Bisexueel kwintet

Bisexueel kwintet

“Nou,” zegt Simone, “waarom doe je niet lekker mee… zijn wij van dat gezeur af.” Ze schrikt even van haar eigen uitspraak, we kijken elkaar even aan en moeten er dan hartelijk om lachen. Besloten word om het aan het andere stel voor te leggen, en al snel is de knop door gehakt en staat de afspraak voor een (bisex)kwintet. We zitten nog enigszins nerveus op de bank als we afspreken wat we wel en vooral niet willen. Voor alle drie de mannen is dit een nieuwe ervaring. Ik geef aan dat ik al jaren fantaseer hoe het is om een lul in m’n mond/kont te voelen en zaad te proeven. Zij zijn hier niet voor in, maar willen wel mijn mond/kont neuken. Ik heb hier geen probleem mee. We verhuizen naar de eerste verdieping om vervolgens een verfrissende douche te nemen. Ron en Andre verdwijnen al snel de slaapkamer in, mij met de dames achterlatend. “Zo, maar eerst even dit.” Zegt Simone, “Eerst scheren we de rest van je schaamhaar weg, de heren hebben te kennen gegeven geen harig kontgat te willen en daarna gaan we met een klisma je endeldarm spoelen.” Zo gezegd zogedaan, de dames hebben zich duidelijk goed voorbereidt.

Met een volledig gladde pik/ballen/billen voegen we ons bij de heren in de slaapkamer. Ik ga op een stoel zitten en Monique knielt voor me en neemt mijn slappe leuter in d’r mond terwijl Simone Ron begint te pijpen. Andre komt naast me staan en voorzichting pak ik z’n leuter vast en begin hem af te trekken. Hij komt dichterbij staan en legt een hand op m’n hoofd. Ik buig iets voor over een laat z’n eikel langs m’n lippen gaan. Ik open m’n lippen iets en langzaam duwt hij z’n lul naar binnen. Ik sluit m’n ogen en geniet van het moment. Een lul in m’n mond, en het bevalt me goed! Ik sabbel aan z’n eikel, lik de hele lengte, kus en lik aan z’n ballen “Zo, je hebt de smaak al aardig te pakken!” zegt Andre. Simone knielt nu naast Monique en met z’n tweeen nemen ze mijn pik en ballen onderhanden. Ron komt aan de andere kant naast me staan en zo heb ik aan weerszijden van m’n gezicht een stijve leuter. En met een lul in elke hand pijp ik ze nu om de beurt en intussen heeft Monique plaatsgenomen op m’n leuter en blijft Simone m’n ballen likken. Niet veel later kom ik tot m’n eerste orgasme, en wordt er van positie gewisseld.

Nu gaat het echte werk beginnen‚Ķ Ik zit naast het bed geknield en buig me voor over naar Ron die intussen wijdbeens voor me ligt en begin hem weer te pijpen. Simone en Monique gaan aan weerszijden naast me op het bed zitten en trekken m’n billen uit elkaar. Andre heeft nu achter me plaatsgenomen en heeft een goed uitzicht op m’n gladgeschoren aarsopening. Ik voel meerdere klodders speeksel tussen m’n billen landen en een vinger die het uitsmeert tussen m’n billen. Voorzichtig zoekt een vinger zich een weg naar binnen. Na nog enkele klodders spuug worden het er 2 en tenslotte vingert Andre me met 3 vingers, om me voor te bereiden op het echte werk. Ron duwt m’n hoofd naar achteren en rolt van het bed af en Andre komt nu voor me op het bed knielen en biedt me zijn half stijve leuter aan. Op het moment dat mijn lippen zijn eikel omsluiten, voel ik hoe Ron zijn eikel tegen mijn kontgat plaatst. Ik hang strak tegen het bed aan en kan nu geen kant meer op. Tergend langzaam dringt zijn eikel mijn anus binnen. Zodra zijn eikel voorbij mijn kringspier is stopt hij even. Hij buigt voor over en met 1 arm steunt hij op het bed en de ander glijdt onder me door en pakt me stevig bij mijn schouder vast.‚ÄùBen je er klaar voor?‚Äù fluistert hij in m‚Äôn oor. Andre‚Äôs lul floept uit mijn mond en ik andwoord met ‚ÄúJa, neem me..‚Äù. De dames laten mijn billen los en Ron drukt z‚Äôn lul nu zo diep mogelijk in mijn hol. Ik voel zijn schaamhaar tegen mijn billen en stop met pijpen om aan het gevoel te kunnen wennen.

