Met een volle broek en een lege zak naar huis

Met een volle broek en een lege zak naar huis

Het etentje met wat ex-klasgenoten is veel minder gezellig geweest dan vooraf gehoopt! Hadden wij elkaar te lang niet gezien? In ieder geval blijkt dat na een periode van 27 jaar wij elkaar helemaal niets te vertellen hadden.
Er wordt geen woord gezegd aan tafel. Dan duurt een vijf gangen diner, gedurende 2 uren, erg lang. Heel erg lang.
Om wat van de spanning en teleurstelling kwijt te raken besluit ik, na het eten, om naar de massagesalon te gaan voor een lekkere massage + handmatig hoogtepunt. Zij doen helaas niet aan intiem. Ik heb geluk. Er zijn vanavond 7 dames waar ik een ontmoeting mee heb. Meesteres Valentina is het meisje waar ik voor kies. Zij is een kleine, slanke brunette. Half Italiaans. Een mix van pittig en romantisch.

De meesteres vindt mij een kleuter

Als ik mijn keuze heb doorgegeven moet ik nog even wachten tot Valentina mij komt ophalen. Of het de spanning is of het eten, weet ik niet. Maar ik heb geen controle over mijn darmen en poep mijn broek vol. Net op het moment dat Valentina mij wenkt vanuit de deuropening van de ontvangstruimte / wachtkamer.

De geur ontgaat haar natuurlijk niet. Op de kamer zegt zij “kleed je maar uit”. Ze tikt zacht tegen mijn bips en geeft mij de opdracht “Leg jouw volgescheten broekje daar maar neer, die wassen wij straks wel uit. Eerst gaan wij samen douchen, dan zal ik jouw billetjes even schoon maken!”

Onder de douche doet zij wat zeep op haar handen en veegt dan met een hand door mijn bilnaad. Ik kreun het uit van genot. “Vind jij dat lekker, kleine kleuter?” Ik knik en antwoord hees “Ja”. Ze slaat hard tegen mijn bil “Wat ja!?! Je bedoelt zeker ‘Ja Meesteres Valentina!’ of niet viespeukje?” Berouwvol buig ik mijn hoofd “Ja Meesteres Valentina”.

“Ik zal jou leren!” sist ze in mijn oor. Hard ramt zij drie vingers in mijn kontgaatje. “Aaaaah … ja, Meesteres Valentina. Wat heerlijk!” brul ik.

Ze pist over me heen

Als ik eenmaal schoon ben moet ik van haar kruipend op handen en voeten naar het bed kruipen. Mijn schouders, rug, billen en benen zijn het eerst aan de beurt. Af en toe duwt zij plagerig een vinger in mijn aarsje.

Na een kwartiertje mag ik mij omdraaien zodat ik mijn Meesteres kan zien. Ik word verwend met een geweldig uitzicht op haar edele delen. Zij neemt plaats boven mijn gezicht en beveelt “Kus mijn kontje, slet! Lik mijn reet slaafje!” Ik gehoorzaam enthousiast. Terwijl ik dat doe begint ze op mij te pissen. Ik trek haar iets naar mij toe zodat al haar zeik in mijn dorstige mondje stroomt.

“Mmmmmm …. Geil teefje!” Ze houdt haar billen uit elkaar “Rimmen, baf mij!” Ook aan deze bevelen geef ik met veel plezier gehoor. Ik duw mijn tongetje diep in haar rozetkrans. Zij perst spontaan een drol in mijn hongerig bekkie.

Zij kruipt van mij af en begint mij dan te neuken met haar vuist. Zo hard en heftig dat ik weer ga poepen. Nog meer dan zojuist. “Viespeuk!” roept zij. “Je schijt het hele bed onder. Vieze peuter!” Dit brengt mij op het hoogtepunt. Wat een hoogtepunt. Zonder dat mijn piemel is aangeraakt spuit ik dikke stralen sperma in de lucht.

“Oh godver…. Meesteres Valentina, wat heerlijk. Dank U Meesteres!” Zij sleurt mij van het bed “Okay, mond spoelen, aankleden en wegwezen. Ja, jij trekt die smerige poepbroek zo aan!” Nog voor ik de bewuste slip heb gepakt kom ik opnieuw hevig klaar.

Share this post