Het seksstrand

Het seksstrand

Het seksstrand

Ik ben Elén en ben 23 jaar. Ik heb lang bruin haar en volle mooie borsten. Ik ben altijd al trots geweest op mijn figuurtje en zorg altijd dat ik sexy maar stijlvol gekleed ben. Na een aantal relaties heb ik besloten eens geen vastigheid te beginnen. Omdat ik studeer voor verpleegkundige en graag eens in het buitenland aan het werk wilde, ging ik deze zomer naar Ibiza. Elke dag na het werk zocht ik de kroegen of strandjes op. Hier kwam ik weleens leuke mannen tegen, maar echt geïnteresseerd werd ik nooit. Vaak wil een man toch alleen maar seks voor een avondje en dan weer weg. Aan de ene kant leek het me spannend om eens te doen, maar ik kreeg de kans er nooit echt voor.

Aan het eind van de tweede week ben ik onderweg naar mijn hotel en bedenk ik me eens langs een andere weg te rijden. Ik had al lang geen seks meer gehad, met dit warme weer werd je soms aardig geil en moest ik het dan maar in mijn eentje afhandelen. In de auto deed ik mijn slipje uit en tijdens het rijden voelde ik de wind wat langs mijn lipjes gaan. Ik raakte er opgewonden van en voelde stiekem met mijn vingers bij mijn natte kutje. Ik was al behoorlijk nat en gleed zachtjes met mijn vinger tussen mijn lipjes. Tot ik me iets bedacht.

Ik had eens gelezen over een strand op Ibiza waar je seks mag hebben en bedacht me er gewoon eens langs te rijden. Het lijkt me opwindend om vanaf een afstandje mensen te bekijken die elkaar aan het bevredigen zijn en openbare seks hebben. Zou dit echt zo zijn? Terwijl ik stopte bij het zogeheten seksstrand, bedacht ik me eerst even in de auto te blijven zitten. Ik zag een aantal stellen wat zoenen en wat vrouwen topless liggen, meer leek het me niet. Tot ik verder naar rechts keek en een knappe gespierde man zag die een vrouw aan het betasten was. Ik zag hoe hij de vrouw overal kuste en likte. Mijn hand gleed af onder mijn rokje en ik voelde een druppeltje nat langs mijn kutje naar mijn kontje glijden. Ik streel er zachtjes langs en zucht van genot. Uiteindelijk pak ik mijn handdoek en ga ik ook maar op het strand liggen. Omdat iedereen naakt is bedenk ik me dat ik mijn bikini wel in de auto kan laten liggen.

Eenmaal op het strand aangekomen ga ik op een willekeurige plek liggen. Er liggen wat normale stellen om me heen, een vrouw alleen, en voor mij nog een man. Ik kan hem niet goed zien en voor zover ik weet ligt hij te slapen. Ik kleed me uit en ga op mijn rug op mijn handdoekje liggen met mijn benen krom. Mijn kutje heb ik netjes geschoren, dus als iemand kijkt ziet hij een mooi kaal poesje. Naast mij hoor ik opeens een vrouw kreunen. Haar man ligt op haar en kust haar tepels. Als ik naar haar onderste kijk, zie ik dat de man strelende bewegingen maakt tussen haar lipjes met zijn vingers. De man ziet dat ik kijk, maar ik kan het niet laten en blijf kijken. Hij gaat met zijn hoofd naar beneden en begint haar uitgebreid tussen haar lipjes te likken. Ik bedenk me hoe zijn tong over haar clitoris glijdt en voel dan een druppeltje geil uit mijn kutje druipen. Snel streel ik even over mijn clitje, en twijfel ik of ik mijzelf hier zal betasten. Ik ken toch niemand. Ik voel me aangestaard, en terwijl ik voor me kijk, zie ik de man waarvan ik dacht dat hij net sliep naar mijn kutje kijken. Het is een knappe man moet ik toegeven, maar vind het toch wel wat raar dat hij kijkt terwijl ik mezelf streel. Toch kan ik het niet laten en probeer ik de man wat op te geilen. Ik zie dat hij nog steeds kijkt, en stop mijn vinger in mijn kutje terwijl ik met mijn andere vingers mijn tepels streel. Dan komt de man naast mij liggen en vraagt in het Engels of ik me vermaak. Ik bloos, en vertel hem mij wel te kunnen vermaken. Dan zie ik dat zijn lul ook aardig stijf is geworden en er wat voorvocht uitkomt. In gedachten sabbel ik aan zijn eikel en lik ik over zijn schacht. Eenmaal uit mijn gedachten vraagt de man ‘do you mind if I? ‘ en hij raakt zachtjes mijn buik aan.

Dan gaat alles heel snel. Zachtjes streelt hij met zijn vingers tussen mijn lipjes en begin ik te kreunen. Waar ben ik mee bezig? Maar god wat voelt dit goed. De man komt dichterbij liggen terwijl zijn vinger in mijn kutje glijdt en hij met zijn duim mijn clitje streelt. Hij likt aan mijn tepels, en ziet dat hij me gek maakt. Al snel raak ik te opgewonden, en ga op de man liggen. Ik begin hem hard te zoenen en wat speels krab ik hem langs zijn zij. Ik begin kusjes naar beneden te geven en zie dat hij al aardig opgewonden is. Terwijl ik zijn penis begin te likken streelt hij mijn borsten. Ik neem zijn pik in mijn mond en begin er hard aan te zuigen en te trekken. Hij kreunt en trekt aan mijn haar. Ik streel zijn ballen en langs zijn anus en hij wordt helemaal gek. Dan ga ik op hem zitten en kan ik niet meer wachten. Hij drukt zijn penis in mijn kutje en met een hard ritme voel ik dat ik het niet lang meer ga houden. Ik ga steeds harder op en neer en kreun dat ik bijna kom. Dan draait hij me om en liggen we in missionaris. Terwijl hij bij me naar binnen stoot strelen zijn vingers mijn clitje en likt hij mn tepels. Ik begin hard te kreunen en kom heel hard klaar. Terwijl hij verder stoot voel ik dat de man ook bijna klaar komt, en zijn penis steeds harder in mijn kutje stoot. Zijn vinger glijdt af naar mijn kontje, en ik voel zachtjes een vinger naar binnen gaan. Terwijl ik nog lig te kreunen voel ik het sperma door mijn kutje vloeien en komt ook de man hard kreunend klaar. Even later geven we onze 06-nummers aan elkaar en beloven we elkaar nog eens te zien. Wat een heerlijke man.

Auteur
Elén

Share this post