Mijn eerste anale ervaring

Mijn eerste anale ervaring

Hier mijn eerste anale ervaring in The Moods in Rotterdam. In de loop der jaren zijn mij bi-gevoelens steeds sterker geworden en zo kwam ik via een datingsite eens mijn chatmaatje Karel tegen. We chatten al een tijdje en vertelden elkaar onze fantasieën en werden daar beiden erg geil van.

Omdat we beiden getrouwd zijn was het lastig om elkaar eens in het echt te ontmoeten. Ik was wel eens een keer in The Moods geweest maar dat was al weer een tijd geleden. Karel stelde voor om eens samen daar naar toe te gaan. We wonen beide in de buurt van Rotterdam dus dat zou geen probleem hoeven te zijn. Hij zei: “Laten we dan op een woensdagmiddag gaan, dan is er een themamiddag en voor die dag betekent dat je helemaal naakt moest zijn.” Ik was er wel voor te porren want het leek me wel een geil idee dat alle bezoekers verplicht naakt moeten zijn, dat wond me wel op. Ik sprak met Karel om half twee af voor die woensdag.

Op die middag ging ik rond die tijd naar binnen, ik betaalde mijn entree en kreeg de sleutel van een kluisje waarin ik mijn kleding kon opbergen. Terwijl ik mij aan het uitkleden was komt Karel ook binnen die me een vriendschappelijk tikje op mijn blote kont gaf. Tijdens onze vele chatgesprekken waren we al zo ver om ook onze cam aan te zetten dus ik kende Karel inmiddels. Terwijl Karel zich ook aan het uitkleden was kreeg ik al een stijve en dat zag hij en zei: “Zo je hebt er zin in he.” Samen liepen we in ons blootje naar de bar om het sleuteltje in te leveren en kregen we een klein handdoekje. We liepen daarna de trap op naar de eerste verdieping waar allerlei zitjes zijn om naar porno te kijken. Overal zitten ook gaten waar mannen hun pik door heen kunnen steken als ze achter het schot staan.

We ploffen samen neer op een bankje voor een scherm waar een lekkere film vertoont wordt van she-males. Binnen een mum van tijd zitten we daar samen met een flinke stijve en zitten we aan elkaars pik te trekken. Karel buigt zich voorover en wil nu ook wel eens mijn lul in zijn mond voelen en ik voel zijn mond zich sluiten om mijn harde lul. We hadden het daar in onze chatgesprekken al meerdere malen over gehad en nu was hij mij echt aan het pijpen. Karel zei: “Even verderop staat een groot bed waarop we kunnen liggen.” We stonden op om daar heen te lopen. Het is zo’n heel groot bed van kunstleer waar je met meerderen op kunt liggen.

Karel ging op zijn rug liggen en ik kom bovenop hem in de 69 stand. Dan neemt hij mijn pik weer in zijn mond en kan ik nu ook heerlijk zijn harde paal in mijn mond nemen. Terwijl we zo heerlijk met elkaar bezig zijn voel ik ineens dat hij een vinger in mijn kont steekt en daar pompende bewegingen mee maakt. Ik wordt hier ontzettend geil van en duw mijn kont richting zijn gezicht. Op het bed liggen inmiddels nog 3 mannen met elkaar te geilen waarbij er een op zijn knieën zit om een ander te pijpen en de andere op zijn knieën met een stijve achter de kont plaats neemt. Ik zie nu voor het eerst in het echt dat hij zijn pik in de kont van die ander gaat schuiven. Ik wordt bij het zien van dit tafereel zo geil dat ik ook zoiets zou wensen. Op een gegeven moment zegt een van die mannen tegen Karel en mij: Hebben jullie zin om eens te gaan groepsneuken?”

Ik heb zelf nog nooit geneukt maar het idee maakt me wel erg geil. Dat blijkt bij Karel ook zo te zijn die is er ook wel voor te porren, ook hij heeft nog nooit geneukt. We hebben het er in onze chatsessies zeker wel eens over gehad elkaar eens lekker te neuken als we ooit de gelegenheid zouden krijgen. De man die het voorstel deed zei: “Kom we gaan loten in welke volgorde we het doen.” Ik lootte 3 en Karel lootte 4, dat betekende dat Karel zijn pik mijn kont zou neuken en ik mijn pik zou steken in de man met nummer 2. De man met nummer 2 stelde zich voor als Ger, het was een nogal gezette man met een grote dikke kont en dat wond mij wel op. Ik hou wel van dikke kont dus werd ik er alleen maar geiler van.

