poolen

Terwijl ze over de pooltafel hangt kan ik zo dr bloese inkijken en zie ik de ronding van haar borsten.. ook zag ik iets roods, kant misschien? Ik kijk hoe ze de keu vast houdt en op haar vingers laat glijden, gelijk denk ik verder wat ze daar nog meer mee kan doen..

Als het mijn beurt is, heeft ze de keu aan mij en kijkt diep in mn ogen, die blik, heb ik dat nou goed gezien?
Ze houd de keu net iets langer vast dan nodig is.. ze speelt met me..

Ik probeer me te concentreren op het spel en kijk welke bal ik kan raken.. dit is moeilijk want ze staat vlak naast me en stiekem bekijk ik haar vrouwelijke rondingen van opzij.

Zodra ik de keu op mn vingers leg, komt ze dichterbij en als ik wil gaan stoten, blaast zachtjes in mijn oor.. gelijk ben ik uit mn concentratie..

Ik herstel mn houding en laat haar niet merken wat ze met me doet..

Nu is zij weer aan de beurt.. ze bukt voor me en draait heerlijk rondjes met dr kont.. ik moet me inhouden om dr niet vast te pakken bij haar heupen en hard tegen me aan te drukken, zodat ze voelt wat het met me doet…

Mijn beurt weer..ze loopt om de tafel om me de keu te geven en ik pak hem aan en draai me gelijk om..pff het word steeds lastiger om me te beheersen en ik moet zeker haar niet aankijken want die blik in haar ogen…

Ik kijk naar het spel en bedenk me welke bal ik kan raken.. geen enkele bal kan ik raken zonder die van haar eerst te raken.. ze is goed in haar spel..
Ze gaat half achter me staan en buigt na voren om aan te wijzen wat ik kan doen.. haar bloese valt weer open en nu heb ik een beter uitzicht.. Ze draagt een rode bh met zwart kant eroverheen..
Opeens vraagt ze, vind je hem mooi? Ik begin een beetje te lachen en zeg, ja zeker..

Nu draait ze verder bij en maak nog een knoopje los… ik heb nu uitzicht op 2 mooie volle borsten, gehuld in een rood met zwarte bh..
Ze draait zich om en wilt weg lopen, maar ik pak haar heupen en duwt haar tegen mij aan.. de hele tijd zit ze met dr kont te draaien en nu wil ik hem voelen..

Ze laat het gewillig toe en buigt iets over de tafel heen zodat ze nog meer voelt met haar billen wat ik inmiddels in mn broek heb zitten..
Dit was het moment dat ik me niet meer in kon houden.. al die tijd zat ze te spelen met me en nu is ze van mij..

Ik pak haar bij haar borsten en ik voel door het stof van haar bloese het kant van haar bh..Niks rustig aan meer en trek dr bloes zo open dat de knopen in het rond vliegen.. ik steek mn handen in haar bh om dr borsten te voelen.. dr kleine tepels worden gelijk keihard als ik er in knijp..

Ze drukt dr billen nog harder tegen me aan en ik begrijp hieruit dat ze genomen wil worden..
Ze heeft een rokje aan en deze schuif ik zo omhoog.. hieronder zit een mooi zwart met rood broekje..
Inmiddels heeft ze de weg na mijn broek gevonden.. achter haar rug maakt ze mn riem los en mn broek open..
Heel handig haalt ze mn lekkere lul eruit en gaat iets op haar tenen staan.. dit is de uitnodiging om diep bij haar naar binnen te gaan…
Zodra ik in haar heerlijke kutje zit, pak ik haar bij dr heupen en begin ik gelijk hard te stoten..
Harder, sneller en zo diep als maar kan.. en dat met heerlijke billen in mn handen waar ik gretig in knijp en op slaat..

Ze zet haar handen neer op de pooltafel om dr zelf tegen te houden.. heerlijk vind ze het en ik hoor haar kreunen en wild hijgen.. dit bevorderd mijn genot des te meer en ik voel dat ik ga komen.. ze merkt het en draait zich snel om.. ik spuit heerlijk over haar borsten heen en ze likt het met haar tong ervan af…

We doen onze kleding weer goed en bij de deur geeft ze me een heerlijke tongzoen en loopt de deur uit.. de donkere straat in..

Ben benieuwd wanneer we weer gaan poolen…

Share this post