Hij trekt zich terug tot aan zijn eikel , wacht nog een paar seconden, maar begint me dan langzaam te neuken. Met gesloten ogen geniet ik van deze nieuwe ervaring. Ik voel de lul van Andre tegen mijn lippen. Ik open mijn mond om hem te ontvangen. Hij pakt mijn hoofd vast en begint mijn mond te neuken. Ron heeft intussen het tempo opgevoerd en neukt in hoog tempo m’n kont en het duurt dan ook niet lang of ik voel zijn warme zaad in m’n endeldarm. Hij trekt zich terug en ik word op mijn rug gedraaid met m’n billen op de rand van het bed. De dames pakken elk een been en duwen deze omhoog. Nu knielt Andre aan het bedeind en drukt zijn lul in een haal diep in mijn hol. Ron komt nu over me heen liggen en biedt me zijn slappe, natte pik aan. Ik sluit mijn ogen en open mijn mond en laat het maar gebeuren. De smaak valt me reuze mee, zal wel aan de spoel behandeling liggen. Langzaam begint hij te neuken, tot hij weer op volle sterkte is. Even later trekt Ron zijn lul uit m’n hol om met Andre van plaats te wisselen. Ron komt op me zitten, ik pak zijn op knappen staande paal en begin langzaam op z’n eikel te sabbelen. Aan z’n ademhaling te horen ga ik zo zaad proeven. En inderdaad, hij buigt zich voor over en duwt z’n lul diep in m’n keel. Ik laat mijn handen over zijn ballen en billen glijden en al snel voel ik dikke stralen warm zaad diep in mijn keel spuiten. Ik kan niet anders dan slikken. Ron rolt van me af en Monique stort zich direct op hem. Andre trekt zich uit mijn hol terug en laat me nu op knieen en ellebogen op de vloer knielen. Ik hol mijn rug zoveel mogelijk en druk mijn hol uitnodigend de lucht in.

Andre druk z’n leuter weer diep in me en begint me weer met lange diepe halen te neuken. Intussen wringt Simone zich in standje 69 onder me en begint me te pijpen terwijl ik afwisselend haar kut en kont lik… Maar ik kan niet veel meer hebben deze derde neukbeurt en de heerlijke lippen van Simone om m’n snikkel laten me ontploffen en niet veel later spuit ik Simone d’r mond vol. Gretig slikt ze alles door terwijl Andre ongestoord door gaat met neuken. Na een minuut of wat stopt hij en gaat voor me staan. Ik zit op m’n knieen voor hem, pak z’n leuter vast en begin hem te pijpen. Hij legt z’n hand op m’n hoofd en gebied me hem aan te kijken. “Zo, is het wat je ervan verwacht had??” Ik knik. “Mooi, maar eerst krijg je mijn zaad nog te slikken.” Hij sluit zijn ogen en duwt z’n lul diep en m’n mond en met een diepe grom deponeert hij zijn zaad diep in mijn keel. Intussen staat Ron alweer op knappen en trekt zijn lul uit Monique’s natte kut en komt naast Andre staan. Ik weet wat me te doen staat en even later krijg ik een 2e lading zaad van Ron te verwerken. Met een drankje liggen we even later met zijn vijven op bed na te genieten en de conclusie is dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.Sterker nog,nadat Ron en Monique vertrokken waren zijn we met z’n drieen in elkaars armen in slaap gevallen om het de volgende morgen met z’n drieën nog eens te herhalen.

Auteur
Papadoc

Share this post