We zouden met z’n allen op de knieën gaan met de kont naar achteren. Nr 1 stak zijn kont naar achteren en maakte een paar schuddende bewegingen er mee zo van kom maar op. Onze pikken waren allemaal enorm stijf dus dat zou het probleem niet zijn, alleen was het voor mij de vraag of ik de pik van Karel wel zou kunnen hebben. De dikke man voor me had zijn pik inmiddels in zijn voorganger gestoken en die kreunde van genot. De man die de leiding nam die Kees bleek te heten kwam naar mij toe en smeerde mijn pik met glijmiddel in en liet ook een flinke dot in mijn bilspleet vallen. Nu was ik aan de beurt ik zat vlak achter die lekkere dikke reet . Ik moest zijn billen iets uit elkaar doen om zijn anus te kunnen zien en zette toen mijn eikel tegen zijn ster en begon te duwen. Ger kreunde van genot en zei: “Druk maar door, hoor heerlijk is het.”

Ik zette wat meer kracht en voelde dat mijn eikel langs zijn sluitspier begon te komen en daarna heel makkelijk verder schoof. Ik zat er in. Voor het eerst zou ik gaan neuken, wat een geile gedachte was dat. Nu was het Karel zijn beurt, hij bracht met zijn vinger het glijmiddel wat dieper in mijn gaatje. Alleen die aanraking en die vinger die in mijn anus verdween deed me al rillen van genot. Nu was het tijd dat zijn pik in mijn kont gestoken zou worden. Wat een sensatie zou dat worden. We hadden het er in onze chatgesprekken al zo vaak over gehad maar nu stond hij op het punt zijn pik in mijn kont te steken.

Ik voelde zijn eikel tegen mijn ster aan drukken maar die bood behoorlijk weerstand. Hij drukte wat harder maar het ging niet makkelijk en deed ook wel wat zeer. Maar is was zo geil, ik wilde voor het eerst in mijn leven een pik in mijn kont voelen dus ik zei tegen Karel, druk maar flink door hoor. Ik probeerde me wat meer te ontspannen en dat hielp, ineens voelde ik dat hij verder gleed. Nadat zijn eikel er helemaal in zat geleed de rest soepel naar binnen. Nu alleen nog de man achter Karel en die bleek een wat dunnere dan Karel te hebben dus die gleed vrij snel naar binnen.

Toen zei de man: “Nu langzaam in een gelijk ritme bewegen” en dat deden we. Hij gaf het ritme aan. Wat was dit ongelooflijk geil bij iedere stoot moest ik mijn best doen niet klaar te komen. Vijf geile lijven die in het zelfde ritme op en neer bewogen en kreunden van genot . Het is bijna niet te verwoorden hoe het voelt om bij iedere stoot in de kont van je voorganger je ook een stoot in jouw kont krijgt dat was echt heerlijk genieten. Ieder van ons voelde dat je dit niet lang kon vol houden, daar was het veel te geil voor dus stelde onze leider voor om samen klaar te komen. Hij verhoogde het tempo en ik voelde dat Karel harder begon te kreunen en riep: “Ik hou het niet meer.”

Terwijl hij dat zei voelde ik een stroom van zijn geil in mijn darmen spuiten waarop ik een fractie later mijn geil in die dikke kont spoot. We kwamen zowat met z’n allen gelijktijdig klaar wat was dat lekker, wat was dat een sensatie. Ik voelde het geil van Karel uit mijn anus druppen en zag ook mijn klodders uit die dikke reet van mijn voorganger komen. We gingen met z’n allen even naar de bar om wat te gaan drinken en na te kletsen, hoe een ieder van ons dit had ervaren. Karel die naast mij zat aan de bar zei: “Dit was toch wel het einde he.” “Ja,” zei ik “dit was boven verwachting en voel nog steeds je geil uit mijn kont druppen.” Dus legde ik maar snel mijn handdoekje over de barkruk. Voordat we afscheid van elkaar namen zeiden we nog: “Dit gaan we vaker doen he!”

Share this post