Zon

Zon

Eindelijk is het warm buiten. Of beter gezegd: heet. De zon brandt op mijn huid als ik buiten mijn koffie drink. Het is maandagmiddag en ik zit helemaal alleen in de tuin, van de stilte te genieten. Omdat iedereen bij ons in het blok werkt is er helemaal geen geluid bij de buren. Wat een rust. Even genieten. Al snel krijg ik het warm.

Ach ik heb nog een half uur, ik trek lekker mijn shirtje en bh uit en ga topless achterover zitten in mijn stoel. Als ik een paar minuten zo lig, besluit ik dat ik net zo goed mijn korte spijkerbroek ook wel uit kan doen. Mijn string houd ik aan, ik vind het altijd wel mooi als je ’s avonds kan zien dat ik verkleurd ben. Dat de tekening van mijn string te zien is op mijn billen. Bovendien is het een mooie zwarte kanten, dus misschien krijg ik wel een leuk werkje aan de voorkant! Ik leg mijn benen omhoog op n krukje en lig zo gestrekt heerlijk van de hete zon te genieten. Het is zo’n lekker gevoel, die hete zon, mijn lijf steeds heter. Een klein laagje zweet waardoor mijn lijf gaat glanzen. Mijn tepels die reageren en samen trekken, dat hete gevoel tussen m’n benen. Met mijn ogen dicht glij ik met mijn hand over mijn lijf. Over mijn stijve tepels, rondje draaien langzaam naar de andere tepel. Over mijn gladde buik, over mijn string. O wow, mijn lipjes zijn gewoon gezwollen van die hete zon.

Al snel verdwijnt er een vinger onder mijn string, ik schuif mijn string een beetje aan de kant en als vanzelf gaat mijn vinger over mijn natte lippen. Mijn clitje strelen, een ander vinger over mijn lipjes richting mijn kutje, Hij schiet erin, lekker diep en eruit. Mijn lijf reageert op mijn eigen aanrakingen. Ik trek mijn benen een beetje op, leg ze wijd, ik geef mijn hand meer ruimte. Mijn andere hand gaat naar mijn tepel, ik streel, ik draai, ik trek zachtjes. Al spelend word ik alleen maar geiler, ik wil genieten, ik wil klaar komen. Mijn vingers gaan stevig over mijn clitje heen en weer. Het vocht loopt over mijn lippen, over mijn vingers. Ik voel dat mijn lippen opgezwollen zijn en open staan. Ze zouden nu best een stevige pik kunnen gebruiken. Ik duw 2 vingers naar binnen, ik neuk mezelf. Het gaat zo lekker soepel, het is zo nat. Inmiddels besluit ik mezelf te neuken met 3 vingers en mijn andere hand gaat van mijn stijve tepels naar mijn clitje. Ik kan het niet laten om te kreunen, zachtjes ontsnapt er een kreun.
Daar word ik alleen maar geiler van en ik laat me gaan. Ik kom klaar. Ik voel dat ik kom. Mijn lippen trekken samen, mijn hand gaat nog sneller heen en weer, ik kreun, ik geniet. Mijn benen leg ik wijd, dat is zo lekker, doorgaan, blijven komen. Ohhh, ik hoor dat ik steeds harder kreun tot de climax helemaal voorbij is. Dan breng ik mijn hand naar mijn mond. Ik lik er een beetje aan om mezelf te proeven. Intussen open ik mijn ogen, ik ontwaak uit mijn heerlijke geile toestand. Stilletjes kijk ik naar mezelf, naar mijn wijde benen, naar die natte kutlippen. Dat was lekker. Ik sta op, tijd om te gaan. Met een heerlijk verzadigd gevoel trek ik mijn broek en shirt weer aan. Mijn bh hangt nog op mijn stoel, als stille getuige.

Share this post