Mijn vrouw met een andere man

Mijn vrouw met een andere man

Na een goeie fles wijn had ik mijn vrouw er over verteld, maar zij zag het niet zitten en werd zelfs een beetje kwaad. Ik dacht dan ook dat het nooit zou gebeuren.Een paar weken later kwam onze overbuur wat vragen over problemen met zijn computer. Het was een warme avond en mijn vrouw had een kort rokje en een bloesje aan, zonder bh. Omdat het warm was, dronk onze buur een biertje met ons mee. Opeens viel het mij op dat hij steeds naar de borsten van mijn vrouw keek en zag ik dat haar bloes opengevallen was, waardoor een borst zichtbaar was. Luc (zo noemt onze overbuur), had een grote bobbel in zijn broek. Om wat uit te lokken, stelde ik hem voor om even mee naar mijn computer te gaan kijken. Toen hij rechtstond zag ik dat mijn vrouw naar zijn gevulde broek keek. Ze had nog niet door waarom, maar ik zag wel dat haar tepel vooruit begon te steken.Toen we even alleen waren vroeg ik mijn buur of er een probleem was, waardoor hij een stijve had. Neen ,zei hij, maar werd wel rood. Geen probleem, zei ik. Bij het zien van mijn vrouw haar borsten krijg ik ook een stijve. Als je verder wil gaan, moet je haar wel zelf verleiden, want ze wil niet met andere mannen vrijen, heeft ze me gezegd. Daarop antwoordde Luc dat dat niet klopt, want zij had een paar maand geleden hem reeds gepijpt toen ik in het buitenland was voor mijn werk. Hierop wist ik niet meer wat zeggen.

Na een paar minuutjes gingen we terug naar buiten. Ik zag onmiddellijk dat mijn vrouw nog een knoopje van haar bloes losgedaan had, zodat haar borsten bijna volledig zichtbaar waren. We dronken nog een paar biertjes en Luc begon meer en meer mijn vrouw aan te raken, eerst een hand op haar pols, dan haar been, en dan bleef de hand liggen en begon hij haar been te strelen tot onder haar rokje. Mijn vrouw liet hem begaan en keek naar mij. Ik zei: voor mij is het goed, als jij het wil. Mijn vrouw zei dat ze dan wel naar de slaapkamer wilde.Toen we op de slaapkamer waren, vlogen de kleren zeer snel uit en begonnen we allebei mijn vrouw te strelen. Zij bukte zich en begon Luc te pijpen. Ik zei: dat heb je precies nog gedaan? Het is net alsof je zijn lichaam al goed kent. Mijn vrouw begon schoorvoetend toe te geven dat er al eerder wel wat gebeurd was. Ze hadden mekaar wel al gestreeld en Luc had haar gevingerd, en zij hem gepijpt, maar meer niet. Goed, zei ik, dan kan ik nu kijken hoe er wel meer gebeurt.

Na een tijdje gekeken te hebben hoe Luc en mijn vrouw aan het vrijen waren, kon ik mij niet meer houden en moest ik meedoen. Terwijl Luc boven op mijn vrouw lag, begon ik haar klitje en zijn hete staaf te strelen. Dit had blijkbaar een goed effect want mijn vrouw kwam klaar en Luc spoot zijn zaad op haar buik. Ik nam zijn nadruipende staaf in mijn mond en likte Luc schoon. Nu is het mijn beurt, zei ik. Hoe bedoel je? zei Luc. Jullie mogen mij pijpen, zei ik.Ze begonnen tesamen aan mijn pik en mijn ballen te likken. Luc pakte hem in zijn mond. Ik zag dat mijn vrouw terug heet werd en trok mijn staaf uit Luc zijn mond en stak hem bij mijn vrouw binnen. Terwijl ik met haar vrijde heb ik Luc gepijpt. Dat wond mijn vrouw zo hard op dat ze nog 2 orgasmes kreeg.Nadat we alle drie voldaan waren, nam Luc afscheid. Spijtig genoeg is er nadien niets meer gebeurd, omdat Luc al snel verhuisde naar een andere stad.

Auteur
Mick

Share this post