ohhh, wat een lekker nat poesje heb jij. Ja stamelde ik, het is zo lang geleden dat er iemand aan zit. Zijn vingers gleden mijn kutje in ,en bij de eerste in glijdende vinger klom ik zowaar op zijn hand. Ik weet dat ik van alles door elkaar haalde ,maar ik wou eigenlijk alles tegelijk. Hij vingerde mij heerlijk en mijn orgasme liep eruit alsof de kraan aanstond.Ik schokte en schokte en hoopte dat het niet meer ophield. Wat kwam ik klaar, van al die jaren liep het mijn kutje uit.Ik maakte nog steeds trek beweginkjes aan zijn lul en die glom van de spanning . Dit is de lul die mijn dochter neukt en nu zal hij mij ermee neuken en niet zo zuinig ook

Hij hoefde mij niet te beffen, ik wil geneukt worden, dat is het belangrijkste. Dat eind lul diep in mijn kut voelen en het liefst spuiten . Grot klodders zaad in mijn zaad vragende rijpe kut. Ik tilde voorzichtig mijn rok aan de voorkant op en hij had mijn slip net zo opzij gedaan en ik richtte zijn knots tegen mijn venusheuvel . Ik bewoog mij zo dat ik zijn eikel tegen mijn clitje voelde.
We omstrengelde elkaar en met zijn lul tegen mijn clitje aan zocht ik de weg met losse handen om hem zo in mijn kutje te duwen .Dat moet makkelijk gaan want het was daar een gladde glibberige bende. Een beetje draaien met mijn kont en ik voelde dat hij mijn sneetje opende, als hij al niet open stond. Stan drukte nu ook en zijn eikel zocht zijn weg verder en ik voelde even dat hij mijn grotje voor bij ging. Ohhh, wat een heerlijk gevoel dat dikke ding tussen mijn geile natte dikke lippen in. Hij stond er precies voor en dat had zijn voordelen dat ik wat groter was . Ik zal het toe laten wanneer ik hem erin wil hebben, eerst zo op die knop klaar komen .Nou daar was niet veel voor nodig. Bij een keer of drie hoorde ik alweer rare geluiden, geknetter en klotsen .
Jaaaa Stannn, ik…. ko…mmm. Mijn clit puilde tussen mijn schaamlippen vandaan en bij elke aanraking sprong ik als een veertje op ,super gevoelig was dat geile ding van mij. Nu hoorde ik Ron voor het eest iets zeggen .
Mam, mag ik hem erin doen, ik ben zo geil, ik wil in dat lekkere natte kutje van je. Ja Stan, dat is goed maar voorzichtig he, het is lang geleden dat daar wat in geweest is. Hij wist het ook niet van mijn hulp middelen. Zijn eikel zocht mijn warme natte grotje,en zonder ons handen te gebruiken voelde ik hem mijn kutje inglijden. Tergend langzaam duwde hij hem verder. Voor de show zei ik even. auw, auw, maar het ging met een gemak .

Zijn eikel bereikte mijn baarmoeder en ik trok iets terug, hij moest hem eerst maar opruimen, dan mag hij er met zijn zak ook in, zo geil was ik .
Met stevig tegen elkaar geknepen benen hield ik zijn lul in mijn kut.  Zo was hij een stuk krapper bij elke haal die hij deed. Hij moest persen om hem zo door mijn snee en dan diep in mijn kut te stoten. Hij hijgde, het leek wel een hond, met twee handen onder mijn bloes zat hij in mijn borsten te kneden. Mijn tepels stonden stijf naar voren. Ik kon niets meer uit brengen en ik gaf me helemaal over aan dat heerlijke genot daar onder in mijn kutje Ik weet niet meer hoeveel keren ik klaar was gekomen ,maar het mag de hele dag duren ,ik was nog lang niet bevredigd. Stel je voor dat hij er straks spijt van heeft. Nee, nu is nu en nu ook flink neuken, het kan mij niets meer schelen wie het weet. Ik wil geneukt worden, dat is alles.
Ineens schrok ik ervan, ik hoorde Stan rare geluiden maken en met een knal rood hoofd stond hij wild in mij te pompen. Ohhhh mam, ik ga je geile kutje vol spuiten, ikk ko….m ,mag het erin. Ja jongen, toe maar lekker diep in mijn kutje dat warme zaad .
Zijn lichaam schokte en met flinke kracht voelde ik zijn zaad tegen mijn baarmoeder aan kledderen. Dat is een tijd terug dat heerlijke gevoel van dat warme zaad in mijn kutje.

Ik kon wel huilen van blijdschap. Zijn schokjes werden kleiner en hij drukte hem er nog eens diep in en met beide handen om mijn billen stonden we vast genagelt aan elkaar. We vrijden nog wat en zijn lul voelde ik verslapppen en zakte uit mijn gladde snee. Ik duwde gauw een washandje tussen mijn benen die op de aanrecht lag. Het zaad stroomde erin en ik had het wel op willen likken. We moesten even bij komen en we spraken daarna af dat het eenmalig was. Maar na een maand begon hij zelf weer te geilen met mij en hij neukt mij nu zo vaak mogelijk en ik vind het best. Mijn kutje gloeit als hij er aan komt. Dit doen we nu een half jaar en we gaan ermee door.

Share